aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kleivåsveien 10C - Presentert av Olav Gether v/ Aktiv Eiendomsmegling AS
Velkommen til Kleivåsveien 10C - Presentert av Olav Gether v/ Aktiv Eiendomsmegling AS

VEAR Kleivåsveien 10C

Stilfull og moderne leilighet fra 2022 med 2 soverom, balkong, peis og parkering.

  • kr 3 850 000
  • BRA-i 78 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 3 850 000
  • Omkostningerkr 97 490
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 947 490
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2022
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 2 059
  • Tomt8 770.6 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Salgsoppdrag 3 850 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 96 250 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 10 400 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 97 490 (Omkostninger totalt) 107 890 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 110 690 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 947 490 (Totalpris. inkl. omkostninger) 3 957 890 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 3 960 690 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss))

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Denne moderne og innbydende leiligheten ligger i andre etasje av en flermannsbolig oppført i 2022 på Vear, og tilbyr en lys og åpen planløsning med en sjarmerende peis i stuen. Leiligheten har et stilrent kjøkken med gode arbeidsflater, to romslige soverom, samt en balkong hvor du kan nyte rolige stunder. Med et gjennomgående godt lysinnslipp og en funksjonell planløsning, fremstår boligen som både praktisk og komfortabel. Her får du en ideell kombinasjon av moderne bekvemmeligheter og en rolig beliggenhet i et nyetablert boligområde.
Lys og innbydende stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det direkte utgang til balkongen, som gir en forlengelse av oppholdsrommet på varme sommerdager.

Kleivåsveien 10C, Vestfold

  • Tomt
    8770.6m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiet tomt på Vear/Firenga. Store deler av tomten er bebygd med stort frittliggende boligbygg, og ellers er den opparbeidet med asfalt og beplantning.

    Beliggenhet
    Velkommen til Kleivåsveien 10C! Denne flotte leiligheten ligger i 2. etasje i et nyetablert og populært boligområde. Her bor du med gangavstand til både sentrum, naturskjønne turområder og offentlig transport ? en perfekt kombinasjon av byliv og rekreasjon. Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres på Kiwi Vear, kun 10 minutters gange fra boligen, eller på Meny Jarlsberg, som ligger en 20-minutters spasertur unna. Skulle du ønske et større utvalg av butikker og servicetilbud, finner du Farmandstredet og Foyn senteret innen kort avstand. Her kan du nyte et bredt utvalg av shoppingmuligheter og alt du trenger i hverdagen. Tønsberg sentrum byr på et yrende folkeliv og høy trivsel. Ta turen til bryggene og opplev båtlivets gleder, mens du utforsker det brede spekteret av restauranter, kafeer og barer. Ikke gå glipp av en tur til Slottsfjellet ? byens landemerke med historiske kulturminner, vakre turområder og en fantastisk utsikt. Foruten de urbane fasilitetene, ligger boligen i et område som innbyr til naturopplevelser og friluftsliv. Vear er omringet av Vestfold Golfbane i sør, Vestfjorden i øst og Jarlsberg Travbane i nord, og byr på en rekke turmuligheter. Vear idrettsanlegg har flotte turstier, en diskgolfbane og et opparbeidet leke- og akeområde. Om vinteren kan du glede deg over skispor i lysløypen, eller ta turen til Storås skianlegg i Stokke for skiglede i et større anlegg. På varme sommerdager er det kun en 5-minutters spasertur til Sandodden badeplass ved Vestfjorden, eller en kort kjøretur til Melsomviks nydelige badeområde. Vear idrettspark og Hogsnes nærmiljøanlegg ligger også i nærheten, og for deg som liker å trene på senter, finner du både Energy Fitness og Spenst Tønsberg bare en kort spasertur unna.

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Området består hovedsakelig av småhusbebyggelse.

    Skolekrets
    Vear

    Byggemåte
    UTVENDIG Taket er tekket med dobbelkrummet betongstein. Renner, nedløp, israfter og beslag av plastbelagt/lakkert stål. Snøfangere er montert på tak. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk konstruksjon fra byggeår, etter byggemåte isolert og er utvendig kledd med liggende kledningsbord. Taktypen består av saltak. Takkonstruksjonen består av w-takstoler i tre. Malte trevinduer med 3-lags isolerglass. Inngangsdøren til leiligheten er brann- og lydklassifisert. (EI30/43dB) Malt balkongdør i tre med 3-lags isolerglass. Balkong på 10 m² (4,19 x 2,36) med utgang fra stue. Terrassebord i trykkimpregnert tre. Stående spilerekkverk på 101 cm. Utvendig trapp av trykkimpregnert materiale med strekkmetall i trinn. INNVENDIG Gulver har laminat. Vegger har malte panelplater. Tak har malte/behandlede gipsplater. Etasjeskiller består av trebjelkelag, tekket med plater, etter byggemåte isolert. Bygget er gitt ferdigattest og skal da ha godkjent Radonløsning. Leiligheten har isolert stålpipe. Det er i stuen montert en peisovn fra 2023. Det er innvendige malte profilerte dører. VÅTROM Bad fra byggeår levert av utbygger med uavhengig kontroll i prosjektet. Det er baderomsplater på vegg og malt innvendig tak. Gulv er tekket med vinylbelegg med gulvvarme. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Inneholder innredning med nedfelt servant, vegghengt speil, vegghengt toalett, dusjnisje med glassvegg og opplegg for vaskemaskin. Badet har balansert ventilasjon med avtrekk i tak og tilluft under dør. Hulltaking ikke utført. Bad er nyere en 5 år og det foreligger dokumentasjon. KJØKKEN Kjøkkeninnredning med glatte fronter og benkeplate i høytrykkslaminat med nedfelt oppvaskkum i kompositt. Det er integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Montert waterguard under kjøkkenbenk. Komfyrvakt montert. Det er kjøkkenventilator over platetopp til ventilasjonsanlegg. TEKNISKE INSTALLASJONER Innvendige røropplegg består av plastrør (rør i rør) og det er besiktiget i rørfordelerskap, plassert på bad. Innvendig avløp er av plast. Balansert ventilasjon i leiligheten. Ventilasjonsaggregat plassert på vegg i bod. Boligen varmes opp av strøm og vedfyring. Montert varmepumpe i stue, fra 2023. Veggmonterte panelovner på soverom og stue/kjøkken. Termostatstyrte varmekabler på bad. Varmtvannsbereder på 200 liter, plassert på bad. Skjult elektrisk anlegg. Sikringsskap er plassert i gang. Sikringer består av automatsikringer med jordfeilbrytere. Totalt 8 kurser og overspenningsvern i henhold til kursfortegnelse, 50A hovedsikring. Leiligheten har røykvarslere og brannslukningsapparat. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk, og alle bygningsdeler har fått TG1/0 i tilstandsrapporten

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner? Ja, kun av faglært Beskrivelse: Byttet alt av lysstyring til Plejd dimmere/brytere. Montert spotter sov, bad, gang og kjøkken. Benkbelysning. Montert taklamper. Flere stikkontakter inne på bod og 1 ny kontakt på sov. Ny kurs til varmepumpe(egen kurs), og ny egen kurs til utekontakt Varmepumpe montert i sommer 23? Arbeid utført av Sas elektro og pec elektro

    Innhold
    Leiligheten ligger i andre etasje og inneholder Gang , Soverom 1, Soverom 2, Bad/vaskerom , Bod , Stue/kjøkken. Romfordeling: Gang: 10,8 m² Soverom 1: 7,5 m² Soverom 2: 14,1 m² Bad/vaskerom: 7,7 m² Bod: 3 m² Stue/kjøkken: 31,4 m² Arealangivelser er hentet fra vedlagt tilstandsrapport avholdt 06.06.2024 av Olav Kvilhaug.

    Standard
    Kleivåsveien 10C ? En lys og moderne leilighet i et rolig og attraktivt område Stue: Lys og romslig stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Stuen har plass til en stor sofagruppe, og peisovnen gir en varm og koselig atmosfære på kalde vinterkvelder. Fra stuen er det direkte utgang til balkongen, hvor du kan nyte solrike dager og utsikten mot nærliggende naturområder. Kjøkken: Moderne og stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer og rikelig med skap- og benkeplass. Den åpne planløsningen mot stuen gjør det enkelt å underholde gjester mens du tilbereder mat. Med et lunt og innbydende uttrykk, er kjøkkenet designet for å være både praktisk og sosialt. Spisestue: Spisestuedelen er plassert i forlengelsen av kjøkkenet, noe som skaper en åpen og luftig atmosfære. Store vinduer sørger for et godt lysinnfall, og her kan du nyte hyggelige måltider med familien eller invitere til middagsgjester i en avslappet setting. Hovedsoverom: Romslig hovedsoverom med stor garderobe og vinduer som gir et behagelig lysinnfall. Rommet er innredet i lyse og moderne farger, og tilbyr en fredelig atmosfære ? perfekt for en god natts søvn. Barnerom: Koselig og lyst barnerom med plass til både lek og hvile. Innredet med delikate detaljer og nøytrale farger, noe som gjør det lett å tilpasse til ulike behov og alderstrinn. Bad: Flott og romslig bad med moderne innredning og praktisk oppbevaring. Utstyrt med dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin, har badet alt du trenger for en komfortabel hverdag. Gang: Lys og innbydende gang med rikelig oppbevaringsplass i de store garderobeskapene. Med sitt ryddige og praktiske design ønsker gangen deg velkommen og skaper et godt førsteinntrykk. Balkong: Den romslige balkongen er et flott uterom med god plass til utemøbler og planter. Her kan du nyte solrike dager med en kopp kaffe eller invitere til grilling og hyggelige sammenkomster. Utsikten mot skog og grønne områder gir en følelse av ro og privatliv. Uteområde: Eiendommen ligger i et fredelig område med flotte grøntarealer og lekeplasser. Perfekt for familier med barn eller for deg som ønsker et stille og barnevennlig miljø. Det er også kort vei til Sandodden badeplass ved Vestfjorden, hvor du kan tilbringe varme sommerdager. For den aktive finner du Vear idrettsanlegg i nærheten, med blant annet turstier, diskgolfbane og oppkjørte skiløyper på vinteren. Nærmiljø: Kleivåsveien 10C har en perfekt beliggenhet med gangavstand til dagligvarebutikker, flotte turområder og offentlig kommunikasjon. Kiwi Vear og Meny Jarlsberg dekker de daglige behovene, og Tønsberg sentrum med sitt yrende liv, restauranter og shoppingmuligheter ligger kun en kort kjøretur unna. I tillegg er det flere treningssentre i området, som Energy Fitness og Spenst Tønsberg, for deg som ønsker et aktivt liv. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Det foreligger ingen TG2 eller TG3 for boligen.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    TV og Internett fra Telenor

    Parkering
    Parkeringsplass med elbillader Gjesteparkering

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Følgende løsøre vil ikke inngå i salget: Taklamper i begge soverom, stue og spisestue Skapet på barnerommet Fryser i bod Vaskemaskin Hyllesystem i uteboden Ringeklokke med kamera vil også skiftes tilbake til en vanlig ringeklokke

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Salgsoppdrag 3 850 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 96 250 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 10 400 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 97 490 (Omkostninger totalt) 107 890 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 110 690 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 947 490 (Totalpris. inkl. omkostninger) 3 957 890 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 3 960 690 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss))

  • Oppvarming
    Boligen varmes opp av strøm og vedfyring. Montert varmepumpe i stue, fra 2023. Veggmonterte panelovner på soverom og stue/kjøkken. Termostatstyrte varmekabler på bad. Utstyr for oppvarming er ikke testet eller vurdert. Varmepumper må påregnes regelmessig service, 2 hvert år og inne del må støvsuges regelmessig.

    Info strømforbruk
    Brukeren har valgt å ikke oppgi målt energibruk.

    Energiklasse
    B

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    16870

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Faktura sendes i 12 terminer. Kommunale avgifter omfatter vann. avløp, renovasjon, feiing og tilsyn. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år. Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år. Det tas forbehold om at det kan være avvik i kommunens registre i forhold til den faktiske situasjonen og at det kan foreligge forhold omkring eiendom og bygninger som kommunen ikke er kjent med.

    Formuesverdi primær
    1189302

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    4519346

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    78/2576

    Felleskostnader pr. mnd
    2059

    Felleskostnader inkluderer
    Fellesutgiftene dekker blant annet: Forsikring, brøyting, strøm på uteanlegg, TV og fiber m.m.

    Om sameiet
    Firenga 1 Sameie er et sameie beliggende i et attraktivt boligområde, kjent for sitt gode bomiljø og praktiske beliggenhet. Sameiet består av 34 boligseksjoner. Beboerne i Firenga 1 Sameie nyter godt av et trygt og barnevennlig nærmiljø med kort avstand til nødvendige fasiliteter som butikker, skoler, barnehager og offentlig transport. Sameiet legger stor vekt på trivsel og god forvaltning, med fokus på å opprettholde eiendommenes verdi og sørge for et godt naboskap blant beboerne.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Sameiets forsikringsselskap
    Tryg Forsikring

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven. Det foreligger ikke husordensregler for sameiet.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt iht. sameiets vedtekter.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3905/46/97/9: 28.10.1965 - Dokumentnr: 504189 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: GNR. 48, BNR. 2 Overført fra: Knr:3905 Gnr:46 Bnr:97 Gjelder denne registerenheten med flere (Eldre veirett fra den gang det var gårdbruksvei over eiendommen) 28.10.1965 - Dokumentnr: 504190 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3905 Gnr:48 Bnr:9 Overført fra: Knr:3905 Gnr:46 Bnr:97 Gjelder denne registerenheten med flere (Eldre veirett fra den gang det var gårdbruksvei over eiendommen) 15.12.1965 - Dokumentnr: 9000339 - Jordskifte Grensegangssak Opprinnelig dok nr 504908/1965 fra TØNSBERG TINGRETT Overført fra: Knr:3905 Gnr:46 Bnr:97 Gjelder denne registerenheten med flere (Grensene for tomtene i dette området ble trukket opp på nytt) 23.07.1985 - Dokumentnr: 9000189 - Erklæring/avtale Bestemmelse om senking/lukking av grøft/bekk/kanal/elv Opprinnelig dok nr 11757/1985 fra TØNSBERG TINGRETT Overført fra: Knr:3905 Gnr:46 Bnr:97 Gjelder denne registerenheten med flere (Dette var en avtale for hva som skulle skje i forbindelse med senking av Vear- og Firingmyrene) 19.10.1989 - Dokumentnr: 17439 - Skjønn Elektriske kraftlinjer Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: Knr:3905 Gnr:46 Bnr:97 Gjelder denne registerenheten med flere (Kartverket kan ikke finne dokumentet i sitt arkiv) 20.01.2022 - Dokumentnr: 77036 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Lede AS Org.nr: 979 422 679 Overført fra: Knr:3905 Gnr:46 Bnr:97 Gjelder denne registerenheten med flere (Det ble gitt rett til å etablere en frittstående nettstasjon til nettselskapet Lede på eiendommen) 16.09.2022 - Dokumentnr: 1037326 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Tønsberg Kommune Org.nr: 921 383 681 Rettighetshaver allmennheten Adkomstrett til fots Kan ikke endres uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3905 Gnr:46 Bnr:97 Gjelder denne registerenheten med flere (Det ble gitt rett til følgende: 1. Felles veier gjennom Eiendommene skal være åpen for allmenn ikkemotorisert ferdsel. 2. Beboere på Eiendommene skal ha lik rett til ferdsel/bruk på/over Eiendommene (gnr. 46 bnr. 97, 98, 99, 100 og 101 i Tønsberg kommune) for atkomst til fellesarealene på gnr. 46, bnr. 96 i Tønsberg kommune) 20.10.2022 - Dokumentnr: 1190369 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Tønsberg Kommune Org.nr: 921 383 681 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Tønsberg Kommune Org.nr: 921 383 681 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere (Det ble gitt rettigheter til vedlikehold av vann- og avløpsledninger til Tønsberg kommune som går over eiendommen) 20.10.2022 - Dokumentnr: 1190369 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighetshaver: Tønsberg Kommune Org.nr: 921 383 681 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Tønsberg Kommune Org.nr: 921 383 681 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere (Det ble gitt rettigheter til vedlikehold av vann- og avløpsledninger til Tønsberg kommune som går over eiendommen)

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for Kleivåsveien 10 A, 10 B, og 10 C - 46/97/0/7,8,9 og 10 - oppføring av firemannsbolig og boder - ferdigattest

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplan/ Kommunedelplan: Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen (03.04.2024) er avsatt til: - Boligbebyggelse - Nåværende - Ras- og skredfare Boligen ligger i et regulert område: PlanID: 3905 20150128 Firingen (19.6.2019) Boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse PlanID: 3905 20150128 Firingen (19.6.2019) Annen veggrunn - teknisk anlegg PlanID: 3905 20150128 Firingen (19.6.2019) Kjøreveg Relaterte planer: PlanID: 01094 Vear sentrum (15.12.1997) PlanID: 01094-B1 Område B4, Vear sentrum (19.10.1999) PlanID: 01148 Fv 303 Jarlsberg Travbane - Bekkeveien (17.6.2013) PlanID: 20130075 Fv.303 Jarlsberg travbane - Bekkeveien (29.10.2014)

    Adgang til utleie
    Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Salgsoppdrag 3 850 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 96 250 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 10 400 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 97 490 (Omkostninger totalt) 107 890 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 110 690 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 947 490 (Totalpris. inkl. omkostninger) 3 957 890 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 3 960 690 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss))

    Omk. kjøper beløp
    97490

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,75% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 20 000,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger kr 3 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 55 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket utgifter i forbindelse med utført arbeid. Alle beløp er inkl. mva.

Olav Gether

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Olav Gether

90 13 21 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev