aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Rambølsvegen 35!

Vestmarka Rambølsvegen 35

Innholdsrik enebolig uten boplikt * Stor, usjenert tomt m/dyrket mark * Kort veg til skole og bhg.

 • 2 790 000
 • BRA 212 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING2 790 000
 • OMKOSTNINGER85 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 875 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 983
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 172 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT6 485 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 2 790 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  85 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 875 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Vindfang, kjøkken, stue, TV-stue, gang, 2 soverom, bad og WC
Underetasje: Entré/garderobe, kjellerstue, soverom, gang, bad, matbod, 2 boder og vaskekjeller.

I tillegg er det soveromsterrasse på 9 kvm, stueterrasse på 15 kvm og entreterrasse 5 kvm.

Rambølsvegen 35, Innlandet

 • Overflater:
  Gulv i 1. etasje med 3-stavs parkett og tregulv i opphøyet del av stue, teppebelegg i gang og soverom. WC har vinylbelegg. Gulv i u.etasje med flislagt entre/garderobe, teppebelegg i stue, gang og soverom og betonggulv i sekundær-rom. Vegger i 1. etasje med slette platekledninger m/tapeter og malt strie, samt trepanel i opphøyet del av stue. I underetasje trepaneler i del av entre (murpuss i garderobe), kjellerstue og soverom. Noe tapet i gang. Ellers murpuss. Tak i 1.etg. med Tak-ess, trepanel i stuer som er malt i del m/flat himling. Åpen/høy himling i TV-stuen Trepanel i underetasje. Furu vinkeltrapp imellom etasjene med rekkverk m/liggende løpere. Originale finerte innvendige dører hvor en del er malt i ettertid. Glass i dører mot entre i begge etasje. Skyvedører mot kjøkken. Enkelte malte speildører i innerste del av kjeller samt en panelet/hjemmelaget dør til bod innenfor bad.

  Kjøkken:
  Hesteskoformet kjøkkeninnredning med folierte slette fronter og skrog. Stor rustfri plate m/doble kummer samt laminat benkeplate på resterende. Mosaikkfelt mellom over- og underskap. Ett-greps blandebatteri. Ventilator i overskap. Ellers plass for frittstående hvitevarer; komfyr, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap. Kran for oppvaskmaskin under benken. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut via sentralvifte (mekanisk avtrekk)

  Bad 1.etg.:
  Bad fra byggeår med vinylbelegg på gulv. Vegger har flisbrystning m/malt tapet over samt border. Takess himling. Badet inneholder gulvstående toalett, baderomsinnredning m/heldekkende servant, speil, lys, under- og høyskap, samt dusjkabinett m/glassdører. Naturlig avtrekk via veggventil og spalter over dører.

  Bad underetasje:
  Bad fra byggeår med flislagt gulv m/sluk under kar. Malt puss på yttervegger og mot vaskerom, ellers trepaneler på vegg og himling. Badet inneholder emaljert badekar m/dusjgarnityr, gulvstående toalett og baderomsinnredning m/underskap, servant og speil. 2-greps blandebatterier.

  Vaskekjeller:
  Vaskekjeller med malte betong- og pussflater samt trepanel himling. Plast vaskekar og enkelt opplegg for vaskekar med originale 2-greps blandebatterier.

  WC:
  WC-rom med gulvstående toalett og servantinnredning m/speil, lys og ettgreps blandebatteri. Overflater med gulvbelegg, tapet og takess.

  Mesteparten av kjeller har kun ca. 2,1m takhøyde (høyere under TV-stue).

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  TG3 - Store eller alvorlige avvik:
  Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Det er påvist fukt/råteskader i konstruksjonen. Rekkverk er ikke barnesikkert i henhold til dagens krav for avstand mellom spiler og rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Terrassemarkisen har defekt duk. Det er påvist råte i nedkant av påle på entreterrassen. Det er råte i ytterhjørne (stolpe/bord) på soveromsterrassen. Avstand mellom trinn til entreterrasse og stueterrasse over 10cm samt kun håndløper på en side ved trapp til stueterrasse. Terrassene er noe værslitte og tid for vask og
  behandling.

  Bad - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Belegget fremstår helt, men har litt løsning i overkant mot dørterskler. Ikke dagens krav til fallforhold. Belegget er trolig over 25år og mulig originalt. Påvist litt gnirk i gulvet. Det er noe sprekker i veggens innerhjørne bak kabinett. Litt løsning av border. Opprinnelig mekanisk avtrekk fra takventil virker ikke og takventilen mangler deksel.

  Bad i kjeller: - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Ikke synlige oppkanter på membran etc. Heller ikke i sluk og trepanel (uegnet i våtsoner) helt ned mot flisgulvet. Badet har ikke fall/fuktsikring iht. dagens krav. Badets forventede levetid er utgått. Eldre innredning m/skjevhet i fronter. Mekanisk avtrekk virker ikke. Lakkert badekarfront flasser.

  Vaskekjeller - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Ikke tettesjikt iht. dagens krav og malte flater har noe flass/forvitring (spesielt gulv mot sluk- ikke membran iht. dagens krav).

  Kjøkken - Det er registrert avvik med avtrekk. Ventilatoren (sentralviften på loft) er defekt.

  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Taktekking - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen og på undertak. Taktekkingen er 39 år. Naturlig vil overflaten være slutt/ru. Det er påvist en del mosedannelse på tak og en generell rengjøring/vask med kontroll iht. alder må påberegnes og utskiftning bør vurderes. Uansett er taktekking innenfor overskredet forventet brukstid og en evt. utskiftning må påberegnes over tid. Utbedring ved takhatter må påberegnes både mtp. påviste fuktskjolder på undertaket.

  Nedløp og beslag - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Utbedring ved takhatter må påberegnes mtp. påviste fuktskjolder på undertaket. Et veggklammer for nedløpsrør er noe defekt. Vegg-tak beslag mot overbygg til kjellerdør er ettermontert/innskåret i overliggere og løsnet. Renneskjøt over entre er ufagmessig utbedret m/tape og fugemasse. PVC nedløp er noe falmet og har symptom på noe punktvise lekkasjer. Pipebeslag har flass.

  Veggkonstruksjon - Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Utvendig kledning har værslitasje med noe sprekker og partell råte i endeved etc. (normalt for alderen). Panel ikke montert m/luftelekt (vanlig for byggeår).

  Takkonstruksjon/Loft - Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Det er påvist avvik rundt gjennomføringer i takflaten. Det er ikke spesielle tetninger mellom sutaksplater og gjennomføringer for luftehatt, ventilasjon og pipe (kun utv. beslag). Det er i sutaksplater v/gjennomføringer synlige fuktskjolder på sutaksplatene. Dette gjelder særlig på luftehatt omtrent v/loftsluken og ved pipegjennomføringen (også synlige rennestriper på pipestokk). En mindre tendens ved luftehatt til sentralviften (men denne kan også erfaringsmessig skyldes kondensering). Enkelte vindskiender mangler beslag (ellers gavlstein) og noe råte i ender- spesielt i vindskiene på stueutbygget mot soveromsbalkong og ender ved takoverbygg for kjellerdør.

  Vinduer - Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte glass. Utvendig noe malingsbehov av karmer/sprosser. Noe kondensmerker i karmer (dette gjelder særlig soverom kjeller). Vinduer tar litt i nedre karm ved full åpning og spesielt et i kjellersoverom er vanskelig å lukke da glassbeslag tar i utvendig. Vinduene er 37år og punktering av eldre isolerglassvinduer er påregnelig som følge av vanlig slitasje/vedlikehold.

  Dører - Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Kjellerdør har ikke beslag i bunn/terskel. Hoveddøren tar mindre i terskelhjørne. Naturlig elde/værslitasje. Men vurderes fortsatt vel fungerende.

  Overflater - Det er påvist fuktskader på overflater. Fuktskadet parkett ved pipe 1.etg . og rundt kjøleskapet (ikke spesielt utslag ved fuktsøk). Noe oppsprekk (tapethjørner ol.), skruehull samt større rift i tapet ene soverom 1.etg. samt at det er større gnirk i gulvet her. Noen sprekte flis ved dør i kjellerentre samt litt løsning i fuge. En fuktskjolde på innkassing for kjøkkenrør i kjellerentre. Større takhøy riss/pløse i tapet mot planlagt badstu i kjellergang.

  Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Kontrollmålt stue med 14mm totalavvik (fra pipe til gavlvegg). Kontrollmålt kjøkken med 10mm totalavvik (foran benk til gavlvegg i avstand under 2m). Kontrollmålt soverom hovedplan har avvik på 10mm på avstand under 2m og det ene større gnirk i gulv. kontrollmålt kjellerstue med totalavvik 15mm. Kontrollmålt kjellersoverom med 20mm avvik fra ytterhjørne til midt på motstående kortvegg (gir også 10mm på 2m avstand).

  Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Pipe og ildsted -Pipen er under utbedring etter forvitring i bunn og det er tegn at det har vært fuktig med skjolde på gulvlisten. Rekvirent opplyser det har vært fuktig før han overtok da huset ikke var i bruk, men at dette har bedret seg med bruk av pipa og er tørrere nå. Likevel er det noe forhøyninger ved fuktsøk under feieluker. Det ansees sannsynlig at beslagsløsningen/pipehatt over tak ikke er tilfredsstillende slik at vann kommer ned pipen, evt at dette kan skyldes kondensering i pipen da den ikke var i bruk. Det er ikke brannsikker plate 30cm. utenfor vedinlegg på peis i stuen. Vertikalsprekk i pipe mot vedovn (mulig utenpåmurt branntavle) i kjeller.

  Rom Under Terreng - Plast i vegg (i dag benyttes ikke dette på vegger hvor halvparten er nedgravd). Det ble utført fuktsøk i gulv og vegger hvor det er påvist noe variasjoner forhøyninger i nedkant vegg/gulv ved fuktsøk på åpne
  murflater. Dette er svært vanlig for boligtypen og kan i tillegg til fuktgjennomtrengning i nedkant mur også være fukt som trekker opp fra grunnen av -kapilærsug.

  Innvendige trapper - Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.

  Innvendige dører - Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører. Enkelte dører tar i karm/terskel (noen i kjeller, ene baderomsdør og vindfangdør 1.etg.).

  Kjøkken - Innredningen er original. Har en del bruksmerker i kanter av fronter/plate samt har noen skjevheter. Overskap henger ut fra veggen. Parkettgulvet er fuktskadet under/rundt kjøleskapet.

  Wc - Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Kun åpningsvindu. Takventil tilkoplet sentralvifte ikke lenger fungerende (samt ventilator). Tendens til noe malingsflass på list under servant samt litt pløser i takess mot yttervegg, men ikke fuktig ved fuktsøk befaring (mulig vært noe søl engang).

  Vannledninger - Det er irr på rør. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

  Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.

  Varmtvannstank - Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av
  varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Tilkoplet via stikk-kontakt (dagens krav er fast tilkopling). Vannpumpe har rust.

  Elektrisk anlegg - Sikringsskap med automatskrusikringer fra byggeåret. Overspenningsvern ettermontert. El-opplegg fra byggeåret.

  Drenering - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Litt fuktgjennomtrengning i nedkant mur kan også være fukt som trekker opp fra grunnen av -kapilærsug.

  Utvendige vann- og avløpsledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger og avløpsledninger. Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet. Opplyst at brønn kan ha lite tilsig/gå tom ved tørre perioder.

  Septiktank - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på septiktank. Eidskog kommune fører tilsyn ved private kloakkanlegg og har myndighet til å gi pålegg om evt. utbedring.

  KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT
  Bad i kjeller- Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone

  Vaskekjeller - Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.

  Varmesentral - Varmekilder må funksjonsprøves over tid med heving/senking for å avdekke tilstand- TGIU.

  Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik).
  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.


  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen med fin landlig beliggenhet på Vestmarka i Eidskog kommune. Boligen er beliggende på en høyde med flott utsikt over landskapet og noe glimt av Klanderudtjernet. I nærheten er det badeplass, skogarealer og fine turområder. Det er ca 1,5 km til Vestmarka Montessori skole (1. - 7. trinn) og Eidskog naturbarnehage. Det er gode tur-, bade-, og fiskemuligheter i nærområdet. Lysløype rett i nærheten.

  Eidskog kommune har flere aktivitetstilbud for barn og unge. Fotball, ski, turn og flere idrettslag. På Magnor finnes travbane og motocross bane. På Skotterud er det kulturskole med instrument-, teater- og tegne/maleundervisning. På Eidskogen finnes flere grendehus/samfunnshus som det jevnlig inviteres til festligheter, arrangementer og konserter.

  Det er ca 13 km til Skotterud, som er kommunesenter i Eidskog, og ca 36 km til Kongsvinger. Det er 27 km til Charlottenberg i Sverige og 88 km til Oslo
 • Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Takkonstruksjon av W-takstoler. Undertak av sutak før taktekking. Loft isolert m/papirkledd mineralull. Taktekking av dobbeltkrum betongtakstein m/gavlstein over vindskier. Blikk, renner og heldekkende pipebeslag i metall. Nedløp i plast. Vegger i isolert bindingsverkskonstruksjon kledd med malt tømmermannspanel og liggende panel i gavlspisser. Vinduer og terrassedører fra byggeåret hovedsakelig med 3-lags isolerglass i trerammer. Enkelte mindre vinduer m/2-lags isolerglass. Et vindu av glassbyggerstein i kjellerstue. Utvendige sprosser. Originale lakkerte/oljede/malte tredører. Sidefelt m/dobbelt glass i 1.etg.

  Enkelt takoverbygg på søyler v/kjellerdør samt en betongplatting/heller utenfor døra. Sydvendt stueterrasse m/malt spaltegulv over pilarer/leca. Malt rekkverk m/liggende bord på 15m2. Helbred terrassemarkise. Noe overbygget ved vegg. Trapp til terreng. Sydvendt soverom terrasse m/spaltegulv over pilarer/leca. Malt rekkverk m/liggende bord på 9m2. Noe overbygget ved vegg. Nordvendt entreterrasse m/malt spaltegulv over trepåler. Malt rekkverk m/liggende bord på 5m2. Hovedsakelig overbygget. Utelys. Trapp til terreng.

  Garasje:
  Alminnelig dobbelgarasje utvendig stilmessig lik bolig, men taksteinsformede metallplater på tak. Fundamentert på betongplate m/kantforhøyning av lecablokker. Vanlig bindingsverk og saltak-konstruksjon av sperrer med lavt loftsrom for lagring. Forenklet undertak av armert plast. Åpne konstruksjoner innefra, men et siderom er inv. bekledd m/teppe, panel og takess samt synlig isolering i tak (trolig hele). Vinduer m/enkle glass. 2 tredører og 2 panelte vippeporter for adkomst. Noe vedlikeholdsbehov som et vindu med sprekk i gavl bak, en takrenne er noe deformert, vinduer har noe flasset kitt og lakkslitasje på takplater. Det er masseutglidning/synk ved siden av boddør under mur. Ikke innlagt strøm. Bygningen er ikke tilstandsvurdert utover dette.
 • 1.etg: 111 kvm Bra
  U.etg: 101 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom, med unntak av matbod, 2 boder og vaskekjeller.
 • Innvendige vannledninger er av kobber og avløpsrør av plast.
  Vannpumpe og trykktank samt 200L VV-bereder i vaskerom fra 1983.
  Naturlig ventilasjon via spalteventiler/veggventiler. (avtrekk kjøkken og våtrom- sentralvifte er imidlertid defekt)
  Sikringsskap med automatskrusikringer fra byggeåret.
  Overspenningsvern ettermontert.
  El-opplegg fra byggeåret.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med varmekabler i kjellerentré, kjellerstue, soverom kjeller og bad kjeller. Ellers panelovner. Vedovn i kjellerstue og peis m/innsats i stue.

  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.
 • Oppgitt areal er omtrentlig. Oppmålte grenser er usikre. Se vedlagt grunnkart.

  Stor eiendomstomt i underkant av 6,5 daa i sydvendt hellende terreng. Gruset innkjøring/gårdsplass. Hage med gress, noen prydbusker, enkelte større trær samt beplantning i skråning mot jordet i syd. Mot nivåforskjell i nord ved innkjøring er det en mur i kulestein samt lampe på stolpe. Mellom hus og garasje er det en helleplatting og levegg. I innkjøring er et miljøhus for søppeldunker med mindre god fundamentering direkte på grunn. Ellers er det noe dyrket mark nord og syd på eiendommen, ca 3da iflg. gardskart.no. Det er også ca. 1 daa skog iflg. samme kart.

  Det er ikke boplikt i Eidskog kommune.
 • Dobbel garasje.
 • Kommunal veg. Gruset vei, opplyst vedlikeholdes/brøytes av kommunen.
  Privat vann/brønn.
  Privat septiktank. Ukjent type.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 392 381 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 412 570 per 31.12.20
 • Kr. 11 837,50 pr. år (prognose for 2022)

  Fordelt på:
  Feie- og tilsynsavgift kr 850,-
  Eiendomskatt kr 5 020,-
  Kontrollgebyr spredt avløp kr 250,-
  Renovasjon normalab. kr 3 517,50
  Septiktøm. Hv 2 år kr 2 200,-

  Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
 • Kommunale avgifter, strøm, forsikring.
 • Det foreligger ferdigattest på eneboligen datert 12.01.1987, men det er ingen kopi i kommunens arkiver.
  Det foreligger ferdigattest på garasjen datert 11.10.1990.

  Det foreligger følgende godkjente tegninger hos kommunen:
  Tegninger nybygg, 1983
 • Det er tillatt å leie ut hele eller deler av egen eiendom til det formål den er godkjent for.
 • Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord. Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven.

  Kommunen opplyser om at eiendommen ligger i et område med kulturminner, Pilegrimsleden og Olavskilden ved Eidsmoen.

  Enkeltminner:
  Enkeltminnet inneholder, sammen med lokaliteten, all informasjon som er spesifikt for det enkelte objekt. Enkeltminnet kan ikke eksistere uten en lokalitet. Eksempelvis vil et gravfelt utgjøre en lokalitet, mens alle gravhauger/gravrøyser i gravfeltet utgjør enkeltminner. For nyere tids kulturminner, som eksempelvis vedtaksfredete bygninger, kan lokaliteten være ett enkelt bygg, et gårdstun bestående av flere bygninger, eller én eller flere bygninger med et vedtaksfredet område rundt (park, hage, o.l.).Enkeltminner er kulturminner som hører naturlig sammen innenfor én og samme lokalitet. Enhver lokalitet må ha minst ett enkeltminne innenfor sin avgrensing, men kan potensielt ha et ubegrenset antall tilknyttede enkeltminner.

  Lokaliteter:
  Lokalitet med fysiske spor av menneskelig virksomhet, eller lokaliteter der det knytter seg historiske hendelser, tro eller tradisjon til, eller steder hvor det er gjort funn av oldsaker eller samisk materiale.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til LNF område. Området er ikke regulert.
  For landbruk-, natur- og friluftsområde sone D er bygge- og anleggstiltak kun tillatt direkte knyttet til stedbunden næring (landbruk). For andre tiltak, eller på eksisterende nærings-, bolig- og fritidseiendommer, må det tas kontakt med kommunen for ev. søknad om dispensasjon før tiltak kan utføres.

  Det er ny kommuneplan under arbeid.
 • Gnr. 9 Bnr. 78 i Eidskog kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris på kr 39 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900,- og visninger kr. 2 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Per Henning Johansson
Bjørn Erik Sørensen

Megler

Bjørn Erik Sørensen

90 99 66 62

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev