aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/ Vilde J. Steinmoen har gleden av å presentere Hyttedalsvegen 243!
Aktiv v/ Vilde J. Steinmoen har gleden av å presentere Hyttedalsvegen 243!

VINJE Hyttedalsvegen 243

Nyoppført hytte i flotte omgivelser - Utsikt til Store Breivatn - Skiløyper rett utenfor!

 • kr 3 600 000
 • BRA 76 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 600 000
 • Omkostningerkr 109 140
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 709 140
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 76 m²
 • Tomt1 015.4 m²
 • Eierform tomtEiet
 •   3 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,00))   109 140,- (Omkostninger totalt)   3 709 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Moderne og nyoppført hytte med beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Hytta inneholder blant annet åpen stue- og kjøkkenløsning, bad og 3 soverom. Hytta er av typen Hedda hytter. Praktisk hytte med alt på en flate. Hytta har åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til både sofagruppe og spisegruppe. Kjøkkeninnredningen er av typen Hamre levert av Øyfjell kjøkken. Fritidsboligen ligger i et hyttefelt ved Breivatn. Supre solforhold og enkel ankomst med bil helt frem til hytteveggen. Det er fine turområder både sommer og vinter. Preparerte skiløyper og fine turområder på beina. Velkommen på visning!

Hyttedalsvegen 243, Telemark

 • Tomt
  1015.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet tomt som er gruset.

  Beliggenhet
  Fritidsboligen ligger i et hyttefelt ved Breivatn. Supre solforhold og enkel ankomst med bil helt frem til hytteveggen. Det er fine turområder både sommer og vinter. Preparerte skiløyper og fine turområder på beina. Hyttedalen byr på vekslende og vakker natur året rundt. Om sommeren er området ypperlig for turglade mennesker som liker seg godt i fjell og skog. Kun 30 min unna finner vi også Rauland med alle sine fasiliteter og skianlegg. Beliggenheten er optimal for dere som ønsker fred og ro når dere er på hytta, samt alle tilbudene nærområdet har å by på i nærhet. I sentrum av Rauland finner man bl.a. matvarebutikker, bensinstasjon, sportsbutikk, bank, svømmebasseng, cafe/restaurant m.m. Fra eiendommen er det heller ikke mer enn 30 minutters kjøring til Åmot sentrum, hvor man bl.a. finner vinmonopol, jernvare, elektrobutikk og mye mer.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Fritidsbebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på stedlig grunn og tilkjørte masser. Plate på mark av Jackon element. Konstruksjon av bindingsverk. Ytterkledning av stående trepanel. Saltakkonstruksjon av sperretak og limtrekonstruksjon. Taktro av trebord. Lufting av takkonstruksjon over tak. tekket med trebord. Overbygget terrasse ved hoveddør og overbygget terrasse ved terrassedør. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Våtrom (Overflate vegger og himling) - Lik panel i tak og på vegger, takpanel og veggpanel møtes ikke, kun kosmetisk. Panel i våtsone. Veggpanel er satt ned på sokkelflis. Våtrom (Overflate gulv) - Ikke tilfredsstillende fall på gulvet til sluk, men det er nedsenket dusjnisje og sokkelflis ved terskel. Høy dørterskel med lufting. Noen små kanter på mosaikkflis i dusjnisje. Vanntilførsel og avløp for vaskemaskin går ned i gulv. Plate på mark, men hull i gulv mot yttervegg under sokkelflis. Membran, tettesjiktet og sluk - Panel i dusjsone/våtsone. Ingen membran på vegger utenfor dusjnisje. Ingen membran i våtsone vask. Usikker tetteløsning i overgang panel/sokkelflis. Usikker tetteløsning rundt avløp og vannrør til vaskemaskin.   Forhold som har fått TG3: Ingen.

  Innhold
  Fritidsboligen inneholder: Gang, stue, kjøkken, bad, toalettrom og 3 soverom.

  Standard
  Moderne og nyoppført hytte med beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Hytta inneholder blant annet åpen stue- og kjøkkenløsning, bad og 3 soverom. Hytta er av typen Hedda hytter. Praktisk hytte med alt på en flate. Hytta har åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til både sofagruppe og spisegruppe. Kjøkkeninnredningen er av typen Hamre levert av Øyfjell kjøkken. Slette overflater i en gulfarge. Innredningen har kun underskap med integrerte hvitevarer. I stuen er det også satt i en peis som gir godt med varme. Lyse gulv og lyse overflater i hele stue- og kjøkkendelen. Hytta har et bad med baderomsinnredning, speil med hyller og dusjhjørne. Det er også opplegg for vaskemaskin. Fliser på gulv og panel på vegg. I tillegg er det et eget toalettrom med servant, speil og vegghengt toalett. Hytta har totalt tre soverom med plassbygde senger og oppbevaringslønininger. Det er totalt 7 sengeplasser fordelt på de tre soverommene.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på egen gårdsplass.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
    3 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,00))   109 140,- (Omkostninger totalt)   3 709 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisk og vedfyring. Det er varmekabler på bad, toalettrom og gang.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  3834

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter renovasjonsgebyr og feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskiftet. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold, brøyting/veilag og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3825/119/149: 23.08.2012 - Dokumentnr: 685194 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3825 Gnr:119 Bnr:2 01.01.2020 - Dokumentnr: 1847731 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0834 Gnr:119 Bnr:149

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 17.08.2022.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig til privat vei med bom. Vann og avløp er privat brønn og septikanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Fritidsboligen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse. Delareal 1 015 m2. KPDetaljering: Reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Arealbruk: Fritidsbebyggelse, nåærende. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt prospekt.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen fortsatt skal benyttes som fritidsbolig.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
    3 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,00))   109 140,- (Omkostninger totalt)   3 709 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  109140

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4900,- oppgjørshonorar kr  4900,- og visninger kr 3000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  39 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag ihht. oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva. 

Vilde Juvet Steinmoen

Megler

Vilde Juvet Steinmoen

41 18 13 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev