aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Vilde Juvet Steinmoen presenterer Øyfjellvegen

VINJE Øyfjellvegen 1648

Oppgradert og flott helårshytte med gode solforhold og kort vei til Rauland skisenter | Bilvei helt frem | Turmuligheter

 • kr 1 590 000
 • BRA 55 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 590 000
 • Omkostningerkr 55 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 645 892
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 961
 • Soverom2
 • ArealP-rom 55 m²
 • Tomt575 m²
 • Eierform tomt -
 • 1 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  39 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 590 000))

  56 792 (Omkostninger totalt)

  1 646 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Eiendommen ligger usjenert plassert like ved Rorgevann. Supre solforhold og enkel ankomst med bil helt til hytteveggen. Det er kort vei til Rauland Skisenter og Vierli. Hytta er lettstelt og du kan nyte sol og storm hele året uten bekymringer. Passer perfekt til dere som ønsker dere en helårshytte! Hytta er satt opp i 1961 med nymalte overflater og fjernstyrte varmekabler i gang og på bad. Hytta har gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Hytta er målt til 55m2, hvor gulvarealet er målt til 61m2 inkludert bad med skråtak. Ute er det terrasse og en utebod som du kan oppbevare det du måtte trenge. Vi ønsker velkommen til visning av Øyfjellvegen 1648!

Øyfjellvegen 1648, Vestfold og telemark

 • Tomt
  575m²

  Beskrivelse av tomt
  Festet tomt med festekontrakt. Størrelsen på tomten er ca. 575 m2, ikke eksakt mål. Hentet fra forrige salgsoppgave. Grunneier: Jahn Erik Flatland Festeavgift kr: 2 433 Grunneier har forkjøpsrett på eiendommen, men har fraskrevet seg denne. Selger opplyser om at det er mulighet for å kjøpe ut tomta, med dette må avklares med grunneier.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger usjenert plassert like ved Rorgevann. Supre solforhold og enkel ankomst med bil helt til hytteveggen. Det er kort vei til Rauland Skisenter og Vierli. Hytta er lettstelt og du kan nyte sol og storm hele året uten bekymringer. Passer perfekt til dere som ønsker dere en helårshytte! Øyfjell byr på vekslende og vakker natur året rundt. Om sommeren er området ypperlig for turgalde mennesker som liker seg godt i fjell og skog. En kort kjøretur unna tilbyr området på mer enn 4 mil med preparerte løyper i skogsterreng fra 650 til 1000 m.o.h. ved Raudsinutane. Kun 15 min unna finner vi også Rauland med alle sine fasiliteter og skianlegg. Beliggenheten er optimal for dere som ønsker fred og ro når dere er på hytta, samt alle tilbudene nærområdet har å by på i umiddelbar nærhet. I sentrum av Rauland finner man bl.a. matvarebutikker, bensinstasjon, sportsbutikk, bank, svømmebasseng, cafe/restaurant m.m. Fra eiendommen er det heller ikke mer enn 25 minutters kjøring til Åmot sentrum, hvor man bl.a. finner vinmonopol, jernvare, elektrobutikk og mye mer.

  Adkomst
  Til Høydalsmo og mot Rauland til høyre. Kjør forbi Øyfjell Landhandel og videre forbi Straumekrysset. Da får du et vann på din venstre side. Fortsett et par minutter på denne veien. Rett etter den gule Rorge Skule ser du hytta på venstre side. Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består av spredt bolig-, gårds- og fritidsbebyggelse.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført med den byggemåten som var vanlig ved oppføringstidspunktet. Se vedlagt tilstandsrapport avholdt av Gunnar Seltveit.

  Innhold
  Hytta inneholder gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Utvendig bod og terrasse.

  Standard
  Fritidsbolig fra 1961 med nymalte overflater hovedsakelig av trepanel på vegger og i himling, samt malt tregulv og belegg i gang og bad med varmekabler. Gulvet i gang og på bad er lagt med varmekabler som kan fjernstyres fra app. Kjøkkenet består av malt kjøkkeninnredning med oppvaskbenk, komfyr, avtrekksvifte og kjøleskap. Innlagt vann og oppvaskmaskin. Det er rom for oppbevaring av mat og drikke i et støpt kjellerrom under gulvet. Det er også kakkelovn på kjøkkenet. Badet er renovert i seinere år og har linoleumbelegg med varmekabler som kan fjernstyres via app. Det er malt panel på vegger og tak. Badet består av ny baderomsinnredning, nytt spesialtilpasset dusjkabinett og snurredo. Det er også opplegg til vaskemaskin. Hytta har innlagt velsmakende helårsvann fra egen brønn. Det er også utekran med slange. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2: - Kjøkken - Takkonstruksjon og loft. - Skorstein og pipe. - Yttervegger. - Vinduer og ytterdører. - Grunnmur og fundament. - Drenering og fuktsikring. - Krypkjeller. Forhold som har fått TG3: - Bad. - Terrasse. For mer utfyllende informasjon se tilstandsrapport som er vedlagt.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkering på utsiden av hytta. Plass til flere biler.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  39 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 590 000))

  56 792 (Omkostninger totalt)

  1 646 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske glasspanelovner på vegg. Varmekabler i gang og på bad. Det er vedovn på kjøkken og peis i stue.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  3255

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  I kommunale avgifter inngår feiing og renovasjon.

  Formuesverdi sekundær
  1190780

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Beregnet via skatteetaten sin formuesverdikalkulator.

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader er kommunale avgifter, festeavgift, strøm, forsikring og brøyting. Grunneier opplyser om avgift på 3 000,- + mva for brøyting.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3825/117/9: 19.04.1961 - Dokumentnr: 369 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
  Festetid: 99 år
  ÅRLIG AVGIFT NOK 250
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  LEIEN KAN REGULERES
  FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER
  ----------
  Nye vilkår
  19.04.1961 - Dokumentnr: 369 - Festekontrakt - vilkår Festetid: 99 år
  ÅRLIG AVGIFT NOK 250
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  LEIEN KAN REGULERES
  FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER
  ----------
  Nye vilkår
  07.09.1960 - Dokumentnr: 963 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3825 Gnr:117 Bnr:4
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1763972 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0834 Gnr:117 Bnr:9
  19.04.1961 - Dokumentnr: 369 - Forkjøpsrett Rettighet hefter i: Knr:3825 Gnr:117 Bnr:4
  Rettighet hefter i: Knr:3825 Gnr:117 Bnr:20
  Rettighet hefter i: Knr:3825 Gnr:117 Bnr:25
  Rettighet hefter i: Knr:3825 Gnr:117 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Diverse påtegning
  Uteglemt registrert
  Rettet etter tingl. §18
  23.03.2021. Arkivref. 21/13405-1
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er foretatt undersøklser hos kommunen, men det foreligger ikke ferdigattest/midlertidig brukstilatelse på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst fra fylkesvei og inn på privat vei. Vann fra brønn. Nabogården skal legge inn nytt kloakkanlegg. Det vil bli mulighet for å koble seg på dette anlegget og installere vannklosett i hytta.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i følge kommuneplanens arealdel i et LNFR-område. Reguleringsplan ligger vedlagt prospekt.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i et område med nedsatt konsesjonsgrense og erververen må fylle ut egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet hvor det bekreftes at eiendommen ikke skal benyttes som helårsbolig.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  39 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 590 000))

  56 792 (Omkostninger totalt)

  1 646 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  55892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,3 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4900-, oppgjørshonorar kr 1500,- og visninger kr 2000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 900,-. Alle beløp er inkl. mva.

Vilde Juvet Steinmoen

Megler

Vilde Juvet Steinmoen

41 18 13 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev