aktiv-eiendomsmegling
Det er panoramautsikt over Nidelva og nærområdene fra de fleste leilighetene.

Froland Mølla

ALLE SOLGT! Nye eksklusive leiligheter med utsikt og meget solrik beliggenhet.

 • 2 460 000
 • BRA 75 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 460 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 460 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 020
 • SOVEROM2
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 2 460 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  2 460 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Mølla, Agder

 • BYGGETRINN 2 ER NÅ LAGT UT!

  Mølla er et nytt og spennende boligområde under utvikling i Froland. Her vil det bygges 36 flotte leiligheter med høy standard, maksimale solforhold og flott utsikt! Byggene blir tidsriktig utformet med stilig særpreg! På det meste blir takhøyden 4 meter i de største leilighetene og man vil man kunne nyte sol og utsikt fra en terrasse på hele 25 kvm! Innvendig har man gode planløsninger, flotte materialvalg og store vindusflater som gir maks utsikt og mye lys! Det blir to typer leiligheter fordelt på 9 bygg. Størrelse fra ca. 76 til 98 kvm. 4 av de minste leilighetene vil ha balkong fra både stue og soverom.

  Beliggenheten er meget sentral med nærhet til det meste!

  PRISER OG OVERSIKT OVER LEDIGE LEILIGHETER UNDER ¨ØKONOMI/BETALINGSBETINGELSER¨
 • Innflytting og overlevering blir fastsatt fortløpende.
 • Leilighetene vil ligge svært solrikt til med flott utsikt over Nidelva og områdene rundt. Her ligger man høyt og fritt og det er lett å senke skuldrene og bearbeide dagens inntrykk mens man lar blikket skue utover Nidelva. Sola går ned i horisonten når klokken nærmer seg 22.30. Dersom man ønsker seg en tur på butikken ligger den nye flotte KIWI butikken kun 1 minutts spasertur unna. Uno X har også etablert ny stasjon her slik at man kan fylle drivstoff før man skal ut på tur. Beliggenheten er svært attraktiv, med kun 5 minutters kjøretid til Stoa handelspark hvor man finner alt fra spisesteder, butikker, byggvarehus, av og påkjørsel til E-18 og mye mye mer. Busstopp i umiddelbar nærhet.

  Froland er ellers en meget trivelig kommune med aktivitetstilbud for store og små. Barnehage og Blakstadheia skole 1-4 klasse på Blakstadheia. Det er kun et par minutters kjørevei til Osedalen, med spisesteder, butikker, frisør, apotek, bank, bibliotek samt barne og ungdomsskole. Her har man også Froland Idrettsanlegg, et naturlig samlingsted for store og små med svømmehall og treningssenter. Froland har uendelige turområder for dem som liker å bevege seg ute og det finnes et variert sportstilbud i området. Her kan man spille fotball på Kringla, gå på ski i lysløypene vinterstid eller bade på Trevann.
 • Fra Arendal kjører man mot Stoa og følger Frolandsveien. Ta 2 avkjøring i rundkjøringen og fortsett i retning mot Libru. Neste rundkjøring kommer ved Blakstadheia og her tar man 3 avkjøring og følger veien ca. 50 meter før man tar til høyre. Fortsett rett frem forbi Kiwi og tomtene ligger som perler på en snor langs høyden over Nidelva.
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Leilighetstypene er delt i to og fordelt på 3 felt; BK1, B1 og BK9. BK1 er de største leilighetene med 3 soverom, balkong på ca. 25 kvm og fantastisk utsikt over nærområdene. Her har man åpen stue kjøkkenløsning med fantastisk takhøyde og store fasadevinduer som gir maksimalt utsikt over nærområdene. 3 soverom gir nye eiere stor valgfrihet i forhold til innredning.

  BK9 er en flott og moderne leilighetstype med 2 soverom hvor man også har balkong med overblikk over nærområdet. For leilighetene i underetasjen vil disse få platting hvor man spaserer rett ut fra stuen og kan nyte omgivelsene. Med 2 soverom har man mulighet til gjesterom, kontor eller hobbyrom.

  Leilighetene får arealeffektive planløsninger med vindusplassering som gir lyse fine rom. Verdt å trekke frem er også at 4 av leilighetene som skal bygges i BK9 får hele 2 balkonger, dette for at man kan nyte morgensolen som titter frem på byggenes østside.

  Det vil leveres moderne materialvalg med sikte på høy kvalitet og eksklusive løsninger. Kjøkken fra Strai med integrerte hvitevarer, 1 stavs 14 mm eikegulv, flislagte bad, gjestetoalett (BK 1) og peis med glassdør er inkludert i standardleveranse. For utfyllende oversikt henvises det til leveransebeskrivelse hvor materialvalgene for hvert rom er beskrevet. Ønsker man tilvalg utover hva som leveres som standard er dette også en mulighet, da for kjøpers regning.

  Endring i leveransebeskrivelsen:

  Dette gjelder Royal Impregnert kledning som det står i leveransebeskrivelsen. Det viser seg etter mange års bruk i byggebransjen at kledningen er feilklassifisert, og ikke tilfredsstiller de brannkrav (klasse D) som er satt på disse boligene. Dette medfører at vi bytter til en annen kledningstype, som har mer eller mindre samme gode egenskaper som Royal Impregnering. Det vil nå bli benyttet en kledning som heter Saga Wood. Denne er en varmebehandlet kledning som er meget god når det gjelder vedlikeholdsfrihet. Kledningen får samme farge som opprinnelig tenkt.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Tomtene har en fantastisk beliggenhet og bør oppleves! Tomtene er plassert slik at man får maksimalt utsikt over Nidelva og de omkringliggende områdene, dessuten kan området skilte med optimale solforhold fra tidlig morgen til sen kveld.

  Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

  Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.
 • I prospekt er det vist foreløpig utomhusplan som viser parkering på de enkelte tomteområder. For de store punkthusene (hus E til I),
  så vil det bli 1 stk parkering i carport, og en åpen parkering på uteområdet i nærheten av leiligheten. For de mindre leilighetene (A-D ) vil det bli
  tilbudt 1 stk parkering i carport og 9 åpne p-plasser til fritt bruk mellom de 4 leilighetshusene. Carporter er åpen i innkjøringen, og
  det er ikke skillevegg mellom pplasser innvendig. I tilknytting til carporter, så vil det bli sportsbod på 5 m2 for noen leiligheter. Noen leiligheter vil få separate sportsboder. Carporter leveres med innvendig bindingsverk uten noen form for isolasjon. Gulv er asfalt. Carporter utføres med papptekking på tak og royalimpregnert kledning på vegger. I den grad det ønskes levert lading for el-bil i carport eller på p-plass, så er dette tilvalg, og må avklares i byggeperioden. På noen tomter er det et mindre antall gjesteparkeringer.
 • Det vil leveres bod i bakkant / ved hver carport avhengig av leilighetstype.
 • I Mølla boligområde er det lagt opp til et omfattende trekkerørsnett fra hovedvei (hvor det finnes flere leverandører, bla Telenor) og inn i
  området, og helt inn i den enkeltes strømtavle. Det er ikke fremforhandlet avtale med noen leverandør. Her står den enkelte beboer fritt til og fremforhandle sin egen avtale etter behov og ønske.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
  Utførende entreprenør har åpnet opp for tilvalg. Dette avklares i tilvalgsmøte med utførende entreprenører for enkelte fag/leveranser. Kostnader som følge av tilvalg avtales direkte, og begge parter signerer på tilvalgskjemaer før disse er gyldige.
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
  Asfalterte parkeringsplasser samt plen på fellesområder for et rent og ryddig utemiljø.
 • Pris fra 2 520 000 til 3 650 000 + dokumentavgift av tomteverdi, tinglysning av skjøte, eventuelle pantedokument og attester.

  Prisliste:

  BK9:

  A1: 2.550.000,- SOLGT
  A2: 2.550.000,- SOLGT
  A3: 2.850.000,- SOLGT
  A4: 2.750.000,- SOLGT

  B1: 2.620.000,- SOLGT
  B2: 2.650.000,- SOLGT
  B3: 2.850.000,- SOLGT
  B4: 2.890.000,- SOLGT

  C1: 2 550 000,- SOLGT
  C2: 2 520 000,- SOLGT
  C3: 2 850 000,- SOLGT
  C4: 2 850 000,- SOLGT

  D1: 2.490.000,- SOLGT
  D2: 2.460.000,- SOLGT
  D3: 2.750.000,- SOLGT
  D4: 2.690.000,- SOLGT


  E1: 3.390.000,- SOLGT
  E2: 3.390.000,- SOLGT
  E3: 3.650.000,- SOLGT
  E4: 3.690.000,- SOLGT

  F1: 3.450.000,- SOLGT
  F2: 3.420.000,- SOLGT
  F3: 3.690.000, SOLGT
  F4: 3.710.000,- SOLGT

  BK1:
  G1: 3 360 000,- SOLGT
  G2: 3 360 000,- SOLGT
  G3: 3 590 000,- SOLGT
  G4: 3 650 000,- SOLGT

  H1: 3.360.000,- SOLGT
  H2: 3.360.000,- SOLGT
  H3: 3.690.000,- SOLGT
  H4: 3.650.000,- SOLGT


  I1: 3.590.000,- SOLGT
  I2: 3.560.000,- SOLGT
  I3: 3.730.000,- SOLGT
  I4: 3.650.000,- SOLGT
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. Dette utgjør kr. 11 750 pr. leilighet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,-
  Gebyr for pantattest kr. 206,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnader skal dekke bl.a. avsetning til vedlikehold fellesarealer/carport, forretningsførsel, forsikring bygg (ikke innbo) og fellesarealer og andre driftskostnader. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.

  Andre faste utgifter som blir fastsatt ved ferdigstillelse:

  Forsikring: Kun innboforsikring. Vil variere etter kundeforhold og verdier.

  Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse.

  Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen og er ikke inkludert i felleskostnadene beskrevet ovenfor. Kommunale avgifter stipuleres til ca. 15 000 årlig. Kommunale avgifter deles opp og faktureres 3 ganger årlig.
 • Det er pdd. ikke eiendomsskatt i Froland kommune. Dette kan bli innført. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Sameie vil bli opprettet.

  Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.
 • Forretningsfører: Sameiet vil tilknyttes forretningsfører etterhvert som boligene blir satt opp.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgaven.
 • Tillatt såfremt dette ikke medfører sjenanse for de øvrige beboerne.
 • Det er ikke kjent at det foreligger restriksjoner på fremtidig utleie av boligene.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Gnr. 14, bnr. 280 & Gnr. 15, bnr. 63.
 • Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via XX. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
  Offentlig vei, vann og avløp.
 • Leiligheten overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Mølla Boligområde
  Vedtatt: 13.12.18
  Revidert: 18.02.20
  Planid:151R1Det1
  Arealformål: Bebyggelse og anlegg, samferdsel og teknisk infrastruktur, grønnstruktur, lnf, hensynssone.

  Det vises til reguleringsbestemmelser og reguleringskart vedlagt salgsoppgaven.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Leilighetene selges konsesjonsfritt.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Det tas forbehold om offentlige godkjenninger for byggeprosjektet, da dette ikke er rammesøkt. Rammesøknad sendes inn i august/september 2020 dersom antall salg kvalifiserer til oppstart av prosjektet. Det må min selges 2 boenheter pr bygg før man sender inn rammetillatelse. Endelig innflytting vil bli avklart på et senere tidspunkt når rammetillatelse er gitt for det enkelte bygg. Det tas videre forbehold om at prosjektet kan bli forsinket av forhold utenfor utbyggers kontroll. Kjøpere vil bli løpende orientert om fremdrift.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 25 000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Meglerprovisjon: Kr. 35 000,- eks.mva.
  Tilrettelegging: Kr. 15.000,- eks. mva.
  Oppgjørshonorar: Kr. 3000,- eks. mva.
  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,-
  Gebyr for pantattest kr. 206,-
 • Aktiv eiendomsmegling samarbeidet med Skagerrak Sparebank og interessenter kan be om å bli kontaktet for et uforpliktende finansieringstilbud.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Eiendomsmegler / Partner: Gina Jørgensen, tlf. 47 20 12 75 & Eiendomsmegler / Partner: Magne Haugås, tlf. 90 02 01 07.
 • Hans Olav Blakstad
  Helge Nilsen
Gina Jørgensen

Megler

Gina Jørgensen

47 20 12 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev