aktiv-eiendomsmegling
Hytten har en idyllisk beliggenhet på Hardangervidden
Hytten har en idyllisk beliggenhet på Hardangervidden

VØRINGSFOSS Gardslivegen 19

MAURSET Lekker familiehytte fra 2022 med 4 soverom! Kort vei til ski- og turløyper | Vei helt frem og parkering på egen tomt. GI EN LYD VEDR VISNING !

  • kr 4 700 000
  • BRA 76 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 4 700 000
  • Omkostningerkr 141 792
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 841 792
  • ObjektstypeFritidseiendom
  • EierformSelveier
  • Byggeår2022
  • Soverom4
  • ArealP-rom 76 m²
  • Tomt1 134.4 m²
  • Eierform tomtEiet
  •   4 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,00))   136 640,- (Omkostninger totalt)   4 836 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
1.etasje: Éntre/gang, vaskerom, bad, 2 soverom og stue/kjøkken
Aktiv Laguneparken v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Gardslivegen 19! Hytten ligger i et nyere hyttefelt på Garen på Hardangervidda med en kjøretur på ca. 2 timer og 30 minutter fra Bergen. Her slipper man å tenke på stengte fjelloverganger på vinteren! Det er vei helt frem til hytteveggen, og når man ankommer kan man parkere like utenfor på egen tomt. Kort oppsummert: - 4 soverom - God plass til parkering på tomten. Installert elbillader. - Bygget i 2022 Se film! https://vimeo.com/890570246?share=copy Velkommen til en hyggelig visning - Husk påmelding hos megler!

Gardslivegen 19, Vestland

  • Arealbeskrivelse

    Bruksareal
    1. etasje: 69 kvm
    2. etasje: 7 kvm
    Primærrom
    1. etasje: 69 kvm Éntre/gang, vaskerom, bad, 2 soverom og stue/kjøkken
    2. etasje: 7 kvm Loftsrom og 2 soverom (Gulvareal på loft er 23 m²)



    Tomt
    1134.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiet tomt. Adkomstvei og terrasseplatting på tomten.

    Beliggenhet
    Hytten ligger i et nyere hyttefelt på Garen på Hardangervidda med en kjøretur på ca. 2 timer og 30 minutter fra Bergen. Her slipper man å tenke på stengte fjelloverganger på vinteren! Det er umiddelbar nærhet til flotte turløyper fra hytten. På vinterstid er det preparerte langrennsløyper i området. Ønsker man å briljere på slalåm finner man nærmeste alpinanlegg en kort kjøretur unna. Dagligvarehandelen kan nå utføres på nyåpnet matbutikk ved innkjørselen til hyttefeltet. For større innkjøp når man Eidfjord på en halvtimes kjøretur. Til Voss sentrum bruker man i overkant av en times tid med bil.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Tilsvarende bebyggelse i nærområdet.

    Byggemåte
    Boligen er oppført med gulv mot grunn og ringmur. Yttervegger i trekonstruksjon, utvendig kledd med bordkledning. Vinduene har isolerglass, og ytterdør(er) i trevirke. Takkonstruksjonen i trevirke med yttertak av takshingel, med tilhørende beslag. Uteområde med terrasse/veranda i tilknytning til boligen.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    - Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært. Total utførelse. - Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Nybygg. - Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? EL BIL lader. - Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. e Bygging av terrasse/platting. For ytterligere informasjon se vedlagt egenerklæringsskjema.

    Innhold
    Aktiv Laguneparken v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Gardslivegen 19 - En lekker familiehytte oppført i 2022. Hytten ligger i et nyere hyttefelt på Garen på Hardangervidda med en kjøretur på ca. 2 timer og 30 minutter fra Bergen. Her slipper man å tenke på stengte fjelloverganger på vinteren! Det er vei helt frem til hytteveggen, og når man ankommer kan man parkere like utenfor på egen tomt. Det er montert elbillader. Hytten går over to plan og inneholder: 1.et: Éntre/gang, vaskerom, bad, 2 soverom og stue/kjøkken Loftsetasje: 2 soverom og loftsrom I stuen er det god plass til å innrede med en hyggelig sittegruppe. Det er meget godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Hytten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som gir maksimal utnyttelse av arealet. I kjøkken/stue er det takhøyde på 4,48 meter! Det er også god plass til en spisegruppe på stue/kjøkken. Kjøkkenet har moderne innredning fra IKEA og er utstyrt med oppvaskmaskin, kombiskap, samt stekeovn og platetopp. Her er det godt med både skap- og benkeplass. I 1.etasje finner vi to soverom. Hovedsoverommet er romslig og kan enkelt innredes med dobbeltseng og tilhørende møblement som nattbord og kommode. Det andre soverommet passer fint til gjesterom eller barnerom. Badet i hytten er helfliset og er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne og innredning med dobbel servant. Det er i tillegg et praktisk og seperat vaskerom. Fra vaskerommet er det utgang til uteområdet. I gangen er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Loftsetasjen består av to soverom og loftsrom. Her kan både små og store trekke seg tilbake.

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Utstyr på tak: Tak med tilstrekkelig takvinkel/fall for at snø kan rase, må sikres i sin helhet med snøfangere i følge dagens byggeforskrifter. En må være særlig oppmerksom på sikring av tak som vender ut mot atkomst til bygning, inngangspartier osv. Hvilken takvinkel som kan utløse ras, vil være bestemt av materialet i taktekkingen. Hvis det er taktekking med glatt overflate, som takplater eller glatt takstein, skal det ifølge dagens krav monteres snøfangere. Dersom taket har en ru overflate, som takpapp, shingel eller ru takstein, skal det monteres snøfanger hvis takvinkelen er over 27 grader. Det er ikke montert snøfangere som gir tilstandsgrad 2. Jeg har ikke fått sjekket takvinkel gjennom f.eks tegninger, som gjør til at jeg ikke får kontrollert om det er krav eller ikke krav til snøfanger på boligen. Det anbefales å sjekke dette nærmere. Hvis det er krav til snøfangere, bør dette ettermonteres. Vannledninger: Det mangler kursoversikt for rør-i-rør, dette bør monteres. Elektrisk: Dette er en forenklet vurdering og kan ikke sammenlignes med offentlig eltilsyn eller tilsyn utført av en registrert elektrovirksomhet, noe jeg hverken har tillatelse eller kompetanse til å utføre. Tilstandsgraden er satt etter kriteriene i NS 3600. Vanlige avvik er blant annet manglende dokumentasjon eller ikke gjennomført tilsyn i nyere tid, viser ellers til detaljer i hovedrapport under punktet "elektrisk". Det anbefales å innhente dokumentasjon eller få gjennomført en utvidet undersøkelse av anlegget av en kvalifisert fagperson. Dette vil gi en mer presis oversikt over anleggets reelle tilstand og eventuelle feil eller mangler som trenger utbedring. Våtrom: (Vaskerom, 1. etasje): Det er ikke tilfredstillende lokalt fall rundt sluket. Dette medfører en økt fuktbelastning på gulvet, samt uønsket vannoppsamling. Det vil ikke være økonomisk forsvarlig å utbedre forholdene, men dette bør eventuelt utbedres når rommet skal oppgraderes. For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Parkering på egen tomt. Elbillader.

    Forsikringsselskap
    Frende

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Loftsetasje har større gulvareal enn måleverdig arealet på grunn av skråtak/takhøyde. Gulvareal på loft er 23 m². Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
      4 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,00))   136 640,- (Omkostninger totalt)   4 836 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
    Oppvarming i boligen består av elektrisk oppvarming og skorstein med ildsted i stue/kjøkken.

    Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    11807

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

    Info om eiendomsskatt
    Det er ikke eiendomsskatt i Eidfjord kommune.

    Andre utgifter
    Det betales ca. 800,- i året til grunneier for brøyting av vei.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4619/18/348: 01.01.1825 - Dokumentnr: 900015 - Utskifting Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 30.01.1865 - Dokumentnr: 900014 - Erklæring/avtale Grensegangssak Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 04.03.1870 - Dokumentnr: 900012 - Rettsbok Bestemmelse om beiterett Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 25.07.1896 - Dokumentnr: 900067 - Bestemmelse om veg Turistveg Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 18.08.1941 - Dokumentnr: 300475 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:15 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 16.12.1941 - Dokumentnr: 300768 - Erklæring/avtale Grensegangssak Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 09.12.1948 - Dokumentnr: 300826 - Skjønn Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Nye vilkår Statkraft SF, org.nr. 9628986277. ---------- Nye vilkår Rettshavar: Statkraft Energi AS, org.nr. 987059729 26.01.1954 - Dokumentnr: 300105 - Jordskifte Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 07.01.1955 - Dokumentnr: 300012 - Jordskifte Overjordskifte Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 22.11.1957 - Dokumentnr: 301245 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v. Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 14.02.1958 - Dokumentnr: 300175 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v. Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 04.08.1960 - Dokumentnr: 300816 - Erklæring/avtale Vedtak av det offentliges vilkår for statstilskudd i forbindelse med senking/lukking av grøft/bekk/kanal/elv Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 29.04.1963 - Dokumentnr: 300433 - Erklæring/avtale Konsesjon om erverv og regulering av vassdrag Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 09.09.1963 - Dokumentnr: 901409 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Indre Hardanger Kraftlag Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 24.09.1964 - Dokumentnr: 1670 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:16 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 27.06.1969 - Dokumentnr: 1336 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:44 Overført fra gnr 18 bnr 17 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 28.09.1976 - Dokumentnr: 3115 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:46 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 02.11.1978 - Dokumentnr: 3936 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:41 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 07.06.1979 - Dokumentnr: 1892 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:15 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 25.02.1980 - Dokumentnr: 738 - Rettigheter iflg. skjøte Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:60 Overført fra gnr 18 bnr 17 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 31.12.1980 - Dokumentnr: 4793 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket Bestemmelse om radio/TV anlegg Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 05.03.1981 - Dokumentnr: 852 - Skjønn Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Nye vilkår Rettshavar: Statkraft, 962 896 277. ---------- Nye vilkår Rettshavar:Statkraft Engergi, org.nr. 987059729 05.03.1981 - Dokumentnr: 853 - Skjønn Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Nye vilkår Rettshavar: Statkraft SF, 962 986 277. ---------- Nye vilkår Rettshavar: Statkraft Energi AS, org. nr. 987059729 05.03.1981 - Dokumentnr: 855 - Skjønn Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Nye vilkår Rettshavar: Statkraft SF, 962 986 277. ---------- Nye vilkår Rettshavar: Statkraft Energi AS, org.nr. 987059729 10.04.1981 - Dokumentnr: 1294 - Erklæring/avtale Rettigheter ifølge 1333 1976 Rettighetshaver: NVE Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Diverse påtegning Rettshavar: Statkraft SF, 962 986 277 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 16.12.1981 - Dokumentnr: 4434 - Best om garasje/parkering Med flere bestemmelser Rettighetshaver: NVE Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Diverse påtegning Rettshavar: Statkraft SF, 962 986 277 13.12.1982 - Dokumentnr: 4180 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: NVE Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Diverse påtegning Rettshavar: Statkraft SF, 962 986 277 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 07.03.1983 - Dokumentnr: 934 - Bestemmelse om kloakkledn Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 15.01.1986 - Dokumentnr: 170 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:61 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 05.12.1986 - Dokumentnr: 4493 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:121 Uteglemt registrert Rettet etter tingl. §18 24.04.2019 Arkivref. 19/09134-3 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 05.12.1986 - Dokumentnr: 4493 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:121 Uteglemt registrert Rettet etter tingl. §18 24.04.2019 Arkivref. 19/09134-3 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 13.06.1988 - Dokumentnr: 2321 - Skjønn Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Nye vilkår Rettshavar: Statkraft SF, 962 986 277. ---------- Nye vilkår Rettshavar: Statkraft Energi AS, org.nr. 987059729 16.02.1989 - Dokumentnr: 657 - Jordskifte Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 28.02.1989 - Dokumentnr: 845 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:42 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 10.10.1989 - Dokumentnr: 4325 - Best. iflg. festekontrakt Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Fnr:10 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 20.12.1991 - Dokumentnr: 4508 - Bestemmelse om bebyggelse Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 29.08.1997 - Dokumentnr: 3078 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å leggja opp og halda ved like leidningar m.m. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 06.01.2006 - Dokumentnr: 96 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:143 Føresegn om 2 parkeringsplassar. Føresegn om gangveg frå parkeringsplass til tomta, Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 01.12.2009 - Dokumentnr: 920162 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:195 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 01.12.2009 - Dokumentnr: 920162 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:195 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 01.12.2009 - Dokumentnr: 920162 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:195 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 25.04.2014 - Dokumentnr: 330180 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:233 Bestemmelse om 2 parkerings plasser Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 16.02.2015 - Dokumentnr: 141235 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:163 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 16.02.2015 - Dokumentnr: 141235 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:163 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 16.02.2015 - Dokumentnr: 141235 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:163 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 01.09.2016 - Dokumentnr: 791023 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:256 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:257 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:258 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:259 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:260 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:261 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:262 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:263 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:264 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:265 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:266 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:267 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:268 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:269 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 01.09.2016 - Dokumentnr: 791023 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:256 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:257 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:258 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:259 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:260 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:261 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:262 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:263 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:264 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:265 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:266 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:267 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:268 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:269 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 19.04.2017 - Dokumentnr: 406144 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:274 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 19.04.2017 - Dokumentnr: 406144 - Bestemmelse om gangrett/rett til sti Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:274 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 20.07.2018 - Dokumentnr: 1053120 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:5 Bestemmelse om vedlikehold Bestemmelse om transport av rettigheten til nye eiere ved fradeling av tomter Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 20.07.2018 - Dokumentnr: 1053120 - Bestemmelse om gangrett/rett til sti Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:5 Bestemmelse om vedlikehold Bestemmelse om transport av rettigheten til nye eiere ved fradeling av tomter Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 20.07.2018 - Dokumentnr: 1053120 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:5 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om transport av rettigheten til nye eiere ved fradeling av tomter Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 20.07.2018 - Dokumentnr: 1053120 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:5 Rett til å legge IKT fiber Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om transport av rettigheten til nye eiere ved fradeling av tomter Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 08.10.2018 - Dokumentnr: 1380069 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:287 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:288 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:289 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:290 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:291 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:292 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:293 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:294 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:295 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:296 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:297 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:298 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:299 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:300 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:301 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:302 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:303 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:304 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:305 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:306 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:307 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:308 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:309 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:310 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:311 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 08.10.2018 - Dokumentnr: 1380069 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:287 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:288 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:289 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:290 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:291 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:292 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:293 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:294 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:295 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:296 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:297 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:298 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:299 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:300 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:301 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:302 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:303 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:304 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:305 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:306 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:307 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:308 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:309 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:310 Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:311 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 03.12.2018 - Dokumentnr: 1629313 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:312 Rett til 2 parkeringsplasser Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 03.12.2018 - Dokumentnr: 1629313 - Bestemmelse om gangrett/rett til sti Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:312 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 18.01.2019 - Dokumentnr: 77318 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:312 Bestemmelse om 2 parkeringsplasser Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 18.01.2019 - Dokumentnr: 77318 - Bestemmelse om gangrett/rett til sti Rettighetshaver: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:312 Overført fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 13.10.2021 - Dokumentnr: 1276796 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 13.10.2021 - Dokumentnr: 1276808 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Rettighet hefter i: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:349 Gjelder denne registerenheten med flere 13.10.2021 - Dokumentnr: 1276808 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:1 Rettighet hefter i: Knr:4619 Gnr:18 Bnr:349 Gjelder denne registerenheten med flere

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 21.11.2021. Tiltaket gjelder fritidsbolig. Terrassen er oppført i ettertid av byggeår. Oppføring av terrassen er ikke søkt om/meldt fra om til kommunen. Konferer megler.

    Vei, vann og avløp
    Vei: Privat vei til eiendommen. Det betales ca. 800,- i året til grunneier for brøyting av vei. Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse ihht. reguleringsplan. PlanID: 4619-2006001 Plannavn: Reguleringsplan for Garen ? 18/1 og 5 m.fl. Ikrafttrådt: 08.04.2013 I kommuneplanen ligger eiendommen i et område avsatt til forretning. I kommundelplanen ligger eiendommen i et område avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål herunder kombinert bolig/fritidsbolig. Konferer megler.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Bud inngis skriftlig på vedlagt budskjema. Det gjøres spesielt oppmerksom på at budet må som hovedregel være bindende for budgiver i minimum 6 uker. For andelsleiligheter er bindingstiden minimum 3 uker. Retten kan unntaksvis ta hensyn til bud med bindingstid ned til 15 dager. For nærmere informasjon se budskjema samt vedlagt informasjonsskriv.

    Omk. Kjøper beskrivelse
      4 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,00))   136 640,- (Omkostninger totalt)   4 836 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    141792

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 60 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 900,- oppgjørshonorar kr 6900,-, visninger kr 2900, -, søk eiendomsregister og elektronisk signering kr 10 000,-, markedspakke kr 19 900,-. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Fredrik Tøsdal

Megler

Fredrik Tøsdal

93 02 14 97

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev