aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Hardangervegen 7 presenteres av Aktiv Voss v/Vegard Fjose

VOSS Hardangervegen 7

Attraktiv 3- roms i 4. etasje med solrik altan og flott utsikt. Heis| In-ordning på fellesgjeld.

 • kr 3 000 000
 • BRA 75 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 000 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 220 832
 • EierformAndel
 • Byggeår1 999
 • Soverom2
 • ArealP-rom 72 m²
 • Andel fellesgjeldkr 211 000
 • Felleskostnaderkr 6 444
 • Tomt2 422 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 000 000 (Prisantydning) 211 000 (Andel av fellesgjeld)   3 211 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 220 832 (Totalpris inkl. omkostninger)
Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i et veletablert, trygt og populært borettslag. Bjørgatun passer perfekt for deg som ønsker en enkel hverdag med kort vei til alt du behøver i hverdagen, uten at du er avhengig av bil eller offentlig transport. Fra eiendommen er det kort vei til butikker, offentlige kontorer og fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Borettslaget ble bygget i 1999 og leilighetens standard er fra byggeår. Det vil kreves noe oppgradering av leiligheten for å tilfredsstille dagens krav til standard, men her har du til gjengjeld muligheten til å sette ditt eget preg på ditt nye hjem og å få det akkurat slik du selv ønsker. Nå har du muligheten til å få kjøpt en leilighet i byggets 4. etasje med enkel adkomst fra heisen! Velkommen.

Hardangervegen 7, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  4. etasje: 75 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 72 kvm Vindfang (3,1 kvm), Kjøkken/gang (18,4 kvm) Stue (19,7 kvm), Bad (7,3 kvm), Soverom (13,5 kvm), Soverom 2 (8,1 kvm)
  Sekundærrom
  4. etasje: 3 kvm Bod (3,2 kvm)  Tomt
  2422m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for borettslaget. Tomten er opparbeidet og beplantet.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i et veletablert, trygt og populært borettslag. Bjørgatun passer perfekt for deg som ønsker en enkel hverdag med kort vei til alt du behøver i hverdagen, uten at du er avhengig av bil eller offentlig transport. Fra eiendommen er det kort vei til butikker, offentlige kontorer og fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Kjøpesenteret Amfi Voss er et par små minutter gange unna. Her finner du et rikt utvalg av butikker på ett plan. Utvalget av butikker er sportsforretninger, klesforretninger, apotek, bokhandel, dagligvareforretning med ferskvaredisk og Kafé. Går du andre veien kommer du til Vangen som har et rikt utvalg av butikker, kaféer, restauranter, apotek, vinmonopol og offentlige kontorer. Er du glad i tur- og rekreasjon har du fin gangvei langs "Vosso" til Prestegardsmoen. Her har du mange fine turstier i lett terreng som passer for alle. På varme sommerdager er det fint å ta seg en dukkert i Vangsvatnet. Er du glad i å stå på ski er det gangavstand til Voss knutepunkt hvor du finner Voss Gondol. Gondolen frakter deg til Hangurstoppen på ca. 9 minutter. Sommerstid har du mange fine tilrettelagte turstier på Hanguren. Vinterstid har du gode muligheter for både langrenn og slalom i Voss Resort sitt herlige løypenett. I Voss Resort sitt løypenett har du over 40 km preparerte løyper fordelt på 24 nedfarter og 11 heiser. I tillegg er det 18 km sporsatte langrennsløyper. Hangurstoppen Restaurant er åpen året rundt. Med sine 310 sitteplasser er Hangursrestauranten Voss sin største restaurant. Restauranten har fokus på lokal og kortreist mat. Året rundt arrangeres det flere arrangementer og begivenheter på Voss. Verdt å nevne er Ekstremsportsveko, VossJazz, Osafestivalen, Voss Cup med flere. Til alle arrangementene har du gangavstand fra Bjørgatun for å følge med på det som skjer. Velkommen skal du være!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Leiligheten har opprinnelig hovedkonstruksjon. Oppført i 1999, alder bygning 24 år. Utvendige overflater som kledning, vindu, drenering, taktekking, mm. ivaretas av borettslaget. Tilstand og levetidsbetraktninger for disse konstruksjonene er ikke spesielt kommentert i takstmannens tilstandsrapport. Utvendig Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Ytterdør til leilighet av merke Swedoor B-30/35dB og malt balkongdør i tre med glassfelt. Innvendig Innvendig er det gulv av parkett og belegg. Veggene har malte plater. Innvendige tak har malte plater. Etasjeskiller er av betongdekke. Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant. Innvendig har boligen finèrdører. Utover generell byggemåte har følgende byggkomponenter fått TG2 Utvendig - Vinduer Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000 TG2 Innvendig - overflater Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000 TG2 Innvendig - etasjeskillere/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt i stue Kostnadestimat: 10 000 - 50 000 TG2 Innvendig - Innvendige dører Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Kostnadsestimat: Under 10 000 TG2 Våtrom - Overflater vegger og himling Overflater fra 1999, det vil si alder 24 år. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000 TG2 Våtrom - Overflater gulv Det er påvist at gulvoverflaten har sprekker. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000 TG2 Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Kostnadsestimat: 50 000 -100 000 TG2 Våtrom - Sanitærutstyr og innredning Det er påvist skader på innredning. Kostnadsestimat: Under 10 000 TG2 Teknisk installasjoner - Vannledning Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Det er irr på rør. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000 TG2 Teknisk installasjoner - avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendig avløpsledninger. Kostnadestimat: 10 000 - 50 000 TG2 Tekniske installasjoner - Varmtvannstank Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år gammel. Kostnadsestimat: Under 10 000 TG2

  Innhold
  Leiligheten inneholder vindfang, kjøkken/gang, stue, bad, to soverom og bod. I tillegg er det en bod i felles område ved heisen.

  Standard
  Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i byggets 4. etasje like ved heisen. Heisen er likevel i en slik avstand at du ikke vil høre noe sjenerende lyd. Borettslaget ble bygget i 1999 og leilighetens standard er fra byggeår. Leiligheten er nylig nymalt i lyse fine farger. Det vil nok kreves noe oppgradering av leiligheten for å tilfredsstille dagens krav til standard, men her har du til gjengjeld muligheten til å sette ditt eget preg på ditt nye hjem og å få det akkurat slik du selv ønsker. Det først som møter deg er en entré med plass til oppheng av yttertøy og sko. Fra entréen kommer vi til boligens kjøkken. Kjøkkenet har hvite profilerte fronter og god skap- og benkeplass. Hvitevarer er frittstående i nisje. På kjøkkenet får du plass til et lite spisebord. Mellom stuen og kjøkkenet er den innvendige boden som gir et godt skille mellom stue og kjøkken. Stuen er romslig med gode innredningsmuligheter til sofagruppe, mediebenk og spisebord om ønskelig. Fra stuen er det utgang til solrik altan med flott utsikt. Badet er på 7,3 kvm og innredet med dusj, toalett og servant med tilhørende baderomsinnredning. Badet er fra byggeår og det må påregnes kostnader til oppgradering for å tilfredsstille dagens krav til standard. Det er to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet har adkomst fra badet og stuen. Rommet er på 13,5 kvm med plass til dobbeltseng og garderobe. Det andre soverommet er på 8,1 kvm med plass til seng og garderobe. Det vil som nevnt kreve noe kostnader for å oppgraderes til en mer moderne standard, men beliggenheten i bygget får du ikke endret på. Nå har du muligheten til å få kjøpt en leilighet i byggets 4. etasje med enkel adkomst fra heisen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inklusiv i felleskostnader.

  Parkering
  Det følger ikke med parkeringsplass til leiligheten. Det må søkes direkte til styret i Bjørgatun borettslag om leie av parkering. Prisen for leie av parkeringsplass er kr. 200,- pr. mnd. Borettslaget har 2. stk parkeringsplasser med el-bil lader. Parkeringsplassene er plassert innendørs i byggets garasjeanlegg.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 000 000 (Prisantydning) 211 000 (Andel av fellesgjeld)   3 211 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 220 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner.

  Info strømforbruk
  Eiendommen selges som dødsbo og strømforbruk for 2022 har derfor ikke latt seg innhente.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  737192

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2653890

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  405

  Part.obl.nr.
  979206933

  Felleskostnader pr. mnd.
  6444

  Andel fellesgjeld
  211000

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-01T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Selskapet har avtale om IN ordning. Ønsker kjøper å nedbetale hele eller deler av sin andel fellesgjeld, så bes denne ta kontakt med selskapets rådgiver for informasjon.

  Andel fellesformue
  108499

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Bjørgatun Burettslag

  Borettslagets org.nr
  979206933

  Om borettslaget
  Borettslaget består av 39 andelsleiligheter. Bjørgatun Burettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 979206933, og ligger i VOSS Herad med følgende adresse: Hardangervegen 7 Gårds- og bruksnummer: 192 44 Boligene skal forbeholdes personer som er 50 år eller eldre, funksjonshemming, funksjonsnedsetting eller har behov for omsorg. Borettslaget har en hybel/gjesterom og en stue med kjøkken som kan leies av borettslagets andelseiere i forbindelse med besøk og selskaper. Borgstova m/kjøkken kan leies for private sammenkomster. Regler å forholda seg til. Pris pr.dags dato.Kr.800,- Utleie gjesterom. Regler å forholde seg til. Pris pr.dags dato.Kr.250.-

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra oppdragsansvarlig.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Inntekter Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 3 072 252. Dette er lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak flere innbetalinger på IN lån. Kostnader Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 1 773 700. Resultat Årets resultat på kr 3 053 689 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til. Individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN) I løpet av 2021 ble det innbetalt kr 1 818 906 på IN-ordningen. Innbetalingen ble brukt til å nedbetale den enkeltes andel av borettslagets fellesgjeld. Årsresultat etter korrigering for IN-innbetalinger er kr 1 234 783. Disponible midler Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2021 kr 338 346 og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. For øvrig vises det til de enkelte tallene i resultatregnskapet, balansen og notene. Styret i borettslaget er ikke kjent med hendelser etter 31.12.2021 som påvirker regnskapet i vesentlig grad.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: HANBAN-95218718133 Type: A Restsaldo: 232.003,- Restløpetid: 2 år 6 mnd Term pr. år: 4 Type rente: Flyt Rente: 4,89 % Lånenr: HUS301-13520379 Type: A Restsaldo: 6.625.410,- Restløpetid: 7 år 3 mnd Term. pr år: 4 Type rente: Flyt Rente: 2,76 %

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 ? tolv? måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  6601510

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt iht. borettslagets vedtekter

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 02.02.2011. FERDIGATTEST BUSTADHUS - NYBYGG- BJØRGATUN -GNR.192 BNR.44

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er i henhold til reguleringsplankart regulert til kombinert byggje- og anleggsformål. Kommuneplaner Id: 12352019004 Navn: Kommuneplan for Voss herad 2020-2032 Plantype: Kommuneplanens arealdel Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 22.10.2020 Delarealer: Delareal 121 m Arealbruk: Boligbebyggelse,Navarende Delareal: 2 301 m Arealbruk: Sentrumsformål, Nåværende Reguleringsplaner Id: 2018001 Delarealer: Delareal 595 m RPHensynsonenavn: Flomsone - 53,2 moh Faresone: Flomfare Id: 12352018001 Navn: Områdereguleringsplan for Vossevangen/Sentrumsplan Plantype: Områderegulering Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 18.03.2021 Delarealer: Delareal 153 m Formål: Veg Delareal: 2 148 m Formål: Kombinert bebyggelse og anleggsformål Feltnavn: BKB23 Delareal: 424 m RPHensynsonenavn: Vegstøy - Rød sone Delareal: 1 451 m RPHensynsonenavn: Vegstøy - Gul sone Id: 123598001 Navn: Vossevangen Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Utgått/erstattet Ikrafttredelse: 28.08.2003 Delarealer: Delareal 121 m Formål: Boliger

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 000 000 (Prisantydning) 211 000 (Andel av fellesgjeld)   3 211 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 220 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

Vegard Fjose

Megler

Vegard Fjose

48 19 54 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev