aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til fantastiske Klyvsstølen 19!
Velkommen til fantastiske Klyvsstølen 19!

VOSS Klyvsstølen 19

Mjølfjell | Sjarmerende og innholdsrik fritidsbolig i naturskjønne omgivelser. Gode togforbindelser og fine turområder!

 • kr 3 990 000
 • BRA 210 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 117 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 107 042
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1934
 • Soverom5
 • ArealP-rom 185 m²
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiet
 • 4 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   117 042,- (Omkostninger totalt)   4 117 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1.etg | Klyvsstølen 19
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord og Torbjørn Folgerø har gleden av å presentere Klyvsstølen 19. Hytten ligger usjenert til med gode solforhold på Mjølfjell. Historisk sett er området svært snøsikkert. Retter du blikket rett utenfor hyttedøren, er det flotte turterreng, elver og kulper, jaktområder og langrennsløyper. Om du liker utendørsaktiviteter er dette det perfekte stedet for deg og dine!
 • Stor og solrik tomt
 • 5 soverom av god størrelse
 • Godt veldlikeholdt
 • Romslige rom med god plass til familie og venner
 • Flotte peisovner
 • Flere flotte langrennsløyper og toppturer like utenfor døren
 • Gode togforbindelser
 • Ca. 2,5 time kjøring til Bergen og 40 minutter til Voss Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på visning!
 • Området er omringet av høye fjell og pen natur.

  Klyvsstølen 19, Vestland

  • Arealbeskrivelse
   Kjeller
   Bruksareal
   Kjeller: 48 kvm
   Primærrom
   Kjeller: 23 kvm
   Sekundærrom
   Kjeller: 25 kvm

   1.etasje
   Bruksareal
   1. etasje: 112 kvm
   Primærrom
   1. etasje: 112 kvm

   Hems
   Bruksareal
   2. etasje: 50 kvm
   Primærrom
   2. etasje: 50 kvm   Tomt
   nullm²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er opparbeidet med biloppstillingsplasser, plen og noe beplantning.

   Beliggenhet
   Velkommen til Klyvsstølen 19! Hytten ligger i naturskjønne omgivelser på Mjølfjell. Mjølfjell er berømt for sitt rike utvalg av varierte turmuligheter, som er tilgjengelige både om sommeren og vinteren. Blant de mest populære destinasjonene er Skårafjellet, som troner som en favoritt blant besøkende. Toppen av Skårafjellet belønner de som bestiger den med en fortryllende utsikt som strekker seg ut over Hardangerfjorden og videre, mens Fossdalsskavlen gir en imponerende panoramautsikt over Sognefjorden. Hytten ligger 5 minutter unna nærmeste togstasjon, Mjølfjell stasjon er ca. 30 minutter med tog fra Voss stasjon og ca. 2 timer fra Bergen stasjon. Det tar ca. 2 timer og 30 minutter å kjøre til hytten fra Bergen sentrum. På Palmafossen finner du både Kiwi og Rema 1000 med hyggelig betjening og et rikelig utvalg. På Bryn finner du Voss Handelshus. Her har du Clas Ohlson, Europris, Power, Jysk og Hageland. Skal du et ærend på Vangen eller Amfi er det ca. 45 minutter kjøring ned. Både Vangen og Amfi har et rikt utvalg av klesforretninger, sportsforretninger, bokhandlere, apotek, dagligvarebutikker og vinmonopol. I tillegg er det mange koselige kaféer og restauranter som tilbyr god mat- og drikke i hyggelige omgivelser. Om du er glad i å stå på slalåm-ski kan du ta toget til Voss stasjon, eller kjøre 40 minutter til Voss Gondol. Gondolbanen frakter deg til Hangurens topp på knappe 9 minutter. Gondoltoppen befinner seg ca. 820 meter over havet med flott utsikt og fine turstier på sommerstid. Vinterstid tilbyr Voss Resort 40 km preparerte alpinløyper, 11 heiser, 24 nedfarter, fantastisk terreng med gode off-piste muligheter. Vinterstid arrangeres det Afterski i helgene med god stemning.

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Området består hovedsakelig av spredt bebyggelse og gårdsbruk.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert spregnstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong, åpent mot grunn i krypekjeller. Grunnmur og fundamenter av betong- og murkonstruksjoner. Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av trepserrer, taket er tekket med sutak, lekter og Decra-panner. Vinduer: Vinduer med isolerglass og enkle glass i trekarmer. Etasjeskiller: Av trebjelkelag. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet Avvik: Det er ikke benyttet diffusjonstetting mot grunn og fuktsikringen oppfyller ikke krav til sikring etter dagens forskrifter. Krypekjeller Avvik: Som følge av kjellerens oppbygning vil luftfuktigheten varier ved temperaturforandringer og endringer i utvendig klima, samt at man risikerer avdamping fra grunnen. Yttervegger Avvik: Enkelte steder er det ikke etablert tilstrekkelig lufting bak kledningen. Manglende lufting bak kledningen vil kunne skade både kledningsbordene og bakveggen. Vinduer og ytterdører Avvik: Vinduene i kjelleren er av eldre dato. Utskiftning av disse bør påregnes. Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak Avvik: Konstruksjonen er fra byggeår, det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Takkonstruksjonen vil fungere til tross for alder og konstruksjonsmåte. Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen) Avvik: Som følge av alder på taktekkingen må det påregnes at denne må skiftes innen rimelig tid. Våtrom Overflate gulv Avvik: Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, våtrommene vil fungere med dette avviket. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, våtrommene vil fungere med dette avviket Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Varmtvannsbereder Avvik: Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Sammendrag selgers egenerklæring
   Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Kjellerområdet rehabilitert i 2019 inklusive to toalett/bad samt garderobe/dusj. Tidligere vedfyrt badstue revet og klar til rehabilitering. Nytt elektrisk opplegg, skjult anlegg på eksisterende kurser samt rør i rør system for vann inklusive til kjøkken i hovedetage. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? - Eiendommen har egen brønn med svært stor kapasitet. Beliggenhet ca 70 m fra hytten. Varmekabel i rør. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? - Tidligere ved ekstreme nedbørsmengder i kjellergulv. Ny drenering ble lagt ned i 2018 samt alle nedløpsrør fra tak koblet til rør som fører vannet bort i fra hytten. Ikke registrert fukt etter det. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? - Før 2003. Byttet kledning og vinduer i 2003/2004. Etter dette ingen trekk rundt vinduer. Dør i inngangsparti er ikke byttet, så noe kuldegjennomslag om vinteren der. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? - Hele hytten ble rettet opp i 2003. Og tak avrettet og skiftet fra skifer til platetak med selvbærende lekter. Hytten er oppført som bindingsverk med ca 7 cm tømmervegger med utlektet kledning. Isolasjon orginal med sydde matter. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? - Musbånd er lagt under kledning, med mus kan forekomme rundt første snøfall om høsten. Forskriftsmessig utlegg av rottegift anbefales og hjelper. Mus er ikke noe problem dersom hytten brukes regelmessig. Musefeller på kjøkken anbefales når hytten står ubrukt over lengre tid ( flere uker). De vil ta seg av om en eller to mus kommer seg inn til tross for rottegiftperimeter. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Det er en del år tilbake. Husker ikke Presist, men ca 2005. Elektrisk anlegg var oppdatert før jeg kjøpte hytten av fagfolk med nytt skap og automatsikringer. Åpent ledningsnett minus kjøkken og hovedkjeller hvor jeg har installert skult anlegg. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Bygget terrasse i 2007. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? - Tidligere ildsteder i flere rom fjernet. Eksisterende ildsteder på kjøkken, spisestue og stue byttet og installert ved egeninnsats. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? - Eiendommens grenser i kartverket var tidligere uklare. Rettsmekling gjennomført 6. juli 2023. Alle parter enige og nye grenser er merket og om ikke allerede i ferd med å bli tinglyst.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje Kjeller: 48 kvm BRA / 23 kvm P-rom 1.etg: 112 kvm BRA / 112 kvm P-rom 2.etg: 50 kvm BRA / 50 kvm P-rom Hytten går over tre plan og følgende rom er inkludert i P-rom: Kjeller: Gang(7,9m²), toalett(4,6m²), bad(4m²), vaskerom(4,9m²) 1.etg: : Entré(6,4m²), trappegang(1,3m²), gang(2,1m²), soverom(8m²), soverom(7,9m²), stue(28,7m²), stue(41,1m²), kjøkken(13,5m²). 2.etg: Gang/trapperom(5,2m²), soverom(20,5m²), soverom(7,7m²), gang/hems(6m²), soverom(8,2m²). I tillegg medfølger 1 stk innvendig bod i kjeller på ca. 19,7 kvm, og en bod på 3,3 kvm og et kott på 1,1 kvm.

   Standard
   Innvendige overflater Gulv: Underetasjen har støpt gulv, resterende rom har tregulv. Vegger: Badet har baderomsplater, resterende rom har panel. Tak: Panel. Kjeller: Bad: Flott bad som inneholder dusjgarnityr montert på veggen og toalett. Vaskerom: Vaskerommet inneholder toalett, helstøpt servant og opplegg for vaskemaskin. 1.etg: I denne etasjen ligger de viktigste oppholdsrommene hvor familien kan samles - stue, spisestue og kjøkken. Kjøkken: Lys kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet panel, stål oppvaskkum og ventilator. Integrerte hvitevarer er opplegg for oppvaskmaskin. Det er god skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Stue: Stuene er romslig og luftig som kan enkelt innredes med både sitte- og spisegruppe. Rommet har meget godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Med en takhøyde på hele 4,23 m har rommet en lys og luftig atmosfære. På kalde høst- og vinterkvelder varmer vedovnen i stuen godt. Her kan man virkelig trives fra første stund! Fra stuen er det utgang til solrik terrasse målt til 24,2 kvm. Her er det god plass til flere sittegrupper, grill og beplanting. Perfekt for fine dager! Soverom: I første etasje er det to soverom av god størrelse. Her er det rikelig med plass til soveromsmøblement. 2.etg: Soverom: I andre etasje finner vi tre soverom av god størrelse. På alle soverommene kommer det rikelig med lysinnslipp inn og det er god plass til soveromsmøblement. Opplysninger fra hjemmelshaver: - Ytterkledningen ble skiftet i 2003. - Vinduene ble skiftet i 2003/2004. - Terrassen ble oppført i 2007. - Det er gjennomført utbedringer/oppgradering av dreneringen i 2018. - Kjelleren ble oppgradert i 2019, med blant annet toalettrom og våtrom. Andre opplysninger: - Sikringsskapet er montert i trappegang og inneholder automatsikringer. - Boligen har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør, plastrør til vannforsyningsrør.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Kjøper må selv tegne abonnement for TV og internett.

   Parkering
   Biloppstillingsplass på egen eiendom.

   Forsikringsselskap
   Frende

   Polisenummer
   10685

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: hvitevarer på kjøkkenet. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det foreligger verken bygningstegninger eller ferdigattest i kommunens arkiver. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   4 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   117 042,- (Omkostninger totalt)   4 117 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
   - Vedovn - Elektrisk oppvarming

   Energiklasse
   G

   Info energiklasse
   Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

  • Kommunale avgifter
   5628

   Kommunale avgifter år
   2023

   Info kommunale avgifter
   Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt, slam og septikavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

   Info om eiendomsskatt
   Eiendomskatt er inkludert i de kommunale avgiftene og utgjør 3 566,01 kr.

   Formuesverdi sekundær
   433891

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4621/149/22: 04.08.1934 - Dokumentnr: 900051 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
   Knr:4621 Gnr:149 Bnr:4
   01.01.2020 - Dokumentnr: 833422 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1235 Gnr:149 Bnr:22


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ikke ferdigattest på hytten i kommunens arkiver.

   Vei, vann og avløp
   Eiendommen har adkomst via privat vei og tilknytning til privat vann og avløp.

   Regulerings- og arealplanner
   PlanID: 12352019004 Plannavn: Kommuneplan for Voss herad 2020-2032 Delarealer: 2 142 m2 Arealbruk: Fritidsbebyggelse,Nåværende PlanID: 2014011 Plannavn: Kommuneplanen 2015-2026

   Adgang til utleie
   Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

   Legalpant
   Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   4 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   117 042,- (Omkostninger totalt)   4 117 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

   Omk. kjøper beløp
   117042

   Betalingsbetingelser
   Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Provisjon: 1,35% inkl. mva Grunnpakke: 15 000,- Markedspakke: 19 900,- Oppgjørshonorar: 6 900,- Tilrettelegging: 11 990,- Visninger: 2 500,-

  Tarek André Bergfjord

  Megler

  Tarek André Bergfjord

  46 63 62 55

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev