aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Regimentsvegen 91 presenteres av Aktiv Voss v/Vegard Fjose

VOSS Regimentsvegen 91

Flott enebolig med gjennomgående god standard. Hage, terrasse og garasjeplass. Ingen dok.avgift.

 • kr 4 500 000
 • BRA 125 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 500 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 586 832
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformAndel
 • Byggeår2 007
 • Soverom3
 • ArealP-rom 117 m²
 • Tomt8 274 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 500 000 (Prisantydning) 77 000 (Andel av fellesgjeld)   4 577 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 586 832 (Totalpris inkl. omkostninger)
Eiendommen har en attraktiv beliggenhet på Tvildemoen med kort avstand til sentrum, skole, barnehage og flere fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Boligen passer perfekt for en barnefamilie som ønsker en enkel hverdag. I tilknytning til boligen er det garasjeplass med plass til en bil. I tillegg er det gjesteparkering på borettslagets tomt. Boligen ble bygget i 07 og holder en gjennomgående god standard. 1.etasje har en flislagt entré med varmekabler i gulv. I tilknytning til entréen er det både vaskerom og gjestetoalett. Stuen er romslig med gode innredningsmuligheter og vedovn sentralt plassert. Fra stuen er det utgang til hage og terrasse. Kjøkkenet er levert fra Norema med god skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer. I 2. etasje er det tre romslige soverom, helfliset bad og bod.

Regimentsvegen 91, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 73 kvm
  2. etasje: 52 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 68 kvm Vindfang (5,7 kvm), toalettrom (1,9 kvm), vaskerom (5 kvm), stue/kjøkken (53,5 kvm).
  2. etasje: 49 kvm Soverom 1 (13 kvm), soverom 2 (8,8 kvm), soverom 3 (10,6 kvm), bad (7,1 kvm), gang m/trapp (7,1 kvm).
  Sekundærrom
  1. etasje: 5 kvm Bod (5,1 kvm).
  2. etasje: 3 kvm Bod (3,1 kvm).  Tomt
  8274m²

  Beskrivelse av tomt
  Felleseiet tomt, men inngjerdet eget område rundt boligen som er opparbeidet med uteområde og beplantning. Eiendommen har et relativt planert terreng.

  Beliggenhet
  Tvildemoen har med årenes løp blitt et meget attraktivt nabolag med leiligheter. rekkehus og eneboliger. Kanskje ikke så rart siden det er gangavstand til sentrum, barnehage, skoler, flere store arbeidsplasser og mange fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Til Vangen bruker du ca. 10-15 minutter om du tar bena fatt. Sentrum av Voss har et rikt utvalg av klesforretninger, sportsforretninger, bokhandlere, apotek, dagligvarebutikker og vinmonopol. I tillegg er det mange koselige kaféer og restauranter som tilbyr god mat- og drikke i hyggelige omgivelser. Hvert år arrangeres det små og store begivenheter i Sentrum. Verdt å nevne er Ekstremsportsveko, VossaJazz, Osafestivalen og flere til. Det arrangeres også jevnt og trutt mindre konserter og lyriske opplevelser i "gamle kinoen". Filmopplevelser får du i en av de tre kinosalene i Voss Kulturhus. Her finner du også bibliotek. I enden av sentrum finner du knutepunktet på Voss med bussforbindelser, Bergensbanen til Oslo og Bergen, og sist, men ikke minst, Voss Gondol. Gondolbanen frakter deg til Hangurens topp på knappe 9 minutter. Gondoltoppen befinner seg ca. 820 meter over havet med flott utsikt og fine turstier sommerstid. Vinterstid tilbyr Voss Resort 40 km preparerte alpinløyper, 11 heiser, 24 nedfarter, fantastisk terreng med gode off-piste muligheter. I tillegg er det 18 km med preparerte og sporsatte langrennsløyper. Bakkene passer fint for alt fra nybegynnere til de aller beste. Her finner du noe utfordringer for de fleste. Året rundt er Hangurstoppen restaurant åpen med god mat- og drikke. Vinterstid arrangeres det Afterski i helgene med god stemning. Er du glad i tur og rekreasjon har du fine turmuligheter i Tvildesåsen med stier både til fots og med sykkel. I Bømoen har du lysløyper og tilrettelagte løyper for joggeturer. Langs Vosso på nedsiden av Tvildemoen er det mange fine badeperler som kan nytes på de varmeste sommerdager. Er du glad i luft under vingene finner du Voss Vind et par minutter gange unna leiligheten. Velkommen til Tvildemoen!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Nærområdet er bebygget med tilsvarende bebyggelse og næringseiendommer.

  Byggemåte
  Boligen er oppført med gulv mot grunn og ringmur. Yttervegger i trekonstruksjon, utvendig kledd med bordkledning. Vinduer har isolerglass og ytterdør(er) i trevirke. Takkonstruksjonen i trevirke med yttertak av betongtakstein med tilhørende beslag. Uteområde med terrasse/veranda i tilknytning til boligen. Ellers disponerer denne boligen halvpart av garasje like over veien. Garasjen har fundament av betong/murkonstruksjon, ellers oppført i trekonstruksjoner. Utvendig fasade med bordkledning. Taket er tekket med betongtakstein. Vinduer i trevirke, åpen i front. Bygget er ikke isolert, eller innredet innvendig. Utover generell byggemåte har følgende byggkomponenter fått TG2 Balkong, loftsetasje: Rekkverkshøyde er målt til ca 90 cm. Åpninger i rekkverk (inntil høyde på 75 cm) er målt til ca 6,5 cm. Avstand mellom bygningsdel og rekkverk er målt til 0 cm. Dagens krav til rekkverk: Rekkverkshøyde = 100 cm. Høyder over 10 meter = 120 cm. Åpninger i rekkverk = 10 cm, inntil en høyde på 75 cm. Horisontal avstand mellom bygningsdel og rekkverk = 5 cm. Rekkverket skal ikke være utformet slik at det er mulig å klatre på. Rekkverk skal vurderes opp mot dagens krav, og derfor registreres avviket. Dersom rekkverket oppfylte kravene som gjaldt på oppføringstidspunktet, vil det ikke være nødvendig å utbedre det for å tilfredsstille dagens krav. TG2 Våtrom: Vaskerom, 1. etasje. Totalvurdering av overflater Fallforholdene er ikke tilfredstillende, verken lokalt fall rundt sluk, eller høydeforskjell mellom sluk og gulv ved dør. Dette øker risikoen for skader ved lekkasje eller mye vannsøl, og bruken av rommet bør ta hensyn til dette. Det vil ikke være økonomisk forsvarlig å utbedre forholdene, men dette bør utbedres når rommet skal oppgraderes. Det er registrert bom (hulrom) under flisene. Det anses ikke som nødvendig å utføre tiltak med mindre flisene løsner helt. TG2 Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk Sluket var ikke rengjort, og på grunn av flislim i område rundt sluket, er det vanskelig å kontrollere utførelsen. Rengjøring og nærmere undersøkelse anbefales. Halvparten av den forventede levetiden for membran/tettesjikt er passert. Dette øker risikoen for skader og lekkasjer. Det anbefales å montere dusjkabinett om det er mulig og ikke montert. TG2 Våtrom: Bad, loftsetasje Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk Halvparten av den forventede levetiden for membran/tettesjikt er passert. Dette øker risikoen for skader og lekkasjer. Det anbefales å montere dusjkabinett om det er mulig og ikke montert. TG2 Totalvurdering av sanitær og ventilasjon Det er ikke etablert drensåpning for synliggjøring av eventuell lekkasje fra innebygget sisterne, og det er ikke framlagt noen dokumentasjon på annen godkjent løsning. Evt. Innhent dokumentasjon og legg dette frem til eventuelle interessenter. Overløp for vask/servant er ikke tilkoblet, dette medfører en risiko for vann/fuktpåkjenning på baderomsinnredningen og bør kobles til avløp. TG2

  Innhold
  Boligen går over to etasjer. Første etasje inneholder vindfang, stue/kjøkken, toalettrom og vaskerom. Andre etasje inneholder gang med trapp, tre soverom og bad.

  Standard
  Boligen ble bygget i 2007 og holder en gjennomgående god standard på overflater og innredning. Det første som møter deg er en flislagt entré med varmekabler i gulv. Her har du plass til oppbevaring av yttertøy og sko. I tilknytning til entréen er det adkomst til vaskerom med ny vaskeromsinnredning og våtromsplater på vegger. Vaskerommet har ellers opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. I tilknytning til vaskerom er det også bod. Fra entréen har du også adkomst til boligen gjestetoalett. Videre inn kommer vi til rommene hvor du som fremtidig eier vil tilbringe mest tid, nemlig stue og kjøkken. Stuen er romslig med gode innrednings muligheter til sofagruppe, stuebord og mediebenk. Sentralt plassert i stuen er det vedovn som sikrer knitrende god varme. Fra stuen er det utgang til terrasse og hage med gode solforhold. Terrassen har plass til utemøbler og grill og det er her montert markise for litt skygge på de varmeste solskinnsdager. Boligen kjøkken er levert fra Norema med rikelig skap- og benkeplass. Mellom over- og underskap er det montert fliser på vegg som gjør det enkelt å holde rent. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer. På kjøkkenet er det god plass til spisebord hvor hele familien kan samles rundt middagsbordet til både hverdags- og høydtidsmåltider. I boligens andre etasje er det baderom, tre soverom og bod. Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, servant med tilhørende baderomsinnredning og dusj med innfellbare dusjdører. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobe. Fra hovedsoverommet har du utgang til balkong med morgensol - et perfekt sted å nyte morgenkaffen til soloppgang. De to andre soverommene er også av god størrelse med plass til seng og garderobeløsning. Alt i alt en innholdsrik enebolig med gode kvaliteter!

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  ? Terrasseplatting ble bygget i 2008, utvidet med 1,1 meter i 2015. ? Montert heldekkende beslag på pipe over tak i 2020. ? Vaskerom er delvis oppgradert i 2023 med våtromsplater og innredning. (eldre gulv/m membran). ? Delvis vedlikehold/utskiftinger av innvendige overflater. ? Skiftet fordelerskap for vannledninger i 2023. ? Skiftet aggregat for ventilasjon i 2018. Ventilator på kjøkken i 2020. Listen er ikke utfyllende, men basert på informasjon fra eier/oppdragsgiver, eventuelt supplert med egne observasjoner.

  Parkering
  Enkel garasje tilhørende andelen. I tillegg er det gjesteparkering på borettslagets tomt.

  Forsikringsselskap
  Tryg forsikring

  Polisenummer
  6601800

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 500 000 (Prisantydning) 77 000 (Andel av fellesgjeld)   4 577 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 586 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming i boligen består av gulvvarme med varmekabler, vegghengte panelovner og skorstein med ildsted i stue/kjøkken i 1. etasje.

  Info strømforbruk
  Selger opplyser om et strømforbruk på 13613 kwt i 2022.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  845607

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3044185

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for bustader - nybygg gnr. 89 bnr. 48 - Tvildemoen - boligområde 2 delfelt C datert 27.09.2007.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er i henhold til reguleringsplanen regulert til område for boliger med tilhørende anlegg. Kommuneplaner Id 12352019004 Navn Kommuneplan for Voss herad 2020-2032 Plantype Kommuneplanens arealdel Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 22.10.2020 Delarealer Delareal 8 189 m Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende Delareal 85 m Arealbruk Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur (arealer),Nåværende Reguleringsplaner Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 123509014 Navn Tvildemoen - reguleringsendring Plantype Områderegulering Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 15.05.2014 Delarealer Delareal 83 m Formål Gang-/sykkelveg Feltnavn o_GS Id 123505016 Navn Tvildemoen bustadområde NR.2, delfelt C Plantype Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 13.10.2005 Delarealer Delareal 5 336 m Formål Konsentrert småhusbebyggelse Delareal 2 180 m Formål Felles parkeringsplass Delareal 675 m Formål Felles lekearea

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 500 000 (Prisantydning) 77 000 (Andel av fellesgjeld)   4 577 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 586 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,7 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  13.500,- oppgjørshonorar kr  5.990,- og visninger kr  2.000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Utleggene omfatter innhenting av opplysninger fra kommuen, forretningsfører og tinglysingsgebyr. Alle beløp er inkl. mva. 

Vegard Fjose

Megler

Vegard Fjose

48 19 54 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev