aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Rognstunet 12 presenteres av Aktiv Voss v/Vegard Fjose

VOSS Rognstunet 12

Sentrumsnær 3-roms leilighet med god standard. Stille og rolig nabolag. Parkeringsplass i carport.

 • kr 3 600 000
 • BRA 79 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 600 000
 • Omkostningerkr 103 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 703 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 998
 • Soverom2
 • ArealP-rom 76 m²
 • Felleskostnaderkr 1 762
 • Tomt1 128.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 90 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000)) 103 042 (Omkostninger totalt) 3 703 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et rolig, men samtidig sentrumsnært sameie. Fra eiendommen har du gangavstand til sentrum, skole, barnehage og flere fine tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Tilhørende leiligheten er det 1 stk parkeringsplass i carport, tilrettelagt for el-bil lader. Leiligheten holder en gjennomgående god standard du kan flytte rett inn i. Entré og gang er flislagt med varme i gulv. Stuen er romslig med gode innredningsmuligheter. Fra stuen er det utgang til terrasse med flott utsikt og plass til utemøbler. Kjøkkenet ble pusset opp i 2021 og er levert fra Sigdal. Her er det god skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer. Badet er helfliset med varme i gulv og holder en god standard. Det er to soverom i leiligheten, begge av god størrelse. Velkommen!

Rognstunet 12, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 79 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 76 kvm Bad (6,9 kvm), soverom (10,8 kvm), soverom 2 (9 kvm), entré (2,2 kvm), gang (7,1 kvm), stue (24,7 kvm), kjøkken (11,4 kvm).
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Innvendig bod (3 kvm).  Tomt
  1128.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveier og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et rolig, men samtidig sentrumsnært sameie. Fra eiendommen har du gangavstand til sentrum, skole, barnehage og flere fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Til Vangen bruker du ca. 10 minutter om du tar bena fatt. Sentrum av Voss har et rikt utvalg av klesforretninger, sportsforretninger, bokhandlere, apotek, dagligvarebutikker og vinmonopol. I tillegg er det mange koselige kaféer og restauranter som tilbyr god mat- og drikke i hyggelige omgivelser. Hvert år arrangeres det små og store begivenheter i Sentrum. Verdt å nevne er Ekstremsportsveko, VossaJazz, Osafestivalen og flere til. Det arrangeres også jevnt og trutt mindre konserter og lyriske opplevelser i "gamle kinoen". Filmopplevelser får du i en av de tre kinosalene i Voss Kulturhus. Her finner du også bibliotek. I enden av sentrum finner du knutepunktet på Voss med bussforbindelser, Bergensbanen til Oslo og Bergen, og sist, men ikke minst, Voss Gondol. Gondolbanen frakter deg til Hangurens topp på knappe 9 minutter. Gondoltoppen befinner seg ca. 820 meter over havet med flott utsikt og fine turstier sommerstid. Vinterstid tilbyr Voss Resort 40 km preparerte alpinløyper, 11 heiser, 24 nedfarter, fantastisk terreng med gode off-piste muligheter. I tillegg er det 18 km med preparerte og sporsatte langrennsløyper. Bakkene passer fint for alt fra nybegynnere til de aller beste. Her finner du noe utfordringer for de fleste. Året rundt er Hangurstoppen restaurant åpen med god mat- og drikke. Vinterstid arrangeres det Afterski i helgene med god stemning. Sommerstid er det flere fine turstier på toppen. Er du glad i tur- og rekreasjon har du flere fine turmuligheter. Fra eiendommen kan du gå en fin rundtur opp Rognsbakken, videre opp til Mølstertunet og ned igjen til Nedre Mølster. Har du lyst på litt større utfordringer kan du fra Mølster gå stien opp til Hangurstoppen hvor du blir belønnet med flott utsikt over Voss og omkringliggende fjell. En annen tur som også er fin både sommer og vinter er å gå ned til Prestegardsmoen. Her har du mange fine turstier i lett terreng som passer for alle. På varme sommerdager er det fint å ta seg en dukkert i Vangsvatnet. Ønsker du å ta deg en dukkert året rundt er det kort vei til det populære Vossabadet. Velkommen til Rognstunet!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Leiligheten har opprinnelig hovedkonstruksjon mtp. konstruksjon, isolasjon og ventilasjon. Mye av leiligheten er oppusset i senere tid med nye overflater. Betong på komprimerte morenemasser/fjell. Støpt gulv trolig med isolasjon og plast. Utvendig er bygget bekledd med steniplater og trekledning. Samt murstein i gavlvegger. Plasstøpt betong mellom etasjene som etasjeskille. Yttertak er ikke kontrollert. Det er opplyst at det er brukt sarnafil belegg som taktekking. 2-lags isolerglass i trekarm. Utover generell byggemåte har følgende byggkomponenter fått TG2 Våtrom, bad Overflate gulv Fliser på gulv med underliggende membran. Membranen er observert i sluk, men det er ikke fremlagt dokumentasjon på resterende gulvflate. Det blir tatt forbehold om at det ligger membran på hele gulvflaten. Det er utført måling av fall på gulv mot sluk. Fall på gulv er ikke ihht. gjeldende krav på oppføringstidspunktet. Høydeforskjell frå terskel til sluk er ikke innenfor kravene, som er 2,5 cm fra topp membran ved terskel til topp sluk. Terskel er ikke vurdert til tilfredsstillende, da oppkant på membran mot terskel mangler. Ellers er det ikke registrert feil og mangler på overflater gulv. TG2 på manglende fallforhold, høydeforskjell og terskel på badegulv. Konsekvens er at eventuelt lekkasjevann blir drenert mot dør og tilstøtende rom, som igjen kan forårsake fuktskader. Membran, tettesjikt og sluk Membran er observert i sluk, men det er ikke fremlagt dokumentasjon på resterende gulvoverflater. Det blir tatt forbehold om at det ligger membran på hele gulvoverflaten. Det er ikke gjennomført destruktive undersøkelser for å kontrollere membran. TG2 grunnet manglende dokumentasjon på gjennomført arbeid med membran og tetting av bad. Konsekvens er at arbeidet nødvendigvis ikke er gjennomført ihht til gjeldende krav og regler. Kjøkken TG2 grunnet manglende komfyrvakt og lekkasjestopper. Konsekvens kan være at eventuelle vannlekkasjer ikke blir forhindret. Konsekvens av manglende komfyrvakt kan være brannfarlige situasjoner ved koketopp. Vinduer og ytterdører TG2 grunnet alder på vinduer. Vinduer har oversteget halvparten av forventet levetid og det er større risiko for at vinduer kan punktere. Vinduer fungerer til formålet pr. dags dato. WC og innvendige vann- og avløpsrør TG2 grunnet manglende dokumentasjon, samt funn av feil i fordelerskap på bad. Konsekvens kan være at vann og avløpsanlegget nødvendigvis ikke er utført etter krav og forskrift på oppføringstidspunktet. Feil og mangler i fordelerskap kan utgjøre fare for vannlekkasje. Elektrisk anlegg og samsvarserklæring TG2 grunnet manglende dokumentasjon. Konsekvens kan være at eventuelt arbeid på det elektriske anlegget ikke er utført av godkjent foretak.

  Innhold
  Leiligheten inneholder entré, gang, stue, kjøkken, baderom, to soverom og bod. I tillegg er det en utvendig bod.

  Standard
  Leiligheten holder en gjennomgående god standard du kan flytte rett inn i uten å tenke på oppussing. På vegger er det i hovedsak panelplater og i stue og kjøkken er det behandlet gips. Soverom, stue og kjøkken har laminatgulv og parkett. Det første som møter deg er en flislagt entré med varme i gulv. Videre inn kommer du til en romslig gang med gode oppbevaringsmuligheter til yttertøy og sko bak skyvedørsgarderobe. Videre inn kommer du til en romslig stue med gode innredningsmuligheter for sofagruppe og tv-benk. Sentralt plassert i stuen er det varmepumpe som sikrer god varme. Fra stuen er det utgang til steinbelagt uteplass med plass til utemøbler og beplantning. Fra terrassen har du flott utsikt til Gråsida og glimt av Vangsen. Fra stuen er det delvis åpen løsning til kjøkken. Kjøkkenet ble pusset opp i 2021 og er levert fra Sigdal. Her er det god skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskuffer. På kjøkkenet har du også plass til spisebord om ønskelig. Badet er helfliset med varmekabler i gulv og pusset opp i 2011. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, bidé, dusjhjørne med glassdører, servant med tilhørende baderomsinnredning, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Det er to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er på 10, 8 kvm med plass til dobbeltseng og garderobe. Det andre rommet er på 9 kvm med plass til seng og garderobe. Fra dette rommet er det adkomst til den innvendige boden som kan passe ypperlig som garderoberom om ønskelig. Alt i alt en flott leilighet du kan flytte rett inn i. Velkommen!

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Det er gjennomført oppussing i store deler av leiligheten. Dette er gjennomført av tidligere eier i 2011. Nytt Sigdal kjøkken i 2021.

  TV/Internett/bredbånd
  Inklusiv i felleskostnad.

  Parkering
  Det medfølger 1 stk parkeringsplass i carport. I tillegg er det gjesteparkering på sameiets felles tomt.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på Stort soverom: mindre enn 20. Lite soverom: 93+/-20. Stue: 69+/-20.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 90 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000)) 103 042 (Omkostninger totalt) 3 703 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i gulv på bad, entré, gang og stue. Luft til luft varmepumpe. Ellers annen elektrisk oppvarming.

  Info strømforbruk
  Selger opplyser om et strømforbruk på ca. 6.500 kwt i 2022.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene. Eiendomsskatt faktureres den enkelte seksjonseier.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 4.460,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  758586

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2730908

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring og innvendig vedlikehold.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  589/10000

  Felleskostnader pr. mnd
  1762

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer drift av sameiet, kommunale avgifter og tv/bredbånd. Felleskostnader faktureres kvartalsvis.

  Andel fellesformue
  16565

  Andel fellesformue per dato
  2023-04-24T22:00:00Z

  Om sameiet
  Eiendommen gnr. 49 bnr. 386 er delt opp i 15 eierseksjoner. Til hver seksjon knytter det seg bruksrett til deler av bebyggelsen som den tinglyste oppdelings begjæring angir. Den øvrige del av eiendommen disponeres slik sameiets vedtekter bestemmer. Sameiebrøken er fastsatt på grunnlag av bruksenhetens areal. Sameiet Rognebakken eier 15/47 del av sameiet Rogne gnr. 49 bnr. 380 og forvalter sammen med Seksjonssameiet Ringheimsvegen og Seksjonssameiet Rognstunet, som hver for seg fester gnr. 49 bnr. 380 sameiet Rogne, som i hovedsak består av veier, parkeringsplasser og lekeplasser. Samtlige sameiere i seksjonssameiet Rognebakken skal være medlemmer i Sameiet Rogne. Driftskostnader av sameiet fordeles mellom de 3 lagene som følger: Seksjonssameiet Rognebakken 15/47 Seksjonssameiet Ringheimsvegen terrasse 22/47 Seksjonssameiet Rognetunet 10/47.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Sameiets resultatregnskap for 2022 viser driftsinntekter stort kr. 348.516,-. Utgifter er stort kr. 333.396,-. Resultat inkl. finansinntekter er stort kr. 16.044,09. Overskuddet blir tillagt sameiets egenkapital. Sameiets balanseregnskap for 2022 viser en positiv egenkapital stort kr. 281.247,04. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Det gjennomføres årlig dugnad av uteareal i sameiet.

  Dyrehold
  Det er i henhold til sameiets ordensregler ikke tillatt med dyrehold (hund og katt).

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 20.10.1998 - Dokumentnr: 2033 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 589/10000


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 31.01.2001.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er i henhold til reguleringsplanen regulert til område for boliger med tilhørende anlegg. Kommuneplaner Id 12352019004 Navn Kommuneplan for Voss herad 2020-2032 Plantype Kommuneplanens arealdel Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 22.10.2020 Delarealer Delareal 1 128 m Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Reguleringsplaner Id 123585011 Navn Rogne Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 26.09.1991 Delarealer Delareal 1 128 m Formål Blokkbebyggelse

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 90 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000)) 103 042 (Omkostninger totalt) 3 703 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  103042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,0% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  13.500,- oppgjørshonorar kr  5.990,- og visninger kr  2.000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Utleggene omfatter innhenting av kommunale opplysninger, opplysninger fra forretningsfører og tinglysingskostnader. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Vegard Fjose

Megler

Vegard Fjose

48 19 54 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev