aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Uttrågata 34.

VOSS Uttrågata 34

Lekker 4-roms toppleilighet fra 2017 med balkong, god standard og fine kvaliteter fint beliggende midt i Voss sentrum.

 • kr 4 190 000
 • BRA 84 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 190 000
 • Omkostningerkr 117 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 307 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 017
 • Soverom3
 • ArealP-rom 81 m²
 • Felleskostnaderkr 2 069
 • Tomt273.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 190 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,00))   117 792,- (Omkostninger totalt)   4 307 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Uttrågata 34. En pen 4-roms leilighet fra 2017 med gjennomgående pen standard. Leiligheten har en herlig balkong på 8,5 m², med utgang fra stue. Boligen har en perfekt plassering for deg som ønsker å bo i Voss sentrum. Her har du alt du trenger av servicetilbud, og ikke minst kultur, rett utenfor leiligheten. Etasjen ble bygget på eksiterende bygg i 2017. Kort oppsummert: - Leiligheten ble bygget i 2017. - Bra standard og fine kvaliteter - 3 soverom - toppleilighet med balkong. - Luft-til-luft varmepumpe i stue/kjøkken. - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. - Leiligheten inneholder: Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom, 3 soverom og teknisk rom. Velkommen på visning. Husk påmelding!

Uttrågata 34, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  3. etasje: 84 kvm Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom, 3 soverom og teknisk rom.
  Primærrom
  3. etasje: 81 kvm Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom.  Tomt
  273.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er i hovedsak bebygget. Tomten har en sentral og attraktiv beliggenhet midt i Voss sentrum

  Beliggenhet
  Boligen har en perfekt plassering for deg som ønsker å bo i Voss sentrum. Her har du alt du trenger av servicetilbud, og ikke minst kultur, rett utenfor leiligheten. Prestegardsmoen, en grønn perle på Voss, er like rundt hjørnet og her er det mange muligheter for rekreasjon, samt kultur om en ønsker å besøke Bergslitræet som er et lite museum i Prestegardsmoen. Ekstremsportbygda Voss er kjent for alle mulighetene knyttet til ekstremsport, her kan du få prøve deg på alt fra paragliding og fallskjermhopping, til rafting. Om du ønsker følelsen av å fly uten å sette utfor en fjellside, eller kaste seg ut av et fly, så kan alle fly i vindtunnelen på Tvildemoen. Ønsker en roligere aktiviteter kan en tur med gondolbanen opp på Hanguren anbefales. Her får du en flott opplevelse, med storslått utsikt på veien opp. Gondolen starter på 56moh på Voss Stasjon og ender på 820 moh på Hangurstoppen. På Hangurstoppen er det laget til korte rundløyper som passer for alle, eller en kan bruke det som et utgangspunkt for mange av de flotte fjellturene man kan gå på Voss. Vinterstid kan man boltre seg i skianleggene på Hanguren, Bavallen og Myrkdalen, man kan gå på langrenn i flotte Herresåsen, eller gå topptur til mange av de flotte fjellene som finnes her. Men Voss er ikke bare sport, og ekstremsport, det er årlig mange store festivaler og arrangement på Voss. Blant annet Vossa Jazz, Voss Cup, Ekstremsportveko og Osafestivalen for å nevne noen. I tillegg er det ofte konserter og arrangement i Voss Kulturhus og Gamlekinoen, så her skal det være noe for alle. Voss er et knutepunkt mellom Bergen og Oslo, og det er lett å komme seg både vest- og østover ved hjelp av jernbanen. Næringslivet på Voss er i stadig utvikling, og stadig flere velger å bosette seg på Voss.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Sentrumsbebyggelse.

  Byggemåte
  Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer Dører: Glatt finert EI 30/38 db entredør. Balkongdør med 3-lags isolerglass i trekarmer. Glatte finerte dører Etasjeskille: Etasjeskillere i betong.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Liten lekkasje i tak over soverom ved inngang for ca 4 år sidan. Er utbedra. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? Var skjeggkre/sølvkre i bygget i 2017/2018, men hadde skadedyrfirma som tok seg av det. Har ikkje hatt problem med skjeggkre/sølvkre etter 2018.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Uttrågata 34. En pen 4-roms leilighet fra 2017 med gjennomgående pen standard. Leiligheten har en herlig balkong på 8,5 m², med utgang fra stue. Boligen har en perfekt plassering for deg som ønsker å bo i Voss sentrum. Her har du alt du trenger av servicetilbud, og ikke minst kultur, rett utenfor leiligheten. Etasjen ble bygget på eksiterende bygg i 2017. Velkommen på visning! Romslig stue med pene overflater som gir rommet et meget moderne preg. Stuen kan enkelt innredes med både sofaseksjon og spisebord. Rommet har store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i arealet. Fra stue er det utgang til en herlig balkong på 8,5 m². Åpen planløsning mellom leilighetens stue og kjøkken. Stilrent kjøkken med glatte hvite fronter, laminat benkeplate og overskap til tak. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer herunder stekeovn, platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Luft-til-luft varmepumpe i stue/kjøkken. Leiligheten har totalt 3 soverom. Hovedsoverommet kan innredes med dobbeltseng, garderobe og annet soveromsmøblement. Soverom 2 og 3 gir plass til standard soveromsinnredning. Gjennomgående for soverommene er tidløse og pene fargevalg. Lekket bad fra 2017 med fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulv. Badet er innredet med dusjdører, servant, møbler, opplegg for vaskemaskin, veggmontert wc og varmtvannsbereder. Kort fortalt er dette en flott toppleilighet fra 2017 med en sentral beliggenhet i Voss sentrum.

  Standard
  Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder: Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom, 3 soverom og teknisk rom. Egen bod på 5,3 m² i kjeller. Innvendige overflater: Laminat og fliser på gulver. Platet og malte vegger og himling. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverket er under 1 meter høyt. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Det er ikke behov for tiltak. Dagens krav til høyde på rekkverk er 1 meter. Da bygget ble oppført var kravet 90 cm.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Hvitevarer på kjøkken følger med i salget.

  TV/Internett/bredbånd
  Er lagt opp for Fiber. Tv/Internett kommer i tillegg til fellesutgiftene.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Selger har parkeringskort som hun betaler kr. 1280 for per halvår.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 190 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,00))   117 792,- (Omkostninger totalt)   4 307 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming med gulvvarme i bad og luft-til-luft varmepumpe i stue/kjøkken.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  6629

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp og eiendomsskatt. Merk at dette er en prognose oppgitt fra kommunen. Fakturert beløp i 2022 var kr 5 896,74,-.

  Formuesverdi primær
  759912

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2735681

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Felleskostnader pr. mnd
  2069

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer regnskap, forsikring, strøm i fellesareal, vask av fellesareal, vedlikehold, renovasjon, vann/avløp.

  Styregodkjennelse
  Styrets godkjenning er ikke påkrevd.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 09.08.2018 - Dokumentnr: 1116754 - Reseksjonering Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 82/896
  Vederlag: NOK 0
  Omsetningstype: Uoppgitt
  Deling av seksjon
  Endring av tilleggsdel


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det foreligger ferdigattest på påbygget. Ferdigattest påbygg datert: 20.04.2018. - Ferdigattest for fasadeendring forretningsbygg datert 26.11.2014. - Tegninger seksjonering - Vedtak om seksjonering datert 05.01.2015. - Plantegning for 3. etasje datert 12.02.2015. - Brannkonsept utarbeidet av Sweco datert 01.12.2015, revidert 14.01.2016. - Søknad om ansvarsrett datert 03.12.2015. - Gjennomføringsplan datert 03.12.2015. - Søknad (med tilhørende vedlegg) om rammetillatelse for endret påbygg datert 18.01.2016 - Søknad (med tilhørende vedlegg) om dispensasjon for krav om uteoppholdsareal datert 18.01.2016. - Søknad om godkjenning for innredning av husvære (3C) som er avsatt som kontorlokale. Løsningen er godkjent av brannkonsulent. Skriv datert 01.03.2017. - Søknad om endring av gitt tillatelse; kontorlokale i 3 etasje søkes endret til husvære. Det søkes om godkjenning for 3 boliger i 3. etasje. Søknad med vedlegg datert 01.03.2017. - Tillatelse til endring og 2. igangsetting, påbygg forretningsbygg datert 27.03.2017. - Ferdigattest for påbygg forretningsbygg datert 20.04.2018. - Tegninger reseksjonering. - Tillatelse til reseksjonering av snr 4 datert 31.05.2018. - Svar vedr innsynsforespørsel til gnr/bnr 255/188 snr 7 datert 17.08.2022.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpnett. Tilkomst via offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til sentrumsformål, og er avsatt til næringsbygg etter kommuneplanen. Det opplyses at sameiet har mottatt nabovarsel. Det gjelder reguleringsplanen av Vossogarden som er under planlegging på dagens parkeringsplass i Lekvemoen ved Langabrua/Vosso. Uttrågata 34 blir i hovedsak berørt ved økt trafikk i krysset ut i Uttrågata. Reguleringsplan: Plannavn: Områdereguleringsplan for Vossevangen Planid: 12352018001 Ikrafttredelse: 18.03.2021 Delarealer i reguleringsplanen: Delareal: 274 m2 RPHensynsonenavn: Sone 3.8 Sone med angitte særlige hensyn: Bevaring kulturmiljø Delareal: 201 m2 RPHensynsonenavn: Vegstøy - Gul sone Delareal: 143 m2 RPHensynsonenavn: Jernbane - Gul støysone Delareal: 73 m2 RPHensynsonenavn: Vegstøy - Rød sone Delareal: 274 m2 Formål: Sentrumsformål Feltnavn: BS21 Kommuneplan: Planid: 12352019004 Plannavn: Kommuneplan for Voss herad 2020-2032 Ikrafttredelse: 22.10.2020 Delareal i kommuneplanen: Delareal: 274 m2 Arealbruk: Sentrumsformål,Nåværende

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 190 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,00))   117 792,- (Omkostninger totalt)   4 307 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  117792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,- oppgjørshonorar kr 6 500,-, markedspakke kr 15 900,-, kommunale opplysninger kr 1 900,-, tinglysingsgebyr 585,- og visninger kr 2 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Jørn Tage Hereide

Megler

Jørn Tage Hereide

99 25 14 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev