aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Myrkdalen og denne greie studioleiligheten.

VOSSESTRAND Myrkdalsvegen 884

Eierleilighet i Myrkdalen | Balkong m/ gode solforhold og utsikt | Kort gangavstand til alpin- og skiløyper

 • kr 1 450 000
 • BRA 21 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 450 000
 • Omkostningerkr 49 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 499 876
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 977
 • Soverom1
 • ArealP-rom 21 m²
 • Tomt2 567 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 450 000,- (Prisantydning)
  584,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  36 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 450 000))

  49 292 (Omkostninger totalt)

  1 499 876 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til snørike Myrkdalen! Leiligheten ligger i andre etasje i Vossestrand Hotel. Herfra er det kun en kort spasertur til alpin- og langrennsanlegg samt Myrkdalen hotell med restauranter, kafe, butikker m.m. Myrkdalen er et skieldorado i vintersesongen, men også populært sommerstid med alle turmuligheter og tilrettelagte sykkelløyper. Kun 10 min kjøring til Vikafjellet som er et nydelig turområde sommer som vinter. Innh: Gang m/ soveplass, bad/wc, stue og kjøkken. Liten bod. Fra stue er det utgang til solrik balkong. Fin utsikt og sol fra tidlig morgen til ettermiddag. Enkel tilkomst via trapp, eller hotellets heis. I tillegg står hotellets fasiliteter til disposisjon når hotellet er åpent. Leiligheten er et godt utleieobjekt. Hotellet kan håndtere utleie hvis ønskelig.

Myrkdalsvegen 884, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  2. etasje
  Bruksareal
  2. etasje: 21 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 21 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Gang/soverom, stue/kjøkken og bad.  Tomt
  2567m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i andre etasje i Vossestrand Hotel. Herfra er det kun en kort spasertur til alpin- og langrennsanlegg samt Myrkdalen hotell med restauranter, kafe, butikker m.m. Myrkdalen er et skieldorado i vintersesongen, men også populært sommerstid med alle turmuligheter og tilrettelagte sykkelløyper. Kun 10 min kjøring til Vikafjellet som er et nydelig turområde sommer som vinter. Myrkdalen ligger i Voss herad, rundt 30 minutters kjøring fra Voss Sentrum med alle sine sentrumsfunksjoner og jernbane blant annet. For dagligvarer og bensinstasjon, er det kun en kort kjøretur til Vinje. Fra Bergen bruker man ca. 2 timer kjøring til Myrkdalen. Om vinteren er Myrkdalen snørikt, med mange muligheter for både alpint og langrenn. I alpinanlegget har man et variert utvalg av løyper, skiskole- og utleie og restauranter for enhver smak, for å nevne noe. Myrkdalen er en av de mest snøsikre områdene i Norge, så her ligger alt til rette for mye moro med familie og venner.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området er bebygget med hytter og hotell.

  Byggemåte
  Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Dører: Glatt finert B-30/35 db entredør. To-fløyet balkongdør med isolerglass i trekarmer. Glatte finerte dører. Etasjeskillere: Etasjeskillere i betong.

  Innhold
  Innvendige overflater: Parkett på gulv. Panel og malte plater på vegger. Malte himlingsplater. Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder: Gang/soverom 6,7 m² Bad 2 m² Stue/kjøkken ca 11,5 m²

  Standard
  Velkommen til populære Myrkdalen. Stue/kjøkken: Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning med et areal på ca. 11,5 m². Rommets utforming gir plass for innredning av sofa og et enkelt spisebord. Fra stue er det utgang til leilighetens balkong med flott utsikt og sol fra tidlig morgen til ettermiddag. Kjøkken med glatte finerte fronter og laminat benkeplate. Rommet er utstyrt med integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Sovealkove: Sovealkove og gang til leiligheten på 6,7 m². Arealet er i dag praktisk utnyttet ved innredning av køyeseng. Det er også garderobeløsning for diverse oppbevaring og lagring. Fra sovealkove er det direkte tilkomst til bad. Det er sengeplasser til 3 i køyeseng og 2 i sovesofa. Bad: Pent, helfliset bad. Badet er innredet med dusjdører, servant, servantskap og veggmontert wc. Gulvvarme i bad. Leiligheten selges slik den fremstår med tanke på inventar, møbler og løsøre. Ytterligere rengjøring vil ikke forekomme. Tiltstandsrapport: Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2 og TG 3. Takstmann har gitt tilstandsgrad 2 på følgende punkter i sin rapport: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen Badet er ca 15 år gammelt. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Tilstandsgrad 2 er valgt, da mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt for membranen. Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken: Det er påvist at overflater har noe skader. Fuktskadet skapside ved vask. Tiltak: Det bør sikres mot skapside. Avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Innvendige dører: Fuktskadde dørlister i bad. Tiltak: Dørlistene bør skiftes til lister som tåler litt fukt, f.eks. eikelister. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er for lite fall til sluk. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Det er ikke behov for tiltak. Badet fungerer med dette avviket. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på biloppstillingsplass.

  Diverse
  Informasjon fra generalforsamling: - Det har vært fremmet ønske om montering av nøkkelboks, ettersom døren har smekklås. - Forslag om ny vedtekt om at all utleie av leiligheter skal foregå gjennom Vossestrand Hotel. - Forslag om nytt internett/bedre dekning. - Vedlikeholdsplan: Det må tas ny taksjekk mot sommeren og vestveggen på bygget må males sommeren 2023. Vinduer må vurderes skiftes. Fra vedtekter: - Dersom eier av Vossestrand Hotell anser det nødvendig å påkoste fasade/tak/vinduer utover/oftere enn det som fremgår ovenfor herunder påbygging eller ombygging av eiednommene samt på naboeeiendommene, har denne rett til å igangsette og utføre dette uten godkjenning fra seksjonseierne. Dog skal slike eventuelle påbygginger/ombygginger ikke forringe de enkelte seksjonseieres bruksenhet. Eier av Vossestrand Hotell og privat bolig skal i tilfelle selv bekoste dette. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 450 000,- (Prisantydning)
  584,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  36 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 450 000))

  49 292 (Omkostninger totalt)

  1 499 876 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming med gulvvarme i bad og panelovn i stue/kjøkken.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  750

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt. Merk at beløpet er prognose mottatt fra kommunen. Fakturert beløp i 2022 kr 749,01 kr

  Formuesverdi sekundær
  362698

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4621/276/11/3: 16.02.1966 - Dokumentnr: 254 - Bestemmelse om bebyggelse Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:11 Gjelder denne registerenheten med flere - Søknad om dispensasjon fra veilovens regler for byggegrenser. 28.02.1966 - Dokumentnr: 318 - Bestemmelse om kloakkledn Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:11 Gjelder denne registerenheten med flere - Søknad om tillatelse til å legge kloakkledning under offentlig vei. 08.02.1978 - Dokumentnr: 367 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:15 Bestemmelse om kloakkledning Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:11 Gjelder denne registerenheten med flere - gnr/bnr 276/15 har rett til uttak av vann av Fjellstova sin vannledning, og rett til å koble til kloakkledning til Fjellstove sitt kloakkanlegg. 12.01.2009 - Dokumentnr: 18852 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 21/999 18.06.2019 - Dokumentnr: 689220 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:3 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:4 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:5 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:6 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:7 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:8 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:9 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:10 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:11 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:12 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:13 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:14 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:15 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:16 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:17 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:18 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:19 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:20 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:21 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:22 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:23 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:24 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:25 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:26 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:27 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:28 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:29 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:30 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:31 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:32 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:33 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:34 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:35 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:36 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:37 Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:276 Bnr:218 Snr:38 Gjelder denne registerenheten med flere - Pliktig medlemsskap i felles hytteeierlag. - Forpliktet til å bruke Myrkdalen Fjellsansby AS sitt bookingsystem ved profesjonell og offentlig utleie. - Bnr 174 (snr 1 til 11), bnr 11 (snr 1 til 25) og bnr 15 har bruksrett til tilkomstvei på felleseiendom gnr 276 og bnr 218.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for tilbygg datert 12.05.2009. Andre dokumenter mottatt fra kommunen: - Situasjonsskisse datert 17.03.1966. - Tegninger datert 14.04.1966, 17.03.1966, 07.05.1966 og 06.07.1966. - Tegninger filtreringsgrøft datert 28.06.1966. - Tegning tilbygg datert 11.01.1973, 13.01.1973, 14.01.1973 og 25.01.1982 - Situasjonsplan, tilbygg datert 10.01.1975, - Tegninger, omdisponering av loftsetasjen datert 27.10.1976. - Ferdigattest for bolig, nybygg datert 17.11.1977. - Tegninger, montering av bad datert 01.06.1984. - Ferdigattest, ombygging hotell datert 10.06.1985. - Plantegninger datert 27.10.2004, 20.07.2005, 07.11.2006, 20.03.2007, 01.08.2007 og 09.09.2008 - Fasadetegning datert 10.05.2005, 07.11.2006 og 20.03.2007. - Midlertidig brukstillatelse for deler av tilbygget (leilighetene 2-1, 2-3, 2-5, 3-3 og 3-5, tilbygg spisesal, after-ski og spillerom), tilbygg hotellbygning datert 12.04.2006. - Midlertidig brukstillatelse for deler av tilbygget (leilighetene 2-3, 2-4, 3-1, 3-2 og 3-4), tilbygg hotellbygning datert 21.07.2006. - Midlertidig brukstillatelse, tilbygg datert 26.01.2009. - Midlertidig brukstillatelse for leilighet 2-6, 2-7, 2-8, 2-13, 2-15, 2-16, 2-17, 3-6 og bod datert 06.02.2009.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann eller avløp. Vann fra privat vannverk. Privat avløpsanlegg. Tilkomst via offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplan: Planid: 12352014005. Plannavn: Vårstølhaugen. Ikrafttredelse: 18.09.2014 Delareal: 1m2 - Uteoppholdsareal. Planid: 123510003. Plannavn: Voss Fjellandsby (S1)_Områdeplan- Ikrafttrådt: 16.06.2011 Delareal: 2 354 m2 - Hotell/overnatting. 212 m2 - Annen veggrunn - tekniske anlegg. Planid: 10003. Delareal 602 m2. Hensynssonenavn: H210_. Kommuneplan: Planid: 12352019004. Plannavn: Kommuneplan for Voss herad 2020-2032. Ikrafttredelse: 22.10.2020. Delareal: 2 567 m2 - Næringsvirksomhet, nåværende. Reguleringsplaner under arbeid: Planid: 2019005. Plannavn: GS-veg_og_VA_Myrkdalen_Fjellandsby. Status: Planforslag. Plantype: Detaljregulering

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Forpliktet til å bruke Myrkdalen Fjellsansby AS sitt bookingsystem ved profesjonell og offentlig utleie.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 450 000,- (Prisantydning)
  584,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  36 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 450 000))

  49 292 (Omkostninger totalt)

  1 499 876 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  49292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Det følger av lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen. For oppdragsgiver skjer dette i forbindelse med inngåelse av oppdraget, og for kjøper på tidspunkt for kontraktsinngåelse.  Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres, er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre, uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar overfor meglerforetaket.

  Personopplysningsloven
  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,9 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 17 990,-, markedsføringspakke kr 15 900,-, oppgjørshonorar kr 6 500,-, grunnpakke innhenting opplysninger kr 5 900,-, salgsoppgave kr 1 500,-, visninger kr 2 500, - og tinglysingsgebyr kr. 585 ,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og rimelig vederlag kr 9 900,-. Alle beløp er inkl. mva.

Kim Stavang Olsen

Megler

Kim Stavang Olsen

97 67 63 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev