aktiv-eiendomsmegling
Velholdt fritidseiendom med fin beliggenhet på Sperillneset ca. 10 km fra Kyrksæterøra i Heim Kommune!

YTRE SNILLFJORD Hollaveien 882

Velholdt fritidseiendom med fin beliggenhet | Flott utsikt & gode solforhold | Naust | Vei helt frem | 2 sov & hems

 • kr 1 490 000
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 490 000
 • Omkostningerkr 54 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 544 292
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 002
 • Soverom2
 • ArealP-rom 58 m²
 • Tomt788.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  37 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000))

  54 292 (Omkostninger totalt)

  1 544 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velholdt fritidseiendom med fin beliggenhet på Sperillneset, ca. 10 km fra Kyrksæterøra. Fra eiendommen er det flott utsikt utover Hemnfjorden og svært gode solforhold. Innhold: Gang, 2 sov, stue, kjøkken, toalettrom, vask/stellerom og hemsrom. I tillegg er det en frittstående bod på ca. 9 kvm og halvparten av et dobbelt naust ved sjøen. Kvaliteter som er verdt å fremheve: - Lys og pen stue med god takhøyde - Stor terrasse - Flott utsikt - Gode solforhold - Solcellepanel & vanntank - Hytta er jevnlig vedlikeholdt og har bla. nytt tak fra 2017 - Sti ned til sjøen hvor det er godt tilrettelagt for bading, fiske og båtliv - Naust - Enkel adkomst med bilvei frem til hytta - Kort vei til sentrum av Kyrksæterøra med et stort servicetilbud Velkommen til hyggelig visning

Hollaveien 882, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Hytte
  Primærrom
  1. etasje: 58 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Gang, 2 soverom ,stue, kjøkken, toalettrom, vask/stellerom I tillegg er det en hems med soverom på 11 kvm. Dette er ikke medregnet i arealet pga. lav takhøyde.

  Bod
  Sekundærrom
  1. etasje: 9 kvm Følgende rom inngår i sekundærareal: Bod.  Tomt
  788.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Romslig selveiertomt med naturlig vegetasjon.

  Beliggenhet
  Eiendommen er pent beliggende på Sperillneset med solrik tomt og flott utsikt utover Hemnefjorden. Fra tomta er det sti ned til sjøen hvor det er godt tilrettelagt for bading, fiske og båtliv. I nærområdet er det variert natur med skog, vann, fjord og fjell, det er enkel tilgang til både turstier, seterveier og brattere fjellsider. Fra eiendommen er det ca. 12 minutters kjøring til sentrum av Kyrksæterøra hvor det er et stort utvalg servicetjenester. Her finner du flere dagligvarebutikker, bakeri, vinmonopol, butikksenter, restauranter mm. Det er ca. 45 minutters kjøring til Orkanger og ca. 1,5 times kjøring til Trondheim.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert hyttefelt bestående av spredt fritidsbebyggelse.

  Byggemåte
  Hytta er oppført i 2002. Hovedkonstruksjon av bindingsverk, utvendig kledd med villmarkspanel. 2-lags vinduer og metallplater som taktekking Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Taktekkingen er av pappshingel over gang / toalettrom. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Renner og nedløp av metall. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning, villmarkspanel. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Terrasse i trevirke, anlagt på pilarer. Tilkomst fra stue.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Lagt nytt tak. Fullstendig egenerklæring følger som vedlegg til salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i denne.

  Innhold
  Innhold hytte: 1.etg: Gang, 2 sov, stue, kjøkken, toalettrom, vask/stellerom Fra stua er det trapp opp til hemsen. I tillegg er det en frittstående bod på ca. 9 kvm og halvparten av et dobbelt naust ved sjøen.

  Standard
  INNVENDIG Innvendig er det gulv av furu. Veggene har trepanel. Innvendige tak har malt trepanel. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Boligen har elementpipe. Feieluke plassert under hytta. Selger opplyser at det er utført kontroll i 2022. Boligen har lakkert tretrapp. Innvendig har boligen furu fyllingsdører. KJØKKEN Kjøkkenet har furugulv og panel på vegger. Det er ikke montert ventilator over steksesone da det ikke er innlagt strøm. SPESIALROM Eget toalettrom med Separett do. Furugulv og panel på vegger. Ventil på vegg. Vask/stellerom med dusjkabinett og servant. Furugulv og panel på vegger. Det er ikke montert sluk og er ikke å betegne som våtrom. Rommet er ikke ventilert, noe som anbefales. TEKNISKE INSTALLASJONER Innvendige vannledninger er av kobber. Det er avløpsrør av plast. Boligen har naturlig ventilasjon. Hytta har ikke innlagt vann, men tank under hytta med pumpe. I kjøkkenskap er det montert gassvarmer. Dette forsyner dusj, servant og kjøkken med varmt og kaldt vann. Pumpe må demonteres om vinteren. Det er ikke innlagt strøm, men montert solcellepanel. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Ingen forhold har fått TG3. Konstruksjoner som ikke er undersøkt: Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Tiltak: Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Det er ikke innlagt strøm, men montert solcellepanel. Tomteforhold > Byggegrunn Fjell i flg selger. Tomteforhold > Drenering Det er ikke lagt drensrør, men naturlig avrenning i grunn. Det er ingen tegn til at vannansamlinger på tomten er et problem. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger Undertegnede har ikke tatt stilling til utslippstillatelse. Forhold som har fått TG2: avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Nedløp og beslag Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak i nær fremtid. Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Tiltak: Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Innvendig > Innvendige trapper Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Tiltak: Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet. Andre tiltak: Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet. Hytten har nytt tak fra 2017, men bod har fremdeles gammelt tak, som har halvparten av levetiden igjen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på parkeringsplass som deles med nabo rett ved hytta.

  Diverse
  Det gjøres oppmerksom på følgende: Gårds- og bruksnummer 99/15 har rett til å gå over tomten for å komme til naust ved sjøen. Dette aksepteres av kjøper. Byggeår er opplyst av selger å være 2002, det er ikke dokumentert. Et eventuelt avvik aksepteres av kjøper. Inventar/møbler/utstyr mm: - Hytta selges møblert (pyntegjenstander, bilder, tepper, puter, speil osv følger ikke med) - Det er montert solcellepanel som kan justeres i forhold til solgangen for best mulig effekt/utnyttelse - Vannoppsamling med pumpe under hytta for bruk i sommerhalvåret (drikkevann må medbringes) Utslippstillatelse: Eiendommen har ikke utslippstillatelse fra kommunen. Kommunen opplyser at så lenge vann er ført inn i hytte med røropplegg vil det kreves utslippstillatelse. Her vil det kreves utslippstillatelse for gråvann siden det ikke er toalettavløp. Kommunen opplyser videre at hvis man har en innvendig tank som ikke er over 25 liter og ikke forsynes med vann via rør utenfra, kan man ha for gråvann uten utslippstillatelse. Det vil si at vannet må bæres inn. Kjøper overtar alt ansvar og risiko i forbindelse med dette forholdet.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  37 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000))

  54 292 (Omkostninger totalt)

  1 544 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med vedfyring.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  2147

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi sekundær
  239506

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5055/99/12: 30.08.1994 - Dokumentnr: 4932 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5055 Gnr:99 Bnr:3 AREAL 789,1 M2 01.01.2018 - Dokumentnr: 113102 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1612 Gnr:99 Bnr:12 01.01.2020 - Dokumentnr: 968783 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5011 Gnr:99 Bnr:12 08.06.2006 - Dokumentnr: 3635 - Rettigheter iflg. skjøte Rettighet hefter i: Knr:5055 Gnr:99 Bnr:3 Bestemmelse om naustplass Utdrag fra skjøte: "Rett til naust på gnr.99/bnr.3 - på hyttefeltets fellesareal".

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Det foreligger søknad om byggetillatelse på hytta datert 27.05.1995. Det foreligger også tegning av hytta datert 27.11.1995. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Tegninger samsvarer med dagens bruk med unntak av inntegnet disp.rom som er omgjort til vask/stellerom. Endring fra sekundærrom til primærareal er et søknadspliktig tiltak. Frittstående bod er oppført svært nære tomtegrensen. Selger opplyser at grunneier har godkjent dette. Kjøper overtar alt ansvar og eventuelle konsekvenser forbundet med ovennevnte forhold. Interessenter oppfordres til å kontakte Heim Kommune ved eventuelle spørsmål.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vannnett. Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig eller privat avløp. Eiendommen er tilknyttet privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser for Sperrildneset Hytteområde følger som vedlegg til salgsoppgave. Kommuneplanens arealdel kan fås oversendt ved henvendelse til megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Verneklasse/sefrak
  Ikke relevant for denne eiendommen.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Ikke relevant for denne eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for denne eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  37 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000))

  54 292 (Omkostninger totalt)

  1 544 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  54292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12 000,- og visninger kr 4000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 35 595,-. Utleggene omfatter takstrapport, fotograf, kommunal info og oppgjørshonorar. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket påløpte utlegg, tilretteleggingsgebyr og gebyr for avholdte visninger.  Alle beløp er inkl. mva. 

Nina Katrine Brandt

Megler

Nina Katrine Brandt

93 44 76 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev