styling med farger

Denne leiligheten sjarmerende leiligheten på Grønland ble revet bort på et blunk, til tross for at den hverken var plettfri, stilren eller nyoppusset etter dagens standard.

 

Slik gjorde vi

Mange ville ha blitt rådet til å male den oransje kjøkkeninnredningen hvit eller grå før salg. Vi valgte derimot å fremheve leilighetens særpreg og retrostil. Vi tok derfor utgangspunkt i signalfargen, og stylet med oransje elementer både på kjøkkenet og i stua. Og det ga uttelling! Finn-annonsen fikk masse oppmerksomhet, vi hadde også mange på visning. Det tok ikke lang tid før salget var i boks.

 


Potensiale VS dyre løsninger

Tenk deg derfor om en eller to ganger før du velger å gi boligen en real overhaling før salg. Det er ikke alltid den investeringen lønner seg. Noen ganger kan det nemlig være en fordel at du ikke har investert i dyre løsninger som øker prisen. Det er ikke alltid dette faller alle potensielle kjøpere i smak. Mange kjøpere har gjerne et ønske om å lage egne løsninger, og dette kan være vanskelig dersom de har betalt en dyr inngangsbillett til en leilighet, de utgangspunktet ønsket å endre til egen smak.

 Husk at i dagens marked er det mange oppussede, strøkne leiligheter til salgs, som ser svært like ut. Da kan nemlig en bolig med identitet være det som stikker seg ut blant alle Finn-annonsene og få kjøpernes interesse. 


Kanskje du finner noen tips her også?

Interiørtrender for 2018

Oppussing på lavbudsjett