forside

Tendenser 2017/2018
Trives du best i lune rom, der interiøret er som en varm og myk favn du kan synke inn mot og hvile i? Da kan du kanskje finne inspirasjon her.

headertrend
(Bildet er hentet fra Jotex)

Farger og materialer for kos og trivsel
Det er mye fokus på 
 mørke farger for tiden, en naturlig motreaksjon på at hvitt har vært den store moten lenge. Synes du hvite rom er nakent og upersonlig, er tiden inne for farger, taktile materialer og tekstiler. Det er farger for deg som trives med det lune og ikke er redd for at mørke farger gjør rommet lite. 

hjemmeside


Hjemmet skal være et hjem
Hovedbudskapet nå er at hjemmet skal formes for trivsel og hygge. Når vi kommer hjem skal vi senke skuldrene og stenge stress og mas ute. Omgivelsene påvirker oss, og vegger, gulv og øvrig interiør med sine farger, former og materialer blir rammen rundt hverdagskosen. La magefølelsen styre. Blås i om andre synes at en farge blir for mørk, eller kraftig. Det er du som skal trives hjemme hos deg. Forsk litt i mulighetene som ligger der ute. Innred med farger, materialer, ting og tang etter ditt hjertes lyst. 

  stue

Hva er oppskriften?

Frydes du ved høsten, de gnistrende fargene eller å vasse i tørt høstløv og er fristet til å hoppe opp i den store løvdungen slik du gjorde som barn? Du kan gjenskape noe av stemningen hjemme hos deg. Oppskriften er enkel: Sats på varme farger, lune tekstiler og materialer med tyngde. Ikke spar på noe, vær raus! 

Kombiner disse med nabofarger, fra enten den blå eller grønne siden. Sortaktige farger gir god tyngde og skaper ro. Myke tekstiler med tungt fall gir et rolig og lunt uttrykk og demper romklang. Myke tepper på gulvet er også med på å skape opplevelsen av et lunt rede. Stemningen kan du skape enten du trives best med nordisk design, lun loungestil eller med «litt herfra og litt derfra».

... Prikken over i-en setter du med noen kontraster, gjerne fargesterke nyanser av rosa eller grønt.

hjemmeside

Inspirasjon er hentet fra ifi.no
Bilder hentet fra Pinterest og Jotex.Mer informasjon om din bolig finner du her:

Dette gir deg økt verdi

Fotografering av bolig

Oppgrader boligen billig

Boligforsikring