Finn frem malerkosten

Ofte kan kun litt maling gjøre underverker for slitte vegger, karmer og tak. Maler du også en vegg i en mørk kontrastfarge, gir du ikke bare rommet et nytt utrykk, men også en tidsriktig, hyggelig atmosfære.

 

Velg second hand

Er du på utkikk etter møbler, bør du sjekke ut markedet på Finn.no. Her kan du ofte finne nesten ubrukte objekter til en brøkdel av butikkpris. Det er også et mekka for alle som liker litt eldre møbler, enten det er snakk om 60-tallsikoner eller antikvariske ting som stoler, bord og dører.

 

Pimp opp IKEA-møblene

Fornyelse av IKEA-møbler har lenge vært en stor trend. Ved å bytte gamle håndtak med nye eller male om, kan du gi nytt liv til slitne møbler du har gått lei av. Sjekk ut interiørblogger for inspirasjon og tips!

 

Fargerike detaljer

Det er ikke alltid du trenger å male om eller kjøpe nye møbler for å gi hjemmet et løft. Puter i kontrastfarger er en enkel og effektiv måte å tilføre det lille ekstra. Du kan også friske opp hvite, tomme vegger med private bilder eller annen veggkunst. Sett flere bilder sammen og lek med komposisjonen, det gir veggen både et personlig og tøft uttrykk.

 

Designermøbler på salg

Mange ønsker seg møbelikoner fra designere som Arne Jacobsen og Charles Le Corbusier. Disse er gjerne kostbare. Som følge av europeiske opphavsbestemmelser, er det imidlertid åpnet for å produsere replika-utgaver av de samme møblene. Mange har spesialisert seg på området, og for eksempel danske velrenommerte Voga.com selger replikamøbler av meget høy kvalitet - til en langt billigere penge. Men pass på useriøse leverandører, så du ikke ender opp med en dårlig kopi!