Før og etterbilde stue

 Presentasjonen av boligen din er viktig når du skal selge.   


- Vær litt vågal når du skal selge bolig. Jeg er lut lei hvite flater og klin like leiligheter. Ikke vekker det spesielt stor oppmerksomhet når mye blir seende likt ut i boligannonsene og prospektene heller, sier vår boligekspert i Aktiv, Karianne Amlie.


 Amlie forteller at hun ofte råder selger til å både finne frem malerkosten og hyre inn stylinghjelp i salgsprosessen. - Jeg elsker kontraster ved bruk av farger. Bildene blir så fine, særlig ved hjelp av innleide stylingmøbler i tillegg. Enkle grep som maling og styling viser seg ofte å bli en investering fremfor en kostnad, tipser Amlie.

Hos Aktiv Grønland/Bjørvika samarbeider de med egne malere og stylister på huset. Bildene fra leiligheten i Nordahl Bruns gate 18 i Oslo-sentrum er et godt eksempel på hvordan de raskt kan forvandle ett hvitt og litt kjedelig utgangspunkt til trendy og fresht - uten at det trenger å koste skjorta.

- Mitt tips er å være litt dristig i fargevalget - her har vi blant annet lekt oss med en av vårens store trendfarger, Warm Blush, på soverommet. I tillegg har vi gitt den åpne stue/kjøkkenløsningen ekstra karakter med fargen Skyggeblå. Dette sammen med tidsriktige stylingmøbler gjorde resultatet utrolig lekkert, sier Amlie.

For noen selgere kan det også være lønnsomt å investere enda litt mer i oppussing før salg. Leiligheten i Eiriks gate ble forvandlet fra udatert til stilren, etter råd fra megler. Her hyret de inn både snekker og stylist. 


- Vi tømte leiligheten og sparklet over glassfiberstrien, slik at vi fikk slette vegger. Det ble lagt ny duk i himling. I tillegg ble alle overflater malt. Tilslutt stylet vi, forteller Amlie.

Oppgraderingen av leiligheten kostet selger til sammen 70 000 kroner. Stylingen kostet 11 000 kroner. Leiligheten ble solgt til kanonpris.

- Det viktige her er at selger satt igjen med en helhetsfølelse av at megleren gjorde alt hun kunne for å forvalte formuen hennes på best mulig måte, avslutter Amlie.

 

Soverom - etter

Stue/kjøkken - før 

Stue/kjøkken - etter