Interiør og oppsusing

Du trenger ikke bruke enorme beløp på oppgradering og innredning. Her er triksene som gir hjemmet et løft for småpenger.

Interiørtrender 2018

Nå som høsten og vinteren er rett rundt hjørnet går vi inn i en tid der vi tilbringer mer tid innenfor hjemmets fire vegger. Det er en ypperlig tid for litt inspirasjon til å friske opp hjemmet ditt.

Slik utnytter du hver eneste kvadratmeter

–  I et boligmarked hvor det bokstavelig talt er trangt om plassen, blir det stadig viktigere å utnytte de kvadratmeterne man har maksimalt, sier Karianne Amlie, eiendomsmegler i Aktiv Eiendom

Hvor lenge lever et bad?

Hva er levetiden for bad, ytterkledning, drenering og tak? Svaret har betydning for når huseiere bør vedlikeholde hjemmet sitt, og for hva boligkjøpere kan forvente seg av mulige "ekstra" kostnader når de skal kjøpe hus eller fritidsbolig.

Oppussing på lavbudsjett

Lengter du etter forandringer, men har lite budsjett? Sjekk hvordan du kan fornye stue, kjøkken og bad uten at det koster skjorta.

Fotografering av bolig

Gode bilder av boligen er viktig, enten du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har snakket med fotografene hos Inviso for å høre hva de legger vekt på når de tar bilder og hvordan det er å jobbe som boligfotograf.