Interiør og oppussing

Et hjem man kan forelske seg i

Da interiørstylist og yogainstruktør Signe kjente at storbylivet i Oslo ble for hektisk, visste hun at noe måtte skje. Hun ønsket seg bort fra det hektiske bylivet, og ønsket å komme nærmere naturen for å fokusere mer på fritid og mindre på karriere. På en jobbtur til idylliske Rosendal falt hun pladask for stedet og plutselig var svaret klart - det var hit hun skulle.

Inspirasjon og tips til sommeren

Kjenner du det kribler i fingrene etter å sette i gang med å gjøre klar uteplassen for sommeren? Her har vi samlet noen bilder og tips for inspirasjon, der du kan drømme deg litt bort. Vi ønsker deg en god sommer!

Slik utnytter du hver eneste kvadratmeter

–  I et boligmarked hvor det bokstavelig talt er trangt om plassen, blir det stadig viktigere å utnytte de kvadratmeterne man har maksimalt, sier Karianne Amlie, eiendomsmegler i Aktiv Eiendom
Interiørtrender 2018

Interiørtrender 2018

Nå som høsten og vinteren er rett rundt hjørnet går vi inn i en tid der vi tilbringer mer tid innenfor hjemmets fire vegger. Det er en ypperlig tid for litt inspirasjon til å friske opp hjemmet ditt.

Hvor lenge lever et bad?

Hva er levetiden for bad, ytterkledning, drenering og tak? Svaret har betydning for når huseiere bør vedlikeholde hjemmet sitt, og for hva boligkjøpere kan forvente seg av mulige "ekstra" kostnader når de skal kjøpe hus eller fritidsbolig.

Oppussing på lavbudsjett

Lengter du etter forandringer, men har lite budsjett? Sjekk hvordan du kan fornye stue, kjøkken og bad uten at det koster skjorta.