Innhold
glade kunder

-   Det er utrolig morsomt å vinne bransjeprisen for sjette året på rad. Vi har de siste årene jobbet målrettet for å ha bransjens mest fornøyde kunder. Det er svært inspirerende å se at det arbeidet vi har lagt ned, betaler seg i høy kundetilfredshet. Aktiv vokser og etablerer stadig nye kontorer. At vi for sjette året på rad har de mest fornøyde kundene, tyder på at kundetilfredshet virkelig er blitt en del av Aktiv-kulturen, kommenterer Finn Magnus Rogne-Hansen, Adm. direktør i Aktiv Eiendomsmegling.

Høyest score i bransjen og mest lojale kunder

Norsk Kundebarometer gir Aktiv Eiendomsmegling en score på 76,9 poeng, og en klar 1. plass blant alle eiendomsmeglerne. Aktiv har i tillegg de mest lojale kundene.

Pål Silseth, høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI og partner i Barcode Intelligence som har det kommersielle ansvaret for Norsk Kundebarometer, kommenterer: 

- Det å bytte bolig er en stor beslutning, og vi ser at kundene er veldig opptatt av trygghet i denne prosessen. Eiendomsmeglerne har i så måte en viktig rolle, og det er derfor gledelig å se at bransjen har hevet seg de siste årene, og fremstår som mer troverdig og har mer fornøyde kunder nå enn tidligere. Aktiv har for sjette året på rad vært en ledestjerne i denne utviklingen, noe som er en sterk prestasjon i seg selv. 

-  Årets kåring er en viktig anerkjennelse for oss, og et bevis på at vi har lykkes med å gjøre kundetilfredshet til en del av kulturen vår. Men vi ønsker å bli enda bedre, og skal fortsette å gi kundene gode boligopplevelser. En av de tingene kundene våre setter størst pris på er god rådgivning. Boligen representerer ofte den største økonomiske verdien man har, og det er gjerne mye følelser involvert. Å selge hjemmet sitt, eller skape et nytt, handler om mye mer enn penger. Vår oppgave er å forvalte dette på best mulig måte: det handler både om å få best mulig pris, men også å skape trygghet rundt hele prosessen for både kjøper og selger, forteller Rogne-Hansen

 

Noen av våre Facebook anmeldelser:


"Fordeler ved høy konkurranse, er at de høster avkastningen i form av hardere arbeid for sine kunder" - Philip Thorese

"Strålende fornøyd med oppfølgingen jeg har fått ved salget av min leilighet!" - Sebastian Næss Langaas

"Veldig bra meglere. Kjempefornøyd" - Johan Fredrik Qvale Hammer

"Har brukt dere til både kjøp og salg, og må bare si at jeg har vært superfornøyd! Søte og hyggelige er dere :) men det viktigste av alt - veldig dyktige!" - Tore Huseby

"Er strålende fornøyd med servicen! De har meget høy kompetanse og tar godt vare på kundene sine!" - Ketil Klepsvik

For flere anmeldelser, se våre meglerkontor