aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Evje og Hornnes søker eiendomsmegler/fullmektig til backoffice-stilling


 

Backoffice | Heltid | Evje | Frist 20.03.2022

---

Er du vår nye Backoffice?


Aktiv Evje og Hornnes søker eiendomsmegler/fullmektig som vil bidra til å styrke vår posisjon i regionen ytterligere.

Vi får stadig flere oppdrag og trenger derfor en eiendomsmegler eller eiendomsmeglerfullmektig til å løse backoffice-oppgaver.

Arbeidsoppgaver

Hos oss vil du jobbe med salgsforberedende oppgaver som skriving av salgsoppgaver. Videre vil du arbeide før, under og etter salgsprosessen som klargjøring til kontraktsmøter, oppgjørsmapper, arkivansvarlig og journalføring. I tillegg til dette vil du bistå i verdivurderinger.

Kvalifikasjoner 

Vi ser etter en som er eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig. Videre er lokalkjennskaper viktig for oss. Kjennskap og tilhørighet til vårt nærområde er en fordel.

Personlige egenskaper

Hos oss heier vi på hverandre og det preger vår kultur. Din mening teller, og du blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: Som person tror vi at du er nøyaktig, ansvarsbevisst og har høy arbeidskapasitet. Du er en god lagspiller, men jobber også godt selvstendig.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en fast stilling med spennende arbeidsoppgaver innenfor backoffice,  eiendomsmegling og oppgjør.Videre tilbyr vi svært konkurransedyktige betingelser og du vil få kolleger som brenner for faget sitt og for Aktiv – og ikke minst for kundene og gode kundeopplevelser. Det vil også til en viss grad være mulighet for hjemmekontor.

Du vil få grundig opplæring tilpasset ditt behov, gode støttesystemer og muligheter for kontinuerlig faglig utvikling. Trivsel er viktig og vi er opptatt av å ha det gøy på jobben, derfor står det sosiale i sentrum både i hverdagen, og i forbindelse med kick offs og sosiale samlinger.

Bli vår nye kollega – vi tar deg videre!

Søknadsfrist: 20. mars 2022.

Om Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Eiendomsmegling vokser raskt. Vi har om lag 80 kontorer i Norge og omsatte i 2021 over 13000 eiendommer. Men vi vil mer. Ambisjonene er store, og vi skal vokse enda mer. Det krever mot og dyktige, ambisiøse medarbeidere.

I Aktiv dyrker vi felleskap, samhold og hverandres suksess. Vi ønsker å ha Norges mest fornøyde boligkunder og vi har tronet øverst på Norsk Kundebarometer med landets mest fornøyde boligkunder en rekke ganger de siste 5 årene.

Torstein Hellestøl, Daglig leder/Eiendomsmegler
Mobil: 99 54 46 65
E-post: torstein.hellestol@aktiv.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev