aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

Vil du jobbe som eiendomsmegler i et spennende bolig- og hyttemarked med base i Midt-Telemark kommune?


 

Eiendomsmegler | Heltid | Midt-Telemark

---

Vi søker en eiendomsmegler som vil jobbe i et spennende bolig- og hyttemarked med base i Midt-Telemark kommune. Vi holder til i nye, flotte lokaler i Bø sentrum, samlokalisert med flere innovative firmaer som danner et godt arbeidsmiljø med mulighet for samarbeid på tvers av selskapene.


Bli vår nye kollega! Kontakt Torgrim Yli på telefon 97554909 eller send en mail til torgrim.yli@aktiv.no. Vi gleder oss til å snakke med deg!

Aktiv Midt-Telemark søker en eiendomsmegler som er fremoverlent, kvalitetsbevisst og ønsker å skape gode resultater, både alene og sammen med oss. En god rådgiver som er profesjonell, får tillit i markedet og motiveres av fornøyde kunder.

Vi har ambisjoner om å ha Norges mest fornøyde kunder sammen med resten av Aktivkjeden. Her får du muligheten til å være med på å bygge og skape et lokalt vinnerlag.

Hos oss får du en variert hverdag, gode betingelser og muligheter for utvikling. Her heier vi på hverandre, og det preger vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og du blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: at du presterer og at du vet at det å være best krever innsats og tid – og kontinuerlig forbedring. Du forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

Du vil få god opplæring tilpasset ditt behov, gode støttesystemer og muligheter for kontinuerlig faglig utvikling. Trivsel er viktig og vi er opptatt av å ha det gøy på jobben, sosiale samlinger med bl.a. firmaturer, kick-off, egen firmahytte ved sjøen.

Vi er et lag på tretten ansatte fordelt på fire kontorer, Kongsberg, Notodden, Tinn/Vinje og Midt-Telemark. Vi har et godt samarbeid med våre eiere, som er to lokale sparebanker og to boligbyggelag. På vårt kontor i Midt-Telemark er vi samlokalisert med en av våre eierbanker, dette skaper gode muligheter for gjensidig samarbeid.

Kvalifikasjoner

  • Eiendomsmegler
  • Ansvarlig megler med overgangseksamen
  • Jurist
  • Advokat

Stillingens kontaktperson:

Torgrim Yli Daglig leder / Eiendomsmegler

Tel: 975 54 909 Mail: torgrim.yli@aktiv.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev