aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Sørlandet søker ambisiøs eiendomsmegler/-fullmektig til en variert meglerhverdag


 

Eiendomsmegler/-fullmektig | Heltid | Lyngdal, Kvinesdal, Flekkefjord, Farsund, Sirda | Frist10.03.2022

---

Enten du vil megle i Lyngdal, Kvinesdal, Flekkefjord, Farsund eller Sirdal, så har vi jobb til deg. Aktiv Eiendomsmegling Sørlandet søker en eiendomsmegler som har lyst til å være med på å ytterligere styrke vår posisjon i Listerregionen.

Aktiv Sørlandet er i vekst og trenger flere eiendomsmeglere. Vi er et dynamisk og offensivt miljø med fokus på trivsel og å lykkes sammen. I dag er vi seks ansatte og dekker hele Listeregionen som består av de seks kommunene Lyngdal, Kvinesdal, Flekkefjord, Farsund, Hægebostad og Sirdal. Ditt arbeidsted vil være på ett eller flere av våre kontorer i regionen.

Vi får stadig flere oppdrag, så dine muligheter til å lykkes som megler hos oss er store. Den vi ser etter tror vi har litt erfaring som megler, men vi er også interessert i nyutdannede som kan tenke seg å bli eiendomsmeglerfullmektig.

Lokalkjennskap er viktig i vårt yrke. Derfor tror vi det er en fordel at du enten bor i Listerregionen allerede, eller vil bosette deg her. Du kan selv bestemme hvilket av våre kontorer du ønsker å tilbringe mest tid.

Variert portefølje, allsidig meglerhverdag

Du kan forvente en stor og variert portefølje – og en arbeidsdag som kan ta deg fra vakker kyst til flotte fjell i løpet av samme dag.

Meglerhverdagen er derfor allsidig; her megler vi bolig, fritidsbolig, nybolig, tomter, næring og jordbruk.

Aktiv Sørlandet har en svært sterk markedsposisjon og dyktige meglere som står klar til å hjelpe deg til å lykkes. Du får anledning til å lære av, samarbeide med og konkurrere med dyktige fagfolk.

Du som får ting til å skje

Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden. I Aktiv har vi gode støttesystemer og verktøy. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder.

Hos oss heier vi på hverandre og det preger vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og du blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: Du er offensiv, vet at det å lykkes krever innsats og tid og forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

Vi tilbyr svært konkurransedyktige betingelser og du vil få kolleger som brenner for faget sitt og for Aktiv – og ikke minst for kundene og gode kundeopplevelser.

Du vil få grundig opplæring tilpasset ditt behov, gode støttesystemer og muligheter for kontinuerlig faglig utvikling.

Trivsel er viktig og vi er opptatt av ha det gøy på jobben, derfor står det sosiale i sentrum både i hverdagen, og i forbindelse med kick offs og sosiale samlinger.

Bli vår nye kollega – vi tar deg videre!

Ta kontakt med daglig leder Torstein Hellestøl i dag!

Søknadsfrist: 10. mars 2022.

Om Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Eiendomsmegling vokser raskt. Vi har omlag 80 kontorer i Norge og omsatte i 2021 over 13000 eiendommer. Men vi vil mer. Ambisjonene er store og vi skal vokse enda mer. Det krever mot og dyktige, ambisiøse medarbeidere.

I Aktiv dyrker vi felleskap, samhold og hverandres suksess. Vi ønsker å ha Norges mest fornøyde boligkunder og vi har tronet øverst på Norsk Kundebarometer med landets mest fornøyde boligkunder en rekke ganger de siste 5 årene.

Torstein HellestølDaglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 99 54 46 65
E-post: torstein.hellestol@aktiv.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev