aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

Eiendomsmegler i Listerregionen trengs til en av Norges mest varierte porteføljer


 

Eiendomsmegler | Heltid | Listerregionen | Frist10.03.2021

---

Aktiv Eiendomsmegling Sørlandet gir deg muligheten til å megle alle typer eiendommer: Bolig, fritidsbolig, nybolig, tomter, næring og jordbruk – fra kyst til fjell. I Listerregionen får du virkelig en variert arbeidsdag som eiendomsmegler.


Stillingstittel: Eiendomsmegler
Sted: Listeregionen / Sørlandet
Frist: 10. mars 2021
 

Om arbeidsgiver

Aktiv Sørlandet er i vekst og trenger flere eiendomsmeglere. Vi er et dynamisk og offensivt miljø med fokus på trivsel og å lykkes sammen. I dag er vi seks ansatte og dekker hele Listeregionen som består av de seks kommunene Lyngdal, Kvinesdal, Flekkefjord, Farsund, Hægebostad og Sirdal. Ditt arbeidsted vil være på ett eller flere av våre kontorer i regionen.

Vi får stadig flere oppdrag, så dine muligheter til å lykkes som megler hos oss er store. Den vi ser etter tror vi har litt erfaring som megler, men vi er også interessert i nyutdannede som kan tenke seg å bli eiendomsmeglerfullmektig.

Lokalkjennskap er viktig. Vi tror den vi søker har tilknytning til Listerområdet, enten som bosatt her eller du har lyst til å flytte til regionen og fortsette meglerkarrieren din her. Kanskje bor og jobber du i dag på ett av de større stedene vest eller øst for regionen? Lister er et bra sted å bo og megle – markedet har bra volum med bra mobilitet i markedet. Du kan forvente en stor og variert portefølje – og en arbeidsdag som kan ta deg fra vakker kyst til flotte fjell i løpet av samme dag.

Aktiv Sørlandet er en del av den landsdekkende Aktiv-kjeden som vokser raskt og som flere ganger de siste årene har hatt Norges mest fornøyde boligkunder. Lokalt har Aktiv Sørlandet en svært sterk markedsposisjon og dyktige meglere som står klar til å hjelpe deg til å lykkes. Du får anledning til å lære av, samarbeide med og konkurrere med dyktige fagfolk. Her får du muligheten til å bli en viktig spiller på et vinnerlag – med mål om felles seirer for selger og kjøper.

Hvem vi søker

Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden. I Aktiv har vi gode støttesystemer og verktøy. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder.

Hos oss er det rom for å være ambisiøs. I Aktiv er det gode utviklingsmuligheter og karrieremuligheter. Hos oss heier vi på hverandre og det preger vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og du blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: Du er offensiv, vet at det å lykkes krever innsats og tid og forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

Vi tilbyr svært konkurransedyktige betingelser og du vil få kolleger som brenner for faget sitt og for Aktiv – og ikke minst for kundene og gode kundeopplevelser.

Du vil få grundig opplæring tilpasset ditt behov, gode støttesystemer og muligheter for kontinuerlig faglig utvikling.

Trivsel er viktig og vi er opptatt av ha det gøy på jobben, derfor står det sosiale i sentrum både i hverdagen, og i forbindelse med kick offs og sosiale samlinger.
 

Om selskapet

Aktiv Eiendomsmegling vokser raskt. I 2020 åpnet vi hele 8 nye kontorer og omsatte tett på 12 000 eiendommer. Men vi vil mer. Ambisjonene er store og vi skal vokse enda mer. Det krever mot og dyktige, ambisiøse medarbeidere.

I Aktiv dyrker vi felleskap, samhold og hverandres suksess. Vi ønsker å ha Norges mest fornøyde boligkunder og vi har tronet øverst på Norsk Kundebarometer med landets mest fornøyde boligkunder en rekke ganger de siste 5 årene.

Søknadsfrist 10.mars 2021.

Bli vår nye kollega – vi tar deg videre.


Stillingens kontaktperson:

Torstein Hellestøl
Daglig leder

Tel: 995 44 665
Mail: torstein.hellestol@aktiv.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev