aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

Medhjelper/kontormedarbeider som får ting til å skje


 

Medhjelper/kontormedarbeider | Deltid 50% | Jørpeland | FristSnarest

---

Til vårt kontor på Jørpeland søker vi etter en kontormedarbeider som skal bistå våre eiendomsmeglere med å forberede og gjennomføre boligsalg. Du må ha medhjelpereksamen eller mulighet til å gjennomføre denne snarlig etter oppstart.


 

Aktiv Ryfylke på Jørpeland består av seks medarbeidere, som trives godt sammen og har det gøy på jobben. Nå trenger vi din støtte og bistand i arbeidsdagen. Det er en 50 prosent stilling, med fleksibel arbeidstid, og muligheter for tilpasning av stillingsprosent. Aktiviteten er stor og oppgavene mange, så du må trives med at arbeidsdagen er variert og tempoet høyt.

Som medhjelper/kontormedarbeider er du en viktig ressurs for å få gjennomført alle våre salgsoppdrag. Du vil jobbe tett sammen med våre meglere med registrering av oppdrag, innhenting av opplysninger til salgsoppgaver, utforming av salgsoppgaver/annonser, bestilling og koordinert foto/takst, utarbeide utkast til kjøpekontrakter, skjøter og andre avtaler, søknader eller skjema/dokumenter i tilknytning til de ulike oppdragene.

Det kan også bli aktuelt å bistå ved gjennomføring av visninger og å utføre generelt kontorarbeid.

 

Får ting til å skje

Vi ser etter deg som får ting til skje, som er positiv, nøyaktig, strukturert og selvstendig, men som også jobber godt i team. Du må ha førerkort klasse B, og kunne bruke PC og relatert programvare/verktøy.

Det er et krav til stillingen at du må ha bestått medhjelpereksamen, eller at du er forberedt på å gjennomføre medhjelpereksamen snarest mulig etter ansettelse. Jurister og utdannede eiendomsmeglere (eller gjennomført faget «Eiendomsmegling 1») er også kvalifisert til stillingen og velkommen til å søke.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og dekning av telefonutgifter. Du blir også en del av et godt arbeidsmiljø med høy trivsel både lokalt på Jørpeland og i kjeden nasjonalt.


Kjede og kontor i vekst

Aktiv Ryfylke består av to kontorer, Jørpeland og Sauda. Ditt arbeidsted vil være Jørpeland.

Både Aktiv Ryfylke og Aktiv-kjeden er i vekst. I 2020 var det over 80 Aktiv-kontorer i Norge. Som ansatt i Aktiv får du gode utviklingsmuligheter. Hos oss heier vi på hverandre og det preger hele vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller.

Snarlig tiltredelse er ønskelig.
Søknader blir behandlet fortløpende.

Vi tar deg videre! Søk i dag!

Ta kontakt med daglig leder Marion Espedal.


Stillingens kontaktperson:

Marion Espedal
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Tel: 90 01 98 66
Mail: marion.espedal@aktiv.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev