aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

Sjelden mulighet! Daglig leder til en helt ny eiendomsmeglersatsning i Porsgrunn


 

Daglig leder | Heltid | Porsgrunn | Frist: Snarest

---

Drømmer du om å lede og eie ditt eget eiendomsmeglerkontor? Nå kan vi oppfylle drømmen din. 

Skagerrak Sparebank etablerer nå nytt administrasjonskontor og bankfilial i Porsgrunn. Her skal vi også åpne et helt nytt meglerkontor som en del av Aktiv eiendomsmegling-kjeden. Nå søker vi deg som har ambisjoner og lyst til drive et meglerkontor med en god merkevare og en sterk lokalbank i ryggen.

Skagerrak Sparebank vil etter sammenslåingen av tre lokalbanker være den største banken i Eika alliansen. Aktiv eiendomsmegling er Eika alliansens eiendomsmeglerkjede. Vi er Norges fjerde største eiendomsmeglerkjede. 

Aktiv eiendomsmegling er en offensiv kjede som dyrker fellesskap, samhold og hverandres suksess. Syv ganger har vi tronet Norsk Kundebarometer med landets mest fornøyde boligkunder. Og det er god butikk

Hos oss får du jobbe i en veldrevet kjede med et godt støtteapparat med høy faglig kompetanse, struktur og systemer, slik at du kan konsentrere deg om å være en god rådgiver for våre kunder. 

Hvem er du?

  • Vi ser etter offensiv person som trigges av å bygge opp en satsning fra bunnen av. Målet er at du skal rekruttere 3-4 kolleger relativt raskt.  
  • Du er en person med minst 5 års meglererfaring. Du behøver ikke ha meglet i vårt område tidligere, men du må raskt kunne opparbeide deg den nødvendige lokalkunnskapen. 
  • Du må ha stor arbeidskapasitet, du må like å ta i et tak og vet hva det vil si å ha fornøyde kunder. 
  • Du er flink til å samarbeide og se muligheter sammen med andre. Du må ha evne og lyst til å skape noe sammen med andre.
     

Hva vi tilbyr:

  • Til deg som blir daglig leder kan vi tilby medeierskap i kontoret vårt. Du vil bli en del av en kjede i vekst og påvirke retningen til Aktiv eiendomsmegling i Porsgrunn og Telemark. Du vil derfor få en sentral posisjon i et stort og godt marked. Som daglig leder skal du også være med på å rekruttere flere meglere til kontoret vårt.
  • Som medeier og daglig leder deltar du også i våre kjedesamlinger.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en unik mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag og kjedens utvikling lokalt og nasjonalt. 

Om Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Eiendomsmegling er Norges fjerde største eiendomsmeglerkjede og vokser raskt. Kjeden er en del av Eika alliansen og har ett av landet mest attraktive franchisekonsepter.

Om Skagerrak Sparebank

Skagerrak Sparebank er en tilgjengelig og personlig lokalbank. Banken er en sammenslåing av Andebu Sparebank, Larvikbanken og Skagerrak Sparebank som formelt trer i kraft 1. februar 2024. Banken vil ha 12 kontorer fra Arendal til Holmestrand. Nytt administrasjons-kontor er i ferd med å etableres i Porsgrunn.

Stillingens kontaktperson:

Jan Kleppe
B
anksjef, Skagerrak Sparebank

Tel: 91 53 86 10
Mail: jk@skagerraksparebank.no