aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

Vi har den perfekte ekstrajobben for deg som studerer eiendomsmegling


 

Student | Deltid | Asker og Bærum | Snarest

---

Aktiv Eiendomsmegling Asker og Bærum ønsker å ansette eiendomsmeglerkandidater for oppfølging av kunder og potensielle kunder. Du vil jobbe på ettermiddagen og kvelden og kan gjøre jobben hjemmefra. Med andre ord kan du fortsette å ha fullt fokus på studiene, samtidig som du får verdifull og relevant erfaring fra bransjen.

Dine arbeidsoppgaver vil være å kontakte våre kunder for innsalg av våre meglertjenester. Kontakten skjer per telefon på ettermiddag og kveld. Du vil få grundig opplæring hos oss, og etter opplæringen vil du kunne gjøre jobben hjemmefra.

Jobben avlønnes med provisjon og bonus. Du får provisjon per avtalte kundemøte og bonus for hvert kundemøte som leder til inngåtte oppdrag for våre meglere.

I Aktiv Eiendomsmegling Asker og Bærum har en sterk markedsposisjon lokalt, og vi er 8 meglere som nå trenger din hjelp til å styrke den posisjonen ytterligere.

Denne jobben er en glimrende introduksjon til yrket og ikke minst en mulighet til fremtidig ansettelse som eiendomsmeglerfullmektig hos oss.

Bli vår nye kollega – vi tar deg videre!

Om arbeidsgiveren

Aktiv Eiendomsmegling er en kjede i vekst og i 2022 har vi over 80 kontorer i Norge. Som megler i Aktiv får du gode utviklingsmuligheter. Hos oss heier vi på hverandre og det preger hele vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og at man blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: Du har erfaring og prestasjoner å vise til. Du er selvstendig og forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

I Aktiv har vi også gode støttesystemer og verktøy. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder. Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden.

La oss ta deg videre.

Stillingens kontaktperson:

Erik Steen
Tel: 41641135
Mail: erik.steen@aktiv.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev