aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

Vi trenger en medhjelper (tilkallingsvikar) – og ønsker en kollega – til Aktiv St. Hanshaugen/Bislett, sentralt i Oslo.


 

Medhjelper | Deltid | Oslo | Frist snarest

---

Er du vår neste medhjelper? I Aktiv jobber du med kollegaer som vil lykkes – og som vil at du også skal lykkes. 


Stillingstittel: Medhjelper (tilkallingsvikar)
Sted: St. Hanshaugen/Bislett, Oslo
Frist: Snarest


Fra 80 kontorer over hele landet jobber vi for at både boligkjøpere og -selgere skal oppleve prosessen rundt noe av det skumleste og viktigste de gjør i livet som trygg, profesjonell og positiv.

Medhjelper er en viktig del av teamet – du spiller på alle deler av banen og får jobbe med eiendomsmeglere i hele prosessen.  Du blir en del av et hyggelig fellesskap på kontoret, du blir tatt vare på – og du lærer masse underveis.  

Hvem vi søker

Vi søker en energisk, positiv og nysgjerrig medarbeider som ønsker å bli kjent med bransjen parallelt med studier, som er opptatt av mennesker, eiendomsmeglerfaget og av ryddige prosesser.  

Litt om oss

I Aktiv i Norge, og på kontoret på St. Hanshaugen, treffer du de beste i bransjen – med systemer og felles fagressurser som bidrar til å sikre kvalitet i alt vi gjør.  

Stillingen er en tilkallingsvikar (anslagsvis to dager i uken) og forutsetter avlagt og bestått medhjelpereksamen i eiendomsmegling.  

Og hvis du er en fullmektig eller eiendomsmegler som blir nysgjerrig på oss på St. Hanshaugen og Aktiv etter å ha lest denne annonsen, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi trenger deg også!
 

Om selskapet

Aktiv Eiendomsmegling er en kjede i vekst og i 2020 har vi over 80 kontorer i Norge. Som megler i Aktiv får du både gode utviklingsmuligheter og karrieremuligheter. Hos oss heier vi på hverandre og det preger hele vår kultur.

Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og at man blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: Du har prestasjoner å vise til og du vet at det å være best krever innsats og tid – og kontinuerlig forbedring. Du er selvstendig og forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

I Aktiv har vi også gode støttesystemer og verktøy. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder. Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden.


Stillingens kontaktperson:

Martin Heier Larsen
Daglig leder

Tel: 91 60 06 58
Mail: martin.heier.larsen@aktiv.no
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev