aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

[Utløpt] Vil du kombinere eiendomsmegling og det gode liv?


 

Eiendomsmegler | Heltid/Fast | Røros

---

Du trenger ikke drømme mer. Endelig er muligheten her. Nå kan du jobbe som megler og bo i et helt unikt naturområde med alle de mulighetene det byr på for friluftsliv og rekreasjon. Aktiv Eiendomsmegling på Røros vil gjerne ha flere eiendomsmeglere.


Stillingstittel: Eiendomsmegler
Sted: Røros
Frist: Snarest 


 

Dette er en overskrift

På Røros er det et godt og spennende bolig- og fritidsboligmarked som nå trenger flere eiendomsmeglere. Er du en eiendomsmegler som er glad i fjellet, liker du å bruke naturen for rekreasjon eller trening, eller rett og slett bare ønsker å bo og leve et sted fylt med historie og kulturelle opplevelser, da er Røros og Røros-regionen rett sted for deg.

Lær mer om alt det Røros og regionen har å by på her hos Destinasjon Røros.

Kanskje du de siste årene har løpt i hamsterhjulet i et hektisk boligmarked i storbyer som Oslo eller Trondheim? Eiendomsmegling kan ofte bli en livstil hvor det blir liten tid til å dyrke familie, venner og fritidsinteresser. På Røros kan du dyrke både jobben, familien og fritidsinteressene. Her er det godt å bo, jobbe og vokse opp. Byfølelsen har du også på Røros. Her er det et levende bysentrum med mange butikker og et flott kafèliv. Kulturtilbudene er mange.

Det er konkurranse om oppdragene her også, og mer enn nok objekter å jobbe med, men pulsen er lavere og arbeidsdagen mer variert.

Litt om arbeidsgiver

Her i Fjellregionen får du jobbe både med boligeiendom, fritidseiendom, landbrukseiendom og næringseiendom og du skal dekke et stort geografisk område. Det er et særlig stort, godt og spennende fritidsboligmarked knyttet til attraktive destinasjoner. Bilen er derfor en viktig del av arbeidshverdagen, men til forskjell fra storbyen, slipper du å bruke tid på å stå i kø.

Det er generelt god aktivitet i markedet og Aktiv har veldig godt tilfang på oppdrag. Merkevaren og markedsposisjonen er sterkt lokalt.  Vi har også et godt samarbeid med eierne våre, Rørosbanken og Tolga & Os Sparebank.

Aktiv Fjellregionen består av et kontor på Røros og et på Tynset. Din jobb vil være på Røroskontoret, men du vil ha daglig kontakt med kollegene på Tynset og med jevne mellomrom legges det opp til møter i jobbsammenheng og felles sosialt samvær.

Kontoret er i et attraktivt lokale i Røros’ hovedgate, Kjerkgata, med utsikt til kirken som er blitt et landemerke for Røros. I denne gaten ble mange av scenene til Netflix-suksessen, Hjem til jul, spilt inn.

Om selskapet

Aktiv Eiendomsmegling er en kjede i vekst og i 2021 har vi over 80 kontorer i Norge. Som megler i Aktiv får du gode utviklingsmuligheter. Hos oss heier vi på hverandre og det preger hele vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og at man blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: Du har erfaring og prestasjoner å vise til. Du er selvstendig og forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

I Aktiv har vi også gode støttesystemer og verktøy. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder. Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden.

La oss ta deg videre – i livet og karrieren. La oss oppfylle drømmen.

Kom til Røros og lev livet. For en periode eller for alltid.

Ønsker du vite mer, kontakt oss i dag for en prat!


Stillingens kontaktpersoner:

Even Kokkvold
Administrerende banksjef/styreleder i Rørosbanken

Tlf: 91 62 58 37
Epost: eko@rorosbanken.no

Ole Peder Sjøvold
Daglig leder/Eiendomsmegler

Tlf: 48 03 33 30
Mail: ole.peder.sjovold@aktiv.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev