aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Brenntoppen 12! En innholdsrik eneboligeiendom med dobbel garasje, flott hage og godkjent utleiedel i underetasjen.
Velkommen til Brenntoppen 12! En innholdsrik eneboligeiendom med dobbel garasje, flott hage og godkjent utleiedel i underetasjen.

EIDSVOLL Brenntoppen 12

Innholdsrik og velholdt enebolig m/godkjent utleiedel, flott hage, stor terrasse og dobbelgarasje - meget barnevennlig!

  • kr 6 290 000
  • BRA-i 191 m²
  • 5 soverom
  • Prisantydningkr 6 290 000
  • Omkostningerkr 176 390
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 466 390
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2005
  • Soverom5
  • Tomt945.6 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 6 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 290 000,00))   176 390,- (Omkostninger totalt)   6 466 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
PLantgening 1. etasje.
Velkommen til Brenntoppen 12! En innholdsrik eneboligeiendom med god planløsning og standard. Hoveddelen av boligen inneholder bla. gang, stue med peis, Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer, tre soverom, to flislagte bad, loftstue og vaskerom. Leiligheten inneholder gang, kjøkken, stue, 2 soverom, bad og bod. Stor terrasse med gode sol- og utsiktsforhold og flott opparbeidet hage. Flott dobbel garasje med loft og flislagt gulv med gulvvarme. Det er vannbåren varme i store deler av 1. etasje og underetasjen. Boligen ligger fint og luftig til i et rolig og barnevennlig boligområde, ca 5 min fra Sundet som er sentrum i Eidsvoll. I Eidsvoll er det skoler i alle trinn, barnehager, dagligvare, apotek, m.m. og gode kollektivtilbud med tog og buss til bla. Oslo, Gardermoen og Hamar.
Eiendommen ligger fint til i et etablert boligområde i Eidsvoll med fantastisk utsikt.

Brenntoppen 12, Akershus

  • Tomt
    945.6m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten ligger i et skrånende terreng. Eiendommen er pent opparbeidet med hage og gårdsplass. Hagen er opparbeidet med plen, beplanting og hekk. I hagen er det satt opp flaggstang. På fremsiden av boligen er det asfaltert gårdsplass med gode biloppstillingsmuligheter og belegningsstein ved inngangsparti. Videre er det kantstein og trapper i stein på eiendommen mellom nivåene.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger flott til på Finnbråtan i Eidsvoll kommune, med skog og mark like ved. Nærområdet består hovedsakelig av eneboliger og spredt boligbebyggelse. Det er ca 3 km til sentrum, Sundet med den kommunale administrasjonen. Sundet er et sjarmerende sentrum som ligger flott og idyllisk til langs Vorma, og blant annet tilbyr fasiliteter som treningssenter, frisørsalonger, kino, teater, konsertlokal, legesenter, tannleger, apotek, vinmonopol, dagligvarebutikker og cafèer. Eidsvoll har mye å by på når det gjelder tur- og friluftsmuligheter både sommer og vinter. I nærområdet er det flere fine turområder i blant annet Finnkollen, Gullverket, Åsleia og til Mistberget. I nærområdet finner du bla. Vidttjernet, badeplass ved Fløyta, Søndre Holsjøen og gullgruvene. Det er et flott aktivitetsområde i Finnkollen med bla. 2,8 lysløype, frisbeebane, fotballbane og BMX-bane, m.m. For øvrig flotte skogsveier for de som liker å sykle, elver og vann, mye bær og sopp i skogen og muligheter for jakt og fiske. Det er også flotte fiske- og båtmuligheter i Vorma og opp i Mjøsa. Til Råholt er det ca 12,5 km. Her er det Amfi kjøpesenter med butikker, bank, apotek, legesenter, tannlege, frisør, etc. På Råholt er det også en svømme- og idrettshall og flere treningssenter. Råholt bad har et godt og variert tilbud til både mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier. Reiser du til Jessheim er det i tillegg Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, teater og konserter. I tillegg har du der Jessheim storsenter som for tiden er et av Norges største med ca 150 butikker og spisesteder. Fra Eidsvoll er det 4-felts motorveg hele vegen inn til Oslo og Gardermoen. Med bil tar det ca 50 min til Oslo og ca 25 min til Oslo lufthavn Gardermoen. For mer info se www.eidsvoll.kommune.no.

    Adkomst
    Følg E6 til avkjøring Eidsvoll. Kjør Riksveg 181 over Vorma mot Eidsvoll sentrum. Hold rett frem på Fv181 (Nesvegen) og videre til venstre på 177 (Odalsvegen) etter rundkjøringen. Etter ca 2 km ta til venstre inn Brennlia. Etter noen hundre meter ta til høyre inn Brennstubben også til venstre inn Brenntoppen. Boligen vil ligge på din venstre hånd i veien. Boligen er merket med Aktiv "Til-salgs" plakat.

    Skolekrets
    Eiendommen hører til Vilberg barne- og ungdomsskoler, som begge ligger ca 3 km unna. På Vilberg er også Eidsvoll videregående skole og Eidsvollhallen. Det er et godt utvalg av barnehager i kommunen.

    Offentlig kommunikasjon
    Det tar ca 6 minutter å kjøre til Eidsvoll stasjon. Her er det er ofte togavganger til/fra Hamar, Oslo og Oslo lufthavn Gardermoen. Reisetid til Gardermoen er ca 11 minutter og til Oslo er ca 35 minutter. Lokaltoget til Eidsvoll Verk tar ca 5 minutter.

    Byggemåte
    Boligen er etablert med grunnmur av leca isoblokker. Bindingsverk konstruksjon, utvendig kledd med liggende trekledning. Saltak tekket med betongstein. Etasjeskillere av leca mot kjeller og trebjelkelag mot loftetasje. Vinduer med 2-lags glass. Terrasse i impregnert bjelkelag og terrassebord, målt til ca 58 kvm. Terrassen har rekkverk og deler av terrassen har varme. Varmekabel for snø smelte i utvendig trapp ned til kjeller leilighet + støptplate. Varmekabel for snø smelte i utvendig trapp til hovedinngang. Dobbel garasje oppført med støpt såle på mark med gulvvarme og flislagt gulv. Garasjen er fullisolert. Vegger i leca isolblokker og saltak i tre tekket med betongtakstein. Etasjeskiller i tre. Vinduer med 2-lags glass. Garasjen har leddport av metall med fjernstyrt portåpner. Det er en innvendig trapp til loftet som er innredet med sponplater på gulv, panel på vegger og innvendig tak. Garasjen har også en utvendig bod. Mellom bod og inngangsdør til garasjen er det takoverbygg. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    - Utført membran og flisarbeid på bad av Murer Kjell Nikolaisen. Egeninnsats: Membran på vegger bad 2.etg. Alt arbeid er fra bygge året 2005. Bad 2.etg er fra byggeåret 2012. - Alt av installasjon med vann, avløp og vannbårne varmeanlegg. Utført av Rørlegger Stenberg og Emilsen. - Lekkasje i overgang membrand/stålplater utenfor veggliv ved terrasse. Ble lagt ny membrand helt ut til takrenne av Eidsvoll Tak i 2010. - Tilkoblet varmekabel utvendig trapp og montering av elbil lader av Sigvartsen Elektro. Sigvartsen Elektro utførte også el-kontroll i november/desember 2023. - Huset ble overtatt fra Bolig Partner ferdig isolert og plastet innvendig. Egeninnsatsen har vært å mure opp grunnmuren, sette opp lettvegger og kle innervegger, legge gulv, male overflater i hele huset, montert kjøkken, innredning på bad og vaskerom. - Montert rekkverk på terrasse og terrasse gulv. Bygd hele garasjen selv. Omraming rundt vinduer utvendig og hjørnebord, nedløpsrør fra takvann. - Leilighet i kjeller som er byggesøkt. Godkjent som utleie enhet i fbm byggesøknad for oppføring av huset. - Foreligger bare midlertidlig brukstillatelse. Ikke søk om fullverdig brukstillatelse. - Det er bygget utover utnyttelsegraden på 23% Dette gjelder deler av terrasse mot syd, den delen som befinner seg utenfor kjøkken og ender i trapp ned til terreng. Takutspring på ene langside av garasje med bod i enden. Takoppløft på garasje er ikke på innsendte byggetegninger til kommunen.

    Innhold
    Bolighus: Overflater: Gulv: Parkett. Fliser på baderom. Vegger: Tapet og trepanel. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Malte overflater og trepaneler. Noen himlinger med downlights. Kjøkken: Meget fint kjøkken fra Drømmekjøkkenet, med mye skap- og benkeplass. Kjøkkenet ble utvidet i 2014, og er vinkelformet med profilerte fronter og benkeplate i heltre. Mellom benkeplaten og overskapene er det montert fliser. Kvalitetshvitevarer fra Miele ble satt inn i 2014, herunder stekeovn, kombi-dampovn, ventilator, platetopp og vinkjøler. Oppvaskmaskin fra ASKO og fyseskap fra AEG. Det er også et meget praktisk integrert kjølehjørne i kjøkkenet. Bad i 1. etasje: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med toalett, servant i baderomsinnredning, speil med belysning over og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Bad i 2. etasje: Pent flislagt bad med gulvvarme. badet er innredet med servant i baderomsinnredning, vegghengt toalett, speil med belysning, dusjhjørne med innfellbare glassvegger og boblebadekar. Vaskerom: Praktisk vaskerom i boligens 1. etasje med fliser på gulv og gulvvarme. Vaskerommet er utstyrt med skyllekum, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Leilighet: Overflater: Gulv: Laminat. Fliser på bad. Vegger: Malt tapet og pussede mur-overflater. Himlinger: Panel. KJøkken: Norema kjøkken med god skapplass. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og laminert benkeplate. Mellom kjøkkenbenk og overskap er det montert fliser. Det er avsatt plass tl frittstående hvitevarer i kjøkkenet, herunder komfyr, oppvaskmaskin og kjøle-og fryseskap. Bad: Fint flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med toalett, servant i baderomsinnredning med speil over og dusjhjørne med skyvedør. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kort fortalt: - Frittliggende og stor enebolig med godkjent utleieleilighet og høyere standard. - Entré/gang med plass til å henge fra seg yttertøyet. - Flott kjøkken fra Drømmekjøkkenet med mye skap- og benkeplass, samt kjølehjørne. - Integrerte hvitevarer av god kvalitet i hovedkjøkken. - Lys og romslig stue. - 3 gode soverom i hoveddel. - Loftstue. - Flislagt bad i 1. etasje. - Flislagt bad i 2. etg med boblebadkar. - Meget praktisk vaskerom ved inngangen. - Underetasje i hoveddelen med boder og verksted. - Egen utleieleilighet på ca 72 BRA-i med to soverom, kjøkken, stue, bad og bod. - Innlagt fiber. - Downlights. - Integrert radio med høyttalere i tak på kjøkken, bad 2.etg og hovedsoverom. - Peisinnsats. - Flaggstang. - Vannbåren gulvvarme i hele 1. etg og store deler av underetasjen. - Stor terrasse, hvor deler av denne har varme. - Terrassemarkise. - Ingen innsyn og gode utsikts- og solforhold. - Dobbel garasje med flislagt gulv og gulvvarme. - El-bil lader. - Sportsbod med egen inngang. - Flott hage med plen og beplantning. - Meget fin beliggenhet i Eidsvoll, ikke langt fra Sundet/sentrum.

    Standard
    Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Taktekking: Det registreres mosegroing på taksteiner. Dette kan redusere levetiden. Tiltak: Det anbefales derfor å rense taket for mose. - Utvendig > Vinduer: Vindu på kjøkken tar i karm. Det bemerkes at det kun er utført en stikkprøvekontroll av vinduer. Det kan derfor ikke utelukkes at flere vinduer tar i karm. Tiltak: Det anbefales å justere dette vinduet. - Utvendig > Terrasse: Det registreres værslitasje i håndløper. Tiltak: Det anbefales overflatebehandling. - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. - Innvendig > Innvendige trapper: Det registreres slitasje i trappetrinnene. Det registreres knirk i trappene. Tiltak: Det anbefales å overflatebehandle trappetrinn. Trappenes innfesting bør undersøkes nærmere. - Våtrom > 1. Etasje > Vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt: Tettesjiktet har ikke dokumentert utførelse. Tiltak: Det anbefales å fremlegge dokumentasjon på utførelsen. - Våtrom > 1. Etasje > Bad > Overflater vegger og himling: Det er montert panel nærmere enn en meter fra dusjsonen. Det vil si at det er panel i våt sone. Dette kan medføre at fukt trenger inn i panel og forårsaker fuktproblemer. Det opplyses om at det er tettesjikt bak paneler. Tiltak: Det bør vurderes å påføre våtromsmaling på panelen. - Våtrom > 1. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt: Utførelsen av tettesjiktet er ukjent. Det anbefales om mulig å fremskaffe dokumentasjon på utførelsen. - Våtrom > Underetasje > Bad i leilighet> Overflater Gulv: Flisfuge i dusjsonen er slitt. Det anbefales å pårørende ny flisfug. - Våtrom > Underetasje > Bad i leiligheten > Sluk, membran og tettesjikt: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Utførelsen på tettesjiktet er ukjent. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Det anbefales å fremlegge dokumentasjon på badet. Det er to boenheter registret på eiendommen. Eier har innredet hele boligen selv i 2005, da huset ble levert kun ferdigstilt utvendig. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Eirik Kalheim, datert 15.04.2024. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Alle hvitevarer i hovedkjøkken medfølger i salget.

    TV/Internett/bredbånd
    Eier tegner selv avtale for tv og bredbånd på eiendommen. Selger opplyser at det er fiber på eiendommen.

    Parkering
    Parkering i tilhørende dobbel garasje og for øvrig på egen eiendom. Det er montert el-bil lader på husveggen.

    Forsikringsselskap
    Gjensidige forsikring.

    Polisenummer
    92419985

    Radonmåling
    Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    6 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 290 000,00))   176 390,- (Omkostninger totalt)   6 466 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Vannbåren gulvvarme i kjeller utenom bod, hele 1. etasje og badet i loftetasjen. Det er vedovn i leilighet og og 1. etasje.

    Energiklasse
    B

  • Kommunale avgifter
    23208

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter fordeler seg på følgende: Vann, avløp, feiing og renovasjon. Eiendomsskatt kommer i tillegg. Totalt betalt kr. 35.250 ,- i 2023. Kommunale avgifter vil variere.

    Info om eiendomsskatt
    Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, pt. på 2,9 promille.

    Formuesverdi primær
    1583438

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    6333752

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Info formuesverdi
    Formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, snøbrøyting, tv/internett, m.m.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/15/282: 31.10.2000 - Dokumentnr: 12221 - Bestemmelse iflg. skjøte Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Rettighetshaver: Telenor Best. om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral Pliktig medlemskap i huseierlag 26.05.2000 - Dokumentnr: 5553 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3035 Gnr:15 Bnr:130 01.01.2020 - Dokumentnr: 1748827 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0237 Gnr:15 Bnr:282 Heftelsene omhandler bestemmelse med Telenor om anlegg og vedlikehold av ledninger, bestemmelse om telefonledninger over eiendommen, pliktig medlemskap i huseierlag/vel i gaten og registering av grunn.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger midlertidig brukstillatelse for enebolig med sokkelleilighet, datert 08.07.2005. Daværende gjenstående arbeider var innredning av sokkelleiligheten og bad i 2. etasje.

    Vei, vann og avløp
    Brenntoppen er en kommunal vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger. Det er installert vannmåler.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse på felt B3 i bebyggelsesplan ihht. reguleringsplan for Brennhaugen 2. Brenntoppen 12 grenser inntil tomt som er regulert til felles lekeareal for barn. Det opplyses av eier at utnyttelsesgraden til tomten er overskredet per idag. Ny eier bærer all risiko for evt. pålegg fra kommunen ifm. dette. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel for 2021-2031 avsatt til nåværende boligbebyggelse.

    Adgang til utleie
    Hele eiendommen kan leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    6 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 290 000,00))   176 390,- (Omkostninger totalt)   6 466 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    176390

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 32.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 8.000,-. Utleggene omfatter foto og kommunal info. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr  20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev