Innhold

Hvorfor velge Aktiv?

Vi i Aktiv Eiendomsmegling vet at alle boligkunder er forskjellige. De har ulike behov og forutsetninger, og hver sine drømmer og fremtidsvisjoner.

Vi har også tro på at eiendomsmeglere er forskjellig, og at dyktige meglere utgjør en forskjell både når man skal kjøpe og selge bolig. Vår oppgave som eiendomsmegler er å skape best resultat for både kjøpere og selgere i vårt nærområde gjennom å være aktive, profesjonelle og ydmyke.

 
De mest fornøyde kundene
Felles for Aktiv sine kunder er at de er tilfredse. Norsk Kundebarometer kåret Aktiv til best på kundetilfredshet i sin bransje – for sjette året på rad! Gjennom visninger, budrunder og sin kunnskap viser våre meglere sin kompetanse hver eneste dag. Vi gjør vårt beste for å fortsette å tilfredsstille våre kunder og opprettholde vår anerkjennelse. Vår oppgave er å skape trygghet til boligen og prisantydningen. Den tilliten er motoren som starter konkurransen og beveger budene oppover. Først når vi har meglet frem prisen som er riktig, er boligen solgt. Tilfredse kunder blir lojale kunder som velger samme megler hver gang. 

Fakta om Aktiv
  • Hovedkontor i Oslo
  • 63 kontorer og filialer over hele landet
  • Oppgjørsavdeling på Økern
  • Etablert i 1985