aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Løvhaugen 27B - Presentert av Petter Mamen-Lund v. Aktiv Asker.
Velkommen til Løvhaugen 27B - Presentert av Petter Mamen-Lund v. Aktiv Asker.

HEGGEDAL Løvhaugen 27B

Nyoppført, effektiv halvpart tomannsbolig med delikat standard. Parkett m varmefolie, Strai-kjøkken, flott terrasse m.m.

  • kr 5 490 000
  • BRA-i 82 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 5 490 000
  • Omkostningerkr 42 580
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 532 580
  • ObjektstypeTomannsbolig
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2023
  • Soverom2
  • Tomt1 161.4 m²
  • Eierform tomtEiet
  • kr 5 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  kr 200,- (Pantattest kjøper) kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte) kr 23 310,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- kr 42 580,- (Omkostninger totalt ved prisantydning) -------------------------------------------------------- kr 5 892 580,- (Totalpris inkl omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje
Velkommen til Løvhaugen 27B - Presentert av Petter Mamen-Lund v. Aktiv Asker. Et nytt, tiltalende prosjekt like utenfor Heggedal, en kort kjøretur fra Asker sentrum. Prosjektets beliggenhet er familievennlig med kort vei til skoler, barnehager, Heggedal sentrum med servicetilbud, samt fine turområder. Moderne planløsning med stue og oppholdsrom i toppetasjen gir gode interne lysforhold der man tilbringer mesteparten av tiden hjemme. Parketten i boligen er levert av Boen. Pent, flislagt bad med 60x60 cm fliser i lys utførelse. Høydepunkter; - Varmepumpe - Forberedt for solcellepanel - Carport med El-billader - Gulvvarme i stue / kjøkken - 1-stavs eikeparkett på alle gulv - Ca. 50 kvm terrasse Boligene oppføres etter TEK17 med strenge krav til isolasjon for lyd og varme.
Det er god plass til diverse møblering, grillplass m.v.

Løvhaugen 27B, Akershus

  • Tomt
    1161.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Ideell andel av fellestomt. Tomten er under reseksjonering, se vedlegg til salgsoppgave. Eiendommen er innvendig seksjonert.

    Beliggenhet
    Løvhaugen 27 A & B ligger like utenfor Heggedal i Asker kommune. Eiendommen har en flott beliggenhet med nærhet til topp moderne Heggedal barneskole og flere barnehager, butikker, servicetilbud, fritidsaktiviteter, samt buss og Heggedal togstasjon. Kort vei til Gjellumvannet som kan by på alt fra bading og ballspill til ski og skøyter. For øvrig kort vei til Vollen med båthavn, butikker, spisesteder med mer. Fritid Eiendommen har kort vei til aktivitetsanlegg med gressbane og lekestativer. I tillegg er det kort vei til Trans'matorn sykkelpark, som har blitt et samlingspunkt for store og små sykkelinteresserte i hele kommunen. I nærheten ligger også den nye tufteparken og volleyballbane. Gjellum idrettsanlegg har eget klubbhus/grendehus, kunstgressbane, ballbinge og grusbane. Heggedal har et aktivt idrettsmiljø med egen idrettsklubb som drives av lokale ildsjeler. GUI SK tilbyr fotball, langrenn, allidrett, friidrett, trim og trening. Grusbanen blir preppet for skøytebane når kulda kommer. Rekreasjon Eiendommen ligger i nærhet til både marka og Gjellumvannet. Gjellumvannet byr på badestrand, fiskemuligheter samt skøytemuligheter om vinteren. Området byr på et fantastisk turterreng sommer som vinter med tur- og skiløyper like i nærheten. På vinteren er det flotte brøytede skiløyper for store og små. I enden av Gjellumvannet mot Asker ligger Vardåsen med eget alpinanlegg. Ikke lange kjøreturen fra eiendommen har du også milevis med preparerte skiløyper. Fra Skjellestad starter skiløypene som møter resten av løypenettet innover i Kjekstadmarka. Her er det et mangfold av varierte løyper enten man ønsker en kort treningsrunde eller langturer mot Blåfjell og Haukeliåsen. Innover Kjekstadmarka er det også flotte og varierte muligheter for tur på beina og sykkel på sommerstid. Handel Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi i Heggedal sentrum eller på Extra Heggedal. I Heggedal sentrum finner man også både matbutikk, cafe, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, helsestasjon, frisører og bibliotek. Vollen Vollen er handelsstedet med sjel, bestående av særegne butikker. Alle er søndagsåpne, de fleste 7 dager i uken. Her finnes frisørsalonger, kafeer, apotek, restaurant samt stor dagligvareforretning. Tre gallerier, museum, legekontor/helsestasjon og tannleger. Flere badestrender og ikke minst populære Vollen marina med mulighet for båtplass. Vollen er fra gammelt av kjent for skipsbygging, særlig kjent er skipet til Roald Amundsen "Maud". Ellers er Vollen kjent for bærdyrking, gartnerier og hagebruk. Det er et godt utvalg av varierte dagligvarebutikker i nærområdet. Vollen sentrum med bl.a. flere serveringsmuligheter slik som Vollen bakeri, Bukta Matbar på bryggekanten, Little England Tea Rooms med engelsk mat og Eléa med bl.a. hjemmelagde greske delikatesser. Bukta Matbar åpnet i 2023 og har flotte lokaler med utsikt utover sjøen, samt vin- og ølservering med tapas.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Området består i hovedsak av småhusbebyggelse. Næringsbebyggelse i enden av Løvhaugen.

    Skolekrets
    Kort skolevei til Heggedal barneskole. Heggedal barneskole ble nylig ferdigstilt, og er en topp moderne barneskole med flere fasiliteter. Eiendommen sokner til Heggedal barneskole og Hovedgården ungdomsskole, kun en kort sykkeltur fra eiendommen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

    Offentlig kommunikasjon
    Eiendommen ligger nær Heggedal, og like ved eiendommen ligger det også bussholdeplass hvor det går hyppige avganger til Asker sentrum. Fra eiendommen er det også kort sykkelavstand til Heggedal togstasjon med gode kommunikasjonstilbud og pendlerparkering. Til Asker togstasjon tar det kun 9 minutter med toget, og fra Asker tar det kun 18 minutter til Nationaltheatret. Veldig populær er også hurtigbåten, som går til Aker Brygge fra Vollen og tar ca. 25 minutter. Denne går også på vinterstid. Sommertid går også hurtigbåten i helgene til Drøbak.

    Innhold
    Velkommen til Løvhaugen 27 A & B - Et nytt, tiltalende prosjekt like utenfor Heggedal, en kort kjøretur fra Asker sentrum. Prosjektets beliggenhet er familievennlig med kort vei til skoler, barnehager, Heggedal sentrum med servicetilbud, samt fine turområder. Prosjektet er bygd med gode materialer fra kjente leverandører. Moderne planløsning med stue og oppholdsrom i toppetasjen gir gode interne lysforhold og god takhøyde der man tilbringer mesteparten av tiden hjemme. Innvendig tilbys gjennomtenkte planløsninger som gir innbydende oppholdsarealer med store vindusflater, mye lys og rikelig med plass til ulike innredninger. Oppholdsrommene er plasser i øverste etasje, mens soverommene er i underetasjen for best utnyttelse av lyset. Herfra er det utgang til terrasse med plass til diverse møblering. Boligene oppføres etter TEK17 med strenge krav til isolasjon for lyd og varme. Det er installert varmefolie i 1. etasje som gir et lunt underlag, samt varmepumpe for effektiv oppvarming. Det blir levert et pent kjøkken fra Strai med ventilator fra Røroshetta. Benkeplaten er i laminat, modell Black Gold Metal Slate. Kjøkkenet er levert i en delikat, stram stil. Kjøkkenmodell er Femunden og frontene er i mørkebrun Eik Dekor. Oppvaskkum er levert av Franke og hvitevarene er fra Electrolux. Parketten i boligen er levert av Boen. Pene, flislagte bad med 60x60 cm fliser i lys utførelse. Det leveres vegghengt toalett og sort matt baderomsinnredning fra Foss. Dusjvegger og dusj har sort utførelse, og den store enheten vil i tillegg ha frittstående badekar. Det leveres baderomsplater på vegg på vaskerom. Flotte utearealer tilhørende begge boligene i form av hage med fine solforhold på formiddag og frem mot ettermiddagen. Hagen leveres med matjord. Kjøpere må selv sørge for fysisk deling av hagen (busker eller skjerm) dersom det er ønskelig. Gårdsplassen leveres gruset. Følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig er helt unik. Alt er nytt, og det er minimalt behov for vedlikehold. Du trenger ikke å tenke på oppussing på mange år. Dessuten blir dokumentavgiften mye lavere for en ny bolig, ettersom denne avgiften beregnes fra tomteverdien og ikke ut fra hele kjøpesummen.

    Standard
    Fra selgers leveransebeskrivelse: Innvendig; - Gips på vegg/ tak, listefritt i tak. - 1. stavs eikeparkett fra Boen - Gang, 60x60 flis med varmekabler - Sorte innvendige dører og vinder - Sort trapp med eiketrinn - beiset fra Engan Trappesnekkeri. Elektro - Downlights i stue / kjøkken, gang og bad - Lys i trappeløp - Varmefolie i alle gulv (stue / kjøkken) - panelovn soverom - Varmepumpe, type Daiken el. - Zaptec E-bil lader - Forberedt for solcellepanel. Kjøkken - Stai kjøkken, modell Femunden. - Fronter i Mørk Brun Eik Dekor . Benkeplate i laminat, modell Black Gold Metal Slate - Franke oppvaskkum - Avtrekksvifte fra Røroshetta - Electrolux hvitevarer Baderom: - Bad, 60x60 flis på vegg og gulv, lys type - Baderoms plater på vegg i vaskerom - Vegghengt toalett - Foss baderoms innredning, sort matt - Frittstående badekar i stor bolig. - Dusjvegger og dusj i sort utførelse. Utvendig - Mørk fasade med sorte vinduer. - Ca 50 m2 terrasse for hver av boligene med utgang fra stue. - Stor bolig har i tillegg ca 24 m2 overdekket terrasse med utgang fra soverom. - Carport for begge boliger, 1 + 2 plasser. - Gruset gårdsplass. - Øvrige utvendige arealer er dekket med matjord. Boligene er grunnet utvendig. Kjøper må påregne at boligene må males på nytt.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Begge boligene vil ha carport med installert Zaptec elbillader. Stor enhet vil ha 2 plasser og liten enhet vil ha 1 plass.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Prisantydning inkl. omkostninger
    kr 5 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  kr 200,- (Pantattest kjøper) kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte) kr 23 310,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- kr 42 580,- (Omkostninger totalt ved prisantydning) -------------------------------------------------------- kr 5 892 580,- (Totalpris inkl omkostninger)

  • Oppvarming
    Boligene har oppvarming med varmefolie på stue og kjøkken, panelovner på soverom, samt varmepumpe.

    Energiklasse
    unknown

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse.  Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

    Info om eiendomsskatt
    Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

    Info formuesverdi
    Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og 90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 22.06.2023 - Dokumentnr: 656524 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/2

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for nybygg enebolig med sekundærdel.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan. PlanID: 0220167B Plantype: Eldre reguleringsplan Planstatus: Endelig vedtatt arealplan Lovreferanse: Pbl. 1985 eller før Planbestemmelser: Planbestemmelser både kart og tekst Plannavn: Trollstein Ikraftredelsesdato: 1980-12-11T00:00:00 Tomt på andre siden av veien mot øst er regulert til LNFR. Det vil tinglyses en erklæring om bruksrett på seksjonen. Se vedlegg til salgsoppgave og/eller konferer megler ved spørsmål. Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

    Adgang til utleie
    Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet, eierseksjonsloven og disse vedtektene. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Seksjonseieren kan også påhefte seksjonen servitutter, forkjøpsretter eller andre løsningsretter og foreta andre rettslige disposisjoner over seksjonen. Den andre seksjonen skal underrettes om alle overdragelser og leieforhold.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    kr 5 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  kr 200,- (Pantattest kjøper) kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte) kr 23 310,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- kr 42 580,- (Omkostninger totalt ved prisantydning) -------------------------------------------------------- kr 5 892 580,- (Totalpris inkl omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    42580

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 75 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15 000,- oppgjørshonorar kr 7 500,- og visninger kr 3 500, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2 500,- per time for utført arbeid, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Petter Mamen-Lund

Megler

Petter Mamen-Lund

91 61 47 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev