aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ingeniørveien 18! Her får dere et lyst, innbydende og moderne hjem i rolige omgivelser. Ta med dere flyttelasset og flytt rett inn!
Velkommen til Ingeniørveien 18! Her får dere et lyst, innbydende og moderne hjem i rolige omgivelser. Ta med dere flyttelasset og flytt rett inn!

OSLO Ingeniørveien 18

Gjennomført & moderne 2-R fra 2019 med stor, vestvendt balkong. Vv og fyring inkl. IN-ordning. God intern beliggenhet!

  • kr 2 550 000
  • BRA-i 50 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 2 550 000
  • Omkostningerkr 19 221
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 826 325
  • EierformAndel
  • Byggeår2019
  • Soverom1
  • Andel fellesgjeldkr 2 257 104
  • Felleskostnaderkr 14 609
  • Tomt10 351 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 550 000 (Prisantydning) 2 257 104 (Andel av fellesgjeld)   4 807 104 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   4 826 325 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning fra takstmann. Leiligheten inneholder entré, stue og kjøkken, soverom, bad og innvendig bod. Utvendig bod for lagring.
Velkommen til Ingeniørveien 18! Her får dere et lyst og moderne hjem med høy standard og gjennomtenkte løsninger! På de varme dagene er det den romslige balkongen med ettermiddag- og kveldssol som gjelder. Leiligheten har en svært god intern beliggenhet i attraktive Kværnerbyen, skjermet fra trafikk og støy. Her kan dere ta med dere flyttelasset og flytte rett inn! Stor og lys 2-R fra 2019 i 2. etg: - Gjennomtenkt og godt utnyttet planløsning - Store vinduer sikrer rikelig med naturlig lys i alle rom - Utgang fra stue til romslig, vestvendt balkong på 7m² med kveldssol - Romslig entré med omkledningsrom - Varmtvann, fyring og internett inkl i husleien - Tre fantastiske, felles takterrasser - Utvendig bod for lagring - P-plass (leie) kan følge vider - Forkjøpsrett avklart
Det første som fanger oppmerksomheten, er de store vinduene med dype karmer som slipper inn godt med naturlig lys i rommet.

Ingeniørveien 18, Oslo

  • Tomt
    10351m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er pent opparbeidet med store fellesområder, speilvann, lekeplasser og fine turstier.

    Beliggenhet
    Tanken bak Kværnerbyen er at det skal være enkelt å bo der. Dagligvarehandel gjøres hos KIWI på vei hjem fra jobb eller i Nærbutikken ved like ved bussholdeplassen. Trenger findressen rens og skoene en puss, kan du levere dette til renseriet og skomakeren ved siden av KIWI. Ellers finner du apotek, Piece of cake bakeriet, grønnsaksbutikk, frisør, barnehager, treningssenter m.m. Nabolagsrestauranten, Restaurant Kraft, serverer tradisjonell mat basert på gode kvalitetsråvarer. I tillegg er den anerkjente kaffibaren, Fuglen Coffee Roasters, kun ein spasertur unna ved nedstigninga til Kværnerbyen. Dette er blitt et levende nabolag både sommer som vinter. To barnehager er i drift i Kværnerbyen, hvor den ene gir fortrinnsrett til barn bosatt i Kværnerbyen. Turmuligheter: Kort vei til sentrum og Sørenga. Det er mye spennende som skjer i Bjørvika, og at man ytterst på Sørengautstikkeren finner du sjøbadet som byr på ekte sommeridyll, der du kan hoppe i sjøen, rett fra bryggekanten. Badeplassen er delvis flytende med sandstrand, stupebrett og sittebenker. Her er det også et rikelig utvalg av restauranter. Svartdalsparken som starter i Kværnerbyen er inngangs-porten til Alnastien som er en flott turvei som går ut fra enden av parken, og følger Alnaelva gjennom den frodige og uberørte urskogen i Svartdalen. Her kan man gå så langt som til Østensjøvannet som er et naturreservat velkjent for sitt fugleliv og omfangsrike flora. En fin tur vil være langs Alnaelva, opp til Bryn og hjem igjen over flotte Vålerenga. På denne runden vil du møte flere av dine nye naboer, og kommer du til riktig tid kan du se sola gå ned fra benkene ved Vålerenga Kirke. Mange av innbyggerne bruker turområdene på Ekeberg. Ønsker du det mer urbane turvalget kan man også rusle i 20 minutter ned til Sørengkaia for et bad eller hva med en kaffe i Bjørvika? Ønsker du en mer historisk-inspirert tur, kan du rusle opp til Vålerenga, og derfra over Jordal og til Kampen. Konserter og kultur: Er du interessert i musikk og kultur er Kværnerbyen og Bydel Gamle Oslo stedet for deg. I Fyrhuset, som er nabolagets kulturhus, arrangeres det månedlig kulturelle happenings for både barn og voksne. De fleste arrangementer er gratis og det kommer oppslag av program på borettslagets tavle hver måned. Visste du f.eks. at Kværnerbyen har sitt eget orkester? I nærheten finnes mange arenaer for konserter og andre kulturarrangementer. Oslos og kanskje Norges beste festival, Øyafestivalen arrangeres i nabolaget. Under musikkens dag brukes også flere av parkene i nabolaget. Miniøya arrangeres også like i nærheten. Kollektivt/ transport: I umiddelbar nærhet finner du buss buss 34 og 74 som frakter deg til sentrum og buss 70 til Rådhuset via Bjørvika. Buss 32 går til Aker Brygge og Lysaker. Hvis du heller vil sykle, men ikke har sykkel, kan Kværnerbyen skilte med bysykkelstativ. Det er svært effektiv adkomst til E6 og man finner ladestasjon for el-bil på området.

    Adkomst
    Se vedlagte kart i annonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektivtilbud se www.ruter.no.

    Bebyggelse
    Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

    Byggemåte
    Bygning generellt: Grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Støpte etasjeskillere og yttervegger i betong, yttervegger kledd med fasadeplater. Flatt støpt tak tekket med membran/takpapp/beslag. Vinduer: Vinduer i trerammer med 3-lags glass fra byggeår. Vinduene synes å oppfylle tiltenkt funksjon. Dører: Entredør i laminert utforming med B-30/ 40db klassifisering. Entredør fremstår med normal funksjonalitet. Balkongdør: Balkongdører i treramme med 3-lags energiglass fra byggeår. Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Utgang fra stue til balkong med gulvflate på ca.7.m². Balkongen er belagt med terrassebord. Etasjeskille/gulv mot grunn: Etasjeskille i betong-elementer. Etasjeskille er sjekket med nivelleringslaser, stue og ett soverom ble kontrollert av Takstmann. Det er registrert 9 mm. høydeforskjell på gjennomgående mål i stue/kjøkken. Høydeforskjell på dette nivået er svært vanskelig å registrere uten nivelleringslaser. Se vedlagte tilstandsrapport utført av Glenn-Erik Larsen for ytterligere teknisk beskrivelse av eiendommen.

    Innhold
    Er drømmen et lyst og moderne hjem dere kan flytte rett inn i? Det får dere her! Leiligheten er fra 2019 og holder følgelig høy, innvendig standard. De malte flatene i kombinasjon med store vindusflater sikrer et lyst og innbydende hjem. Leiligheten har en gjennomtenkt planløsning med entré, omkledningsrom, stue- og kjøkken, soverom og bad. Fra stuen er det utgang til en romslig balkong med ettermiddag- og kveldssol. Her vil dere fort forstå begrepet "simple living" - alt er nytt, fresht og enket å vedlikeholde, i tillegg til enkel adkomst via heis. Ta med dere flyttelasset og flytt rett inn! Velkommen til Ingeniørveien 18 og Kværnerbyen! Her bor dere i rolige omgivelser, omkranset av store grøntarealer, friområder og flott bebyggelse. De som bor i Kværnerbyen omtaler nabolaget som helt unikt, med en fin kombinasjon av flere generasjoner. Fra leiligheten er det gangavstand til godt kollektivtilbud, matbutikker, restauranter og fine parkområder. For deg som ønsker tur og rekreasjonsmuligheter, finnes dette rett utenfor døren. Dette er beliggenheten for dere som ønsker rolige omgivelser, men allikevel nærhet til det pulserende bylivet!

    Standard
    Leiligheten er beliggende i byggets 2.etg.og fremstår med: parkett på gulvene og malte veggflater, badet er flislagt på gulv og vegger. Kjøkkeninnredning fra Aubo med glatte fronter og enkelte integrerte hvitevarer. Adkomst til balkong fra stue. Leiligheten disponerer en bod. Det er heis i bygget med adkomst til leiligheter, boder og garasjeanlegg. Entré: Fra hyggelige og pent opparbeidede fellesareal er det enkel adkomst via heis eller trapper til leiligheten som ligger i 2 etasje. I det dere trer over dørstokken forstår dere umiddelbart hvilket lyst og moderne hjem dette er. Entreen er romslig med god plass til yttertøy og sko. Lysmalte flater og pent parkettgulv sikrer en hyggelig velkomst. Downlights i taket gir også gode lysforhold. I tilknytning til entreen ligger en romslig, innvendig bod. Boden er innredet med skap- og hylleløsninger som gjør det enkelt å holde i yttertøy, klær og sko. Dette rommet vil dere garantert sette pris på! Stue- og kjøkken: Leiligheten har en sosial, åpen løsning mellom stue og kjøkken, noe dagens eiere selv har satt stor pris på. Den åpne løsningen er svært praktisk og sosial, og gir dere anledningen til å sosialisere og kokkelere på samme tid. Det første som fanger oppmerksomheten, er de store vinduene med dype karmer som slipper inn godt med naturlig lys i rommet. Den gode romløsningen gir naturlig plass til sofa, bord og TV-benk i den ene enden, og et sosialt spisebord i den andre. Malte, slette vegger og god planløsning gjør det enkelt å møblere etter egne ønsker og behov. Dette er rommet for avkobling og hvile, så vel som større, sosiale sammenkomster. I den ene enden av rommet er den stilrene kjøkkeninnredningen plassert. Selve innredningen har hvite fronter med sorte håndtak, samt laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap som gjør det enkelt å holde orden. Lys under overskap og fliser over benkeplaten gir også gode arbeidsforhold. Av hvitevarer følger integrert oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp, samt frittstående kjøle- og fryseskap. Med kort vei fra kjøkkenet til spiseplassen, er det enkelt å servere gjester. Balkong: Fra stuen er det utgang til den romslige balkongen! Balkongens størrelse gir plass til sittegruppe, bord, grill og blomsterkasser. Med sol fra ettermiddag til kveld, kan mange fine sommerkvelder nytes her ute. På vår- og sommerhalvåret blir balkongen som en fin forlengelse av stuen og gir mer rom for sosiale stunder med familie og venner. Soverom: Fra stuen er det adkomst via skyvedør inn til det luftige soverommet. Soverommet er lyst og innbydende med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Her kan en god natts søvn nytes på sitt beste! Bad: Boligens bad framstår moderne med pene vegg- og gulvfliser med underliggende gulvvarme. Badet inneholder alt dere trenger med pen baderomsinnredning med benkeplate med servant og underskuffer, speilskap med lys over, vegghengt toalett og dusjhjørne med veggmonterte glassdører. Under benkeplaten er det laget to praktiske nisjer som gir plass til vaskemaskin og tørketrommel. Gulv: Innvendige gulvflater er belagt med henholdsvis: parkett. Vegger: Malte flater med plater og mur. Det gjøres oppmerksom på at dagens eier har fjernet en av to skyvedører inn til soverommet. Tak: Malte flater i alle rom bestående av dekke og plater. Annet: Vannledninger: Røropplegg i boligen fremstår med: vanntilkobling med Pex-rør, samleskap med rørkurser og stoppekran er plassert i himling på bad. Det er luke i entre med adkomst til hovedkraner. Stoppekran er testet og fungerer som normalt. Avløpsrør: Avløpsrør på kjøkken og bad fremstår med plastrør. Ventilasjon Det er balansert ventilasjon i boligen med avtrekkskanaler i oppholdsrom. Det er spalter under alle dører for luft gjennomstrømning. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  - Vegghengte hyller følger ikke salget - Vaskemaskin og tørketrommel følger ikke salget

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Dagens eier leier p-plass i øvre garasje. Om ny kjøper ønsker å overdra leieavtalen, kan selger ta kontakt med utleier og spørre om det er ok. Parkeringsplassene som ligger i Kværnerbyen Terrasse sameie kan i tillegg leies ut til seksjonseiere i Kværnerbyen Terrasse sameie. Parkeringsplassene som ligger i Kværnerlia borettslag kan i tillegg leies ut til andelseiere i Kværnerlia borettslag. Garasjeleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt - også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering. For mer informasjon og priser for andre transportmidler se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 550 000 (Prisantydning) 2 257 104 (Andel av fellesgjeld)   4 807 104 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   4 826 325 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Varmtvann og fyring via fjernvarme. Varme i boligen fordeles via radiatoranlegg.

    Energiklasse
    C

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Formuesverdi primær
    1259431

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    4785836

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Andelsnummer
    107

    Part.obl.nr.
    920667058

    Felleskostnader pr. mnd.
    14609

    Andel fellesgjeld
    2257104

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-02-29T23:00:00Z

    Kommentar fellesgjeld
    Selskapet har avtale om IN ordning. Ønsker kjøper å nedbetale hele eller deler av sin andel fellesgjeld, så bes denne ta kontakt med selskapets rådgiver for informasjon. For selskap med IN?ordning gjør vi oppmerksom på at kapitalkostnader (renter/avdrag) vil være spesifisert på fakturaen for felleskostnader. Kapitalkostnader endres ved renteendring og endringen kommer da som tillegg evt fratrekk på fakturaen påfølgende måneder. Ved salg vil eventuelle krav som skyldes regulering av kapitalkostnader for tidligere periode, følge selger. Det kan derfor påløpe restanse/krav for selger, selv om felleskostnadene betales ut overtagelsesmåneden. IN-lån, mulighet for innfrielse av fellesgjeld per 30.03 og 30.09.

    Andel fellesformue
    22901

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Kommentar kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Borettslaget
    Kværnertoppen Borettslag

    Borettslagets org.nr
    920667058

    Om borettslaget
    Leiligheten er en del av Kværnertoppen Borettslag. Borettslaget består av 212 andelsleiligheter. Kværnertoppen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 920667058, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Ingeniørveien 2-20 Gårds- og bruksnummer: 236 234 Styret: Styret kan treffes via VIBBO og på kvaernertoppen@styrerommet.no. Vaktmester: Kværnertoppen Borettslag har avtale om vaktmestertjeneste med Coor Service Management AS. Dersom ikke annet er avtalt med styret på forhånd, må den enkelte eier påregne å måtte betale for tjenesten selv. Kabel-TV: Telia (Get) er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Har du spørsmål så kontakt Teilas (Gets) kundetjeneste på telefon 21545454, eller se på deres hjemmeside www.telia.no. Nøkler/skilt: Nøkler kan bestilles hos styret via Vibbo, det er også installert OBOS-nøkkel for digital åpning av fellesdører. Navn til ringeklokke og postkasseskilt bestilles hos styret via Vibbo. Andre tjenester: Styret har inngått en kontrakt med Securitas bomiljøvakt. Årsmøte 2023: Det avholdes nytt årsmøte i mai 2023 hvor det er meldt inn saker til styret. Det gjøres oppmerksom på at det kan bli vedtatt saker på årsmøte som kan føre til økte kostander.

    Gebyr forkjøpsrett
    7981

    Forkjøpsrett
    Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Er det flere medlemmer som vil benytte forkjøpsretten, får den med lengst ansiennitet fortrinnsrett. Andelseiere i det borettslaget boligen tilhører går foran øvrige medlemmer i OBOS. Dersom flere i borettslaget vil benytte forkjøpsretten, blir normalt botiden i borettslaget avgjørende.

    Styregodkjennelse
    Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Lånenr: * OBOS01-98207826014 Type: A Restsaldo: 573.792.505,- Restløpetid: 36 år 4 md Term: 12 Avdr.frihet til og med: 01.02.2025 Type: Flyt Rente: 5,4% Lånenr: OBOS02-98208148125 Type: A Restsaldo: 1.750.000,- Restløpetid: 4 år 10 md Term Avdr.frihet: 01.01.2025 Type: Flyt Rente: 5,4% Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

    Sikringsordning fellesgjeld
    Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

    Borettslagets forsikringsselskap
    Tryg Forsikring

    Polisenummer felles forsikring
    7118269

    Dyrehold
    Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Heftelser i eiendomsrett: 2006/471398-1/200 03.10.2006 UTBYGGINGSAVTALE Rettighetshaver: OSLO KOMMUNE BYMILJØETATEN DIV SAMF ORG.NR: 976 062 035 Offentlig veianlegg. Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 0301 GNR: 236 BNR: 40 2009/117060-1/200 18.02.2009 ERKLÆRING/AVTALE Rettighetshaver: ELVIA AS ORG.NR: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0862 i bygg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 0301 GNR: 236 BNR: 40 2009/117088-1/200 18.02.2009 ERKLÆRING/AVTALE Rettighetshaver: ELVIA AS ORG.NR: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0629 i bygg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 0301 GNR: 236 BNR: 40 2017/94540-1/200 01.02.2017 ERKLÆRING/AVTALE Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn til reparasjon og vedlikehold av bygning/anlegg Kan ikke endres eller slettes uten samtykke fra kommunen 2017/94593-1/200 01.02.2017 BESTEMMELSE OM VEG Enebakkveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven 2019/1101449-1/200 19.09.2019 21:00 PANTEDOKUMENT Beløp: NOK 680 418 000 Panthaver: OBOS-BANKEN AS ORG.NR: 911 986 884 2019/1127257-1/200 25.09.2019 21:00 FELLES PANTEDOK BOR.INNSK Beløp: NOK 453 612 000 Panthaver: Fellesskapet av innskytere jf. brl. § 2-11, 1.ledd LØPENR: 14264510 2019/1127257-2/200 25.09.2019 21:00 ** PRIORITETSBESTEMMELSE Veket for Beløp: NOK 680 418 000 Panthaver: OBOS-BANKEN AS ORG.NR: 911 986 884 2023/688780-1/200 29.06.2023 21:00 ** PRIORITETSBESTEMMELSE VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2023/677551-1 2023/677551-1/200 27.06.2023 13:01 PANTEDOKUMENT Beløp: NOK 2 500 000 Panthaver: OBOS-BANKEN AS ORG.NR: 911 986 884 ELEKTRONISK INNSENDT GRUNNDATA 2017/94520-1/200 01.02.2017 REGISTRERING AV GRUNN Denne matrikkelenhet utskilt fra: KNR: 0301 GNR: 236 BNR: 40 2017/282036-1/200 31.03.2017 SAMMENSLÅING Sammenslått med denne matrikkelenhet: KNR: 0301 GNR: 236 BNR: 235

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger: - Ingeniørveien 16-20 (reg 2-10) - Oppføring av boligblokker - Ferdigattest - 2020 - Ingeniørveien 16-20 (reg 2-10) - Oppføring av boligblokker - Brukstillatelse - 2019

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Området er regulert til boligbebyggelse S-4933, 14.12.16. Se reguleringsbestemmelser. Tomten på andre siden av veien er regulert til byggeområde for kontorer, offentlig bygning (skole og barnehage), garasjeanlegg. S-4198, 7.12.05. I dag er det barnehage på tomten.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 550 000 (Prisantydning) 2 257 104 (Andel av fellesgjeld)   4 807 104 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   4 826 325 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    19221

    Betalingsbetingelser
    Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  19.900,- oppgjørshonorar kr  5.990,- og visninger kr  2.890, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 3.490,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 34.900,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Nina Friis Stensland

Megler

Nina Friis Stensland

98 08 41 42

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev