aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Nøttveitvegen 115!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Nøttveitvegen 115!

RÅDAL Nøttveitvegen 115

Nyere og oppgradert rekkehus i meget barnevennlige omgivelser. Garasjeplass med EL-bil lader. 4 soverom og 2 stuer.

  • kr 7 290 000
  • BRA-i 167 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 7 290 000
  • Omkostningerkr 204 190
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 494 190
  • ObjektstypeRekkehus
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2019
  • Soverom4
  • Tomt11 875 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 7 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,00))   196 690,- (Omkostninger totalt)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 3.et: Stue, kjøkken, soverom
Aktiv Eiendomsmegling v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Nøttveitvegen 115! Nærmeste dagligvarebutikk Coop Extra Apeltun ligger en kjøretur på under 5 minutter fra boligen. For ytterligere servicetilbud er det ikke lange veien til Lagunen Storsenter og Nesttun Sentrum. Lagunen Storsenter kan tilby deg shopping, serveringssteder, servicetilbud, dagligvareforretninger, apotek mm. Boligen går over tre plan og inneholder: 1.et: Entré/trapperom, bad, soverom, bad/vaskerom, bod 2.et: Bad, 2 soverom, stue, trapperom/gang 3.et: Stue, kjøkken, soverom Kort oppsummert: - Fast garasjeplass m/elbillader - Fantastiske solforhold med sol fra morgen til kveld mesteparten av året. - 4 soverom - 2 stuer - Terrasse og altan - God oppbevaringsplass i utvendig og innvendig bod
I boligens 3.etasje finner man hverdagsrommene stue og kjøkken

Nøttveitvegen 115, Vestland

  • Tomt
    11875m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiet tomt. Overbygd inngangsparti. Treplatting ved inngang.

    Beliggenhet
    Boligen har en fin beliggenhet i et nyere boligfelt på Nøttveit. Nærmeste dagligvarebutikk Copp Extra Apeltun ligger en kjøretur på under 5 minutter fra boligen. For ytterligere servicetilbud er det ikke lange veien til Lagunen Storsenter og Nesttun Sentrum. Lagunen Storsenter kan tilby deg shopping, serveringssteder, servicetilbud, dagligvareforretninger, apotek mm. Fra Lagunen kan du ta bybanen i retning Bergen sentrum eller til Bergen Lufthavn, Flesland. Til dager uten bil er det kort vei til nærmeste busstopp som ligger ved Smørås snuplass. Her kan man enkelt og greit komme seg til Nesttun eller Lagunen. For de som jobber på en av de store arbeidsplassene på Sandsli, Kokstad eller Flesland er det kort vei med bil. Er du glad i fjell og friluftsliv er det bare til å gå ut døren så befinner du deg i naturskjønne omgivelser. Spesielt kan Smøråsfjellet anbefales både for store og små. Her går du fredelig på de mange turstiene. Det er særlig populært blant de minste da de har mulighet for å gå i "Eventyrskogen" med alle trefigurene som er skåret ut av trærne. I tillegg er det gode fiske muligheter i Bjørnevannet om sommeren, på vinterstid blir Bjørnevannet brukt som skøytearena. Dette er en ypperlig plass å gå på tur sommer som vinter med flere bål- og grillplasser.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Eiendommen ligger i et etablert boligområde med samme type bebyggelse. Eneboliger, rekkehus og flermannsboliger i området.

    Byggemåte
    Taktekking: Yttertaket er tekket med takpapp. Nedløp og beslag: Takrenner og nedløp av metall til drensrør. Til bakke ved terrasse. Veggkonstruksjon: Yttervegger med stående og liggende beiset trekledning. Takkonstruksjon/Loft: Pulttak. Vinduer: Boligens vinduer består av 3-lags pressglass i trekarmer. Dører: Malt ytterdør med glassfelt til boligen. Altandør er skyvedører av tre med 3-lags glassfelt fra stue og soverom til utearealer.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    - Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Ja. Det er en sprekk i fugemasse på 1 flis over dør på bad i 2. etasje. Denne vil bli rettet i uke 1 i 2024. - Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Det kom mus inn i bod fordi det ikke var musesperre i bod. Detter ble rettet i 2021 og ingen mus har kommet inn. - Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. I 2021/2022 ble det oppdaget at GK inneklimma AS ikke hadde isolert rør i alle rekkehusene. Dette ble utbedret av GK Inneklima AS i 2021/2022. Rørene ble isolert. - Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. se ovenfor. Dette ble utbedret i 2022 og kontrollert. - Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Lader i garasje som jeg har betalt 17.000 for. - Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Glassveranda, 2 strøk maling på fasade, siste gang 2021. Takstmann har fått kopi av oppgradering. - Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Ja. jeg sendte en liste med reklamasjon før 1 års befaring. se vedlegg. - Kjenner du til om sameiet/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag? Ja. Øvre Nøttveit Huseierlag har gått til sak. Saken gjelder rettsutgreiing etter jordskifteloven § 4-1 og tiltak etter kapittel 3. jeg har ikke satt meg inn i saken og har forstått at saken har liten betydning for sameiet. - Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. det var ikke laget til musenetting slik at mus kom inn i boder. Dette er rettet hos meg. Det er nå musenetting. For ytterligere informasjon se vedlagt egenerklæringsskjema.

    Innhold
    Aktiv Eiendomsmegling v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Nøttveitvegen 115! Dette er et lekkert rekkehus fra 2019 med 5 soverom, 3 (2) bad, 2 terrasser og altan. Boligen har en fin beliggenhet i et nyere boligfelt på Nøttveit. Bilen parkeres på fast plass i felles garasjeanlegg hvor det også er montert elbillader. Boligen går over tre plan og inneholder: 1.et: Entré/trapperom, bad, soverom, bad/vaskerom, bod 2.et: Bad, 2 soverom, stue, trapperom/gang 3.et: Stue, kjøkken, soverom I boligens 3.etasje finner man hverdagsrommene stue og kjøkken. Det er godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater i rommet. Stuen er av god størrelse og kan enkelt innredes med sitte- og spisegruppe. Fra stue er det utgang til en trivelig altan. Flott og oppgradert HTH-kjøkken. Kjøkkenet har godt med både skap- og benkeplass og er utstyrt med innredning med slette fronter og benkeplate av stein. Av hvitevarer finner vi induksjonsplatetopp, innebygd stekeovn, integrert oppvaskmaskin. Det er lagt opp vannuttak på kjøkkenet for kaffemaskin og kjøleskap. Boligen har totalt 5 soverom. 1 av soverommene ligger i 3.etasje. Soverommene er av god størrelse og kan enkelt innredes med seng og tilhørende møblement som nattbord, kommode og skap. I 2.etasje får man tilgang på 2 soverom, stue og bad. Fra TV-stue i 2.etasje er det utgang til en hyggelig terrasse. Her får man også tilgang på en praktisk utebod. Badet inneholder dusjnisje med glassvegg, vegghengt toalett og helstøpt servant. Oppgraderte fliser på bad. I 1.etasje finner vi entrè/trapperom, bad, soverom, bad/vaskerom og bod. Badet i 1.etasje inneholder dusjnisje med glassvegg, vegghengt toalett og helstøpt servant. Her er det også baderomsmøbler med slette fronter, samt speil og lys over servant. Badet er helfliset og har varme i gulv. Oppgraderte fliser på bad. Boligen har også et separat og praktisk vaskerom/bad. Her er det utslagsvask i stål, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Det er lagt opp for dusj på vaskerommet. I gangen er det god plass til å henge fra seg yttertøy, og for ytterligere oppbevaring har man en innvendig bod i 1.et, samt en utvendig bod i 2.et. Velkommen til en hyggelig visning - Husk påmelding hos megler!

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Forhold som har fått TG2: Utvendig > Utvendige trapper: Trapp manger håndlister på en side. Tiltak: Montering av håndlister eller annet for å forhindre fallskader. Utvenvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Ytterligere undersøkelser må foretas for å få kartlagt omfanget for utbedring. Våtrom > 2. etasje > Bad > Overflater Gulv: Det er feil fall i noen fliser i nedsenkt dusjsone som gjør at vann samles ved kant til nedsenkt sone. Det er lav kant i nedsenkt dusjsone. Hakk i en flis ved dør. Tiltak: Lokal utbedring av avvik. Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater Gulv: Det er feil fall i noen fliser i nedsenkt dusjsone som gjør at vann samles ved kant til nedsenkt sone. Det er lav kant i nedsenkt dusjsone. Tiltak: Lokal utbedring av avvik. Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Sanitærutstyr og innredning: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Det er ikke avrenning fra toalett. Det er lekk i blandebatteri til utslagsvask. Tiltak: Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser. Det må gjøres tiltak for å lukke avviket.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Kabel-TV og Internett er inkludert i månedlige felleskostnader. Eventuelle oppgraderinger av kanalpakker/linjehastighet vil komme utenom.

    Parkering
    Det medfølger fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Installert elbillader. Gjesteparkering skal brukes av gjester og ikke beboere. Gjesteparkering er forbeholdt personbiler og øvrige kjøretøy, ulike tilhengere eller annet skal ikke parkeres der. Gjesteparkering skal ikke brukes over 1 uke sammenhengende uten skriftlig søknad til styret, og søknad skal minimum inneholde tidsbegrensning og formål.

    Forsikringsselskap
    IF Skadeforsikring

    Polisenummer
    SP3326839.2.1.

    Radonmåling
    Bygget er opplyst utført med radonsperre. Det er fra utbygger opplyst at det er lagt radonsperre.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    7 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,00))   196 690,- (Omkostninger totalt)  

  • Oppvarming
    Gulvvarme på badene og entrè/trapperom. Det er ikke montert ildsted i boligen. Det er klargjort for stålpipe i boligen. Inndekket pipe over tak.

    Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    12379

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Formuesverdi primær
    1675148

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    6365563

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet felleskostnader og kommunale avgifter, påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/88/168/31: 03.12.1920 - Dokumentnr: 900348 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 06.11.1934 - Dokumentnr: 900703 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 22.05.1942 - Dokumentnr: 302171 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:6 Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 22.05.1942 - Dokumentnr: 302172 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:7 Bestemmelse om vann/kloakkledning Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 12.06.1942 - Dokumentnr: 302506 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:8 Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 17.10.1942 - Dokumentnr: 304411 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:9 Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 09.04.1943 - Dokumentnr: 301255 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:11 Bestemmelse om bruksrett Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 16.10.1945 - Dokumentnr: 302931 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 06.06.1946 - Dokumentnr: 302322 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:13 Bestemmelse om vannledning Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 24.08.1946 - Dokumentnr: 303696 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:13 Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 22.07.1953 - Dokumentnr: 305685 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:19 Bestemmelse om vannrett Bestemmelse om vann/kloakkledning Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 29.03.1958 - Dokumentnr: 301447 - Bestemmelse om bebyggelse BYGGEFORBUD PÅ NÆRMERE ANGITT AVSTAND Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 04.07.1962 - Dokumentnr: 304057 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:46 Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 20.10.1962 - Dokumentnr: 306531 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:47 Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 06.09.1963 - Dokumentnr: 305390 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:50 Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 15.06.1965 - Dokumentnr: 303957 - Skjønn Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 05.06.1968 - Dokumentnr: 908632 - Elektriske kraftlinjer HELDAL-VALLE-RÅ OG VALLE-STEND. Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 29.07.1969 - Dokumentnr: 305409 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:69 Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 29.07.1969 - Dokumentnr: 305410 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:70 Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 03.09.1976 - Dokumentnr: 990127 - Elektriske kraftlinjer Overføringslinjer og kabler i Bergen Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 02.04.1981 - Dokumentnr: 7820 - Erklæring/avtale BESTEMMELSE OM SENKING/LUKKING AV GRØFT/BEKK Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 19.08.1982 - Dokumentnr: 926150 - Elektriske kraftlinjer DALE-ARNA-FANA Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 19.08.1982 - Dokumentnr: 926151 - Elektriske kraftlinjer Fana (Apeltun)-Ravnaberget. Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 03.11.1989 - Dokumentnr: 38205 - Elektriske kraftlinjer Tøfjell - Samnanger - Fana Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 21.10.1999 - Dokumentnr: 28378 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: parsell av d.e. til Gøril Undertun og Øystein Andersen Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 17.12.1999 - Dokumentnr: 34876 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:135 Bestemmelse om garasje/parkering Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 22.02.2000 - Dokumentnr: 4759 - Bestemmelse om kloakkledn Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Parsell av bnr. 4 (Øystein Andersen) Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 06.08.2001 - Dokumentnr: 23991 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om vann/kloakkledning Rettighetshaver: 2 tomter (Håkong Thorup og John Thorup) Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 09.05.2017 - Dokumentnr: 488167 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Bkk AS Org.nr: 976 944 801 Bestemmelse om kabelanlegg Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærhet av kabler/ledninger Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 09.05.2017 - Dokumentnr: 488167 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Bkk AS Org.nr: 976 944 801 Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 29.08.2017 - Dokumentnr: 933299 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:13 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:153 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:158 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 29.08.2017 - Dokumentnr: 933299 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:13 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:153 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:158 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 03.01.2018 - Dokumentnr: 282776 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Bergen Kommune Byrã Dsavdeling Org.nr: 976 821 580 Bestemmelse om rett til å ha liggende èn eikestamme Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 19.03.2018 - Dokumentnr: 560989 - Erklæring/avtale Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune Org.nr: 964 338 531 Gjensidig rett til infrastruktur på eiendommene samt lekeplasser, turveier, friområder og andre arealer Gjelder også parseller som blir fradelt Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 19.03.2018 - Dokumentnr: 560989 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Gjelder også fradelte parseller Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 19.03.2018 - Dokumentnr: 561125 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Webu 2 AS Org.nr: 919 701 595 Bestemmelse om rett til å opparbeide infrastruktur Gjelder også fradelte parseller Bestemmelse om transport av rettigheter og plikter til WEBU Overført fra: Knr:4601 Gnr:88 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 21.06.2019 - Dokumentnr: 708580 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 31 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/35

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 08.01.2021. Tiltaket gjelder nybygg rekkehus, BKS5, 12 enheter.

    Vei, vann og avløp
    Vei: Privat vei til eiendommen. Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål ihht. reguleringsplan på grunn. PlanID: 18060000 Plannavn: FANA. DEL AV GNR 88 BNR 1, 2, 3 MFL., NØTTVEIT BOLIGOMRÅDE Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 29.04.2015 Dekningsgrad: 100,0 % Reguleringsformål: Boligbeb. - konsentrert småhusbebyggelse, veg, parkeringsplasser, lekeplass, friområde, annen veggrunn, grøntareael, annen veggrunn, tekn. anl., kjøreveg, gate med fortau. Bestemmelsesområder (Reguleringsplaner på grunnen): Reguleringsformål: Krav, unders., virkninger Dekningsgrad: 50,1 % Hensynssoner Angitt hensyn - naturmiljø i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Beskrivelse: Naturmiljø - naturtyper Dekningsgrad: 3,5 % Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 88/203 Bygningsnr: 300665275-1 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig Status: Rammetillatelse Dato: 23.01.2023 Adresse: Nøttveitvegen 55 Eiendom: 88/202 Bygningsnr: 300665270-1 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig Status: Igangsettingstillatelse Dato: 31.08.2023 Adresse: Nøttveitvegen 57 Eiendom: 88/199 Bygningsnr: 300665197-1 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig Status: Rammetillatelse Dato: 23.01.2023 Adresse: Nøttveitvegen 63 Konferer megler.

    Adgang til utleie
    Selveiet bolig kan fritt leies ut. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle leieforhold.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    7 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,00))   196 690,- (Omkostninger totalt)  

    Omk. kjøper beløp
    204190

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Fredrik Tøsdal

Megler

Fredrik Tøsdal

93 02 14 97

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev