aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Huldertjernvegen 43 A.
Velkommen til Huldertjernvegen 43 A.

RÅHOLT Huldertjernvegen 43A

Ny arealsmart 1/2 av tomannsbolig beliggende i populært og rolig boligområde. 3 soverom- carport- asfaltert innkjørsel.

  • kr 4 270 000
  • BRA-i 98 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 4 270 000
  • Omkostningerkr 26 940
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 296 940
  • ObjektstypeTomannsbolig
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2023
  • Soverom3
  • Tomt264 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 270 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 12500,- (Dokumentavgift (Gitt avgiftsgrunnlag (tomteverdi) på 500 000))   26 940,- (Omkostninger totalt)   4 296 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1.etg.
Velkommen til Huldertjernvegen 43 A. Boligen ligger fint og sentralt til i et populært boligområde på Råholt. Hovedetasjen består av entre, gang med trapp, toalettrom, teknisk bod og stue med åpen kjøkkenløsning. 2.etg inneholder gang, bad og tre romslige soverom. Tomten er opparbeidet og klargjort til gressplen. Det er også bygget en fin markterrasse i god størrelse. Med boligen følger en plass i felles carportanlegg. Området kan for øvrig skilte med: - Kort veg til skole og barnehage, samt trygg og fin skoleveg. - Nærhet til bussholdeplass samt togstasjon. 35 min. med tog fra Eidsvoll Verk til Oslo. - Fine turområder like ved. - Flere fine badeplasser i nærheten. Velkommen til visning.

Huldertjernvegen 43A, Akershus

  • Tomt
    264m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiertomt på ca. 264 kvm. Tilkommer fellesareal på 165 kvm i henhold til seksjoneringen. Fellesareal er asfaltert. Det er sådd gressfrø på plenområde. Det er ingen garanti for at plenen skal gro tett og fin til våren igjen og ny eier må påregne ytterligere arbeid med uterommet.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

    Beliggenhet
    Boligen ligger fint til i et rolig område på Råholt. Fra boligen er det kort veg til alle servicefasiliteter, slik som kjøpesenter, treningssentre, kollektiv transport i form av buss og tog, spisesteder, dagligvarebutikker, svømmehall og idrettshall. Boligen har kort veg til marka og fine turområder året rundt. Det er umiddelbar nærhet til barnehage og barneskole. Det tar ca. 15/20 min. å gå til Eidsvoll Verk togstasjon, som tar deg til Gardermoen og Oslo S på 5 og 30 minutter. Det er også enkelt å pendle med bil, da E6-aksen ligger i nærheten. Det er også flere badeplasser i nærheten, bland annet ved Andelva og Hurdalssjøen.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Skolekrets
    Råholt barneskole.

    Byggemåte
    Det foreligger ikke tilstandsrapport for boligen, men det er utarbeidet en arealmåling utført av takstmann. Denne er datert 08.01.23. Vedlagt følger leveransebeskrivelse fra utbygger.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? - Nabovarsel fra andre siden av vegen litt lengre opp mot øst på GBR NR: 94/114 Nabovarselet følger som vedlegg i salgsoppgaven.  

    Innhold
    Boligen inneholder gang, toalett, stue og kjøkken i hovedetasjen. 2.etg: gang, tre soverom og bad.

    Standard
    Boligen holder gjennomgående standard fra byggeår.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Tilknyttet fiber fra Alt i boks.

    Parkering
    En plass i felles carportanlegg følger seksjonen.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. BETONGARBEID/PLASSTØPTE KONSTRUKSJONER Bygget er fundamentert på forskriftsmessig og forsvarlig måte. Fundamentering er gjort med Jackon ringmurselementer 45 cm høyde og såleelement på 55 cm. Innvendig er sålen pukket opp, bunnledninger lagt, gulv isolert med 350mm isolasjon før radonsperre. Det er påstøpt ca 10 cm betonggulv. Nødvendig fall mot sluk er ivaretatt på våtrom. Utvendig ringmurer er det lagt 70 mm markisolasjon i 1,20 m bredde rundt mur. Og under inngangsparti og terrasse er det lagt ekstra bredde Viser til vedlagt leveransebeskrivelse.

    Diverse
    Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    - Det er levert balansert ventilasjonsanlegg type Bosch Vent 2000D. Eget avtrekk i bad og vaskerom/innvendig bod. Innblåsing/utblåsing av frisk luft er i stue/kjøkken, soverom og trapperom. Anlegget skal være i kontinuerlig drift. - Det er levert 3 stk. Røykvarsler (tekn.rom, stue og gang 2etg). - Sikringsskap er plassert i tekniskrom/bod 1 etg. Utstyrsoversikt: ? Veggbatteri med termostat og dusjutstyr ? Servant ? Ettgreps servantbatteri ? Gulvmontert klosett med sete og lokk på WC, og vegghengt klosett med sete og lokk på bad. ? Gulvsluk i stål (gjelder for bad og teknisk bod) ? Kran for vaskemaskin ? Avløp med trakt for vaskemaskin ? Ettgreps kjøkkenbatteri med svingbar kran og separat kobling for oppvaskmaskin. . Tilkobling av benkebeslag: ? Frostfri utekran ? Vannmåler leveres av Eidsvoll Kommunen og er montert av rørlegger ? Waterstop ws 200.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 270 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 12500,- (Dokumentavgift (Gitt avgiftsgrunnlag (tomteverdi) på 500 000))   26 940,- (Omkostninger totalt)   4 296 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Det er levert peisovn med stålpipe. Elektriske varmekabler er levert som gulvvarme på bad og i deler av gang. Det er ikke lagt varmekabler under trapp. Panelovner

    Energiklasse
    B

  • Kommunale avgifter
    4971

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    Opplyst kommunale avgifter omfatter grunngebyr vann og avløp, samt målerleie. Oppgitt beløp er betydelig lavere enn hva kjøper må påse som fremtidige kommunale utgifter. Man må også påregne utgifter til feiing, eiendomsskatt og vann/ avløp etter måler. Kommunen opplyser "Forskudd for vann/avløp må registreres ut fra ny eiers beregnet forbruk i 2024 fordi forskudd blir nok satt til 0 m3. Meget viktig at ny eier kontakter kommunen vedrørende dette."

    Info om eiendomsskatt
    Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, men det er ikke fastsatt noe gebyr pt. Nyoppført bygning som helt eller delvis brukes som bolig fritas etter eiendomsskatteloven § 7 c i tre år fra den tid boligen er ferdigstilt, eller til kommunestyret endrer eller opphever fritaket. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig. Kommunen opplyser: " Til info så kan kommunestyret velge å fjerne dette fritaket for skatteår 2025 og utover, så fritaket kan endres eller oppheves på et senere tidspunkt. Dersom fritaket består vil denne eiendommen få eiendomsskatt fra og med år 2027" Ta kontakt med Eidsvoll kommunen ved spørsmål.

    Info formuesverdi
    Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel huseierlag, strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett. Listen er ikke uttømmende.

    Årlig velavgift
    2500

    Velforening
    Råholt Skog huseierlag. Det opplyses om en årlig kostnad på 2500,- fordelt på 2 terminer. Gjør oppmerksom på at denne vil kunne variere.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/95/126: 09.11.1942 - Dokumentnr: 1919 - Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om vedlikehold av veg m.v.
    Gjelder denne registerenheten med flere
    27.06.1955 - Dokumentnr: 2128 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:95 Bnr:120
    Rett til å bygge inntil en nærmere angitt avstand.
    Bestemmelse om bebyggelse
    Gjelder denne registerenheten med flere
    11.03.1975 - Dokumentnr: 1845 - Erklæring/avtale Gnr. 95/125 og 422 får flytte sin adkomstveg 1 m inn på d.e.
    mot at 95/439 får benytte vegen.
    Gjelder denne registerenheten med flere
    28.05.2021 - Dokumentnr: 627025 - Bestemmelse om vann/kloakk Bestemmelser om felles ledninger
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    Gjelder denne registerenheten med flere
    10.08.2021 - Dokumentnr: 973554 - Bestemmelse om vannledning Bestemmelse om felles vannledning
    Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    Gjelder denne registerenheten med flere
    10.08.2021 - Dokumentnr: 973565 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:95 Bnr:665
    Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    15.09.1942 - Dokumentnr: 1531 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:3035 Gnr:95 Bnr:43
    EIENDOMMEN ER UTSKILT FRA FLERE BRUKSNUMMER
    24.04.1961 - Dokumentnr: 1648 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
    Knr:3035 Gnr:95 Bnr:209
    24.04.1961 - Dokumentnr: 1649 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
    Knr:3035 Gnr:95 Bnr:210
    10.02.1975 - Dokumentnr: 1010 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
    Knr:3035 Gnr:95 Bnr:439
    07.02.2001 - Dokumentnr: 1442 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
    Knr:0237 Gnr:95 Bnr:611
    01.01.2020 - Dokumentnr: 1628846 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0237 Gnr:95 Bnr:126
    28.05.2021 - Dokumentnr: 627011 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
    Knr:3035 Gnr:95 Bnr:665
    11.03.1975 - Dokumentnr: 1845 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:95 Bnr:125
    Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:95 Bnr:422
    Gjelder denne registerenheten med flere
    28.05.2021 - Dokumentnr: 627095 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:95 Bnr:43
    Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:95 Bnr:553
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Eidsvoll Kommune
    Org.nr: 964 950 113
    Bestemmelse om grøfter/kummer
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    Gjelder denne registerenheten med flere
    28.05.2021 - Dokumentnr: 627192 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:94 Bnr:114
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Eidsvoll Kommune
    Org.nr: 964 950 113
    Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
    28.05.2021 - Dokumentnr: 627217 - Bestemmelse om vannledning Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:95 Bnr:653
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Eidsvoll Kommune
    Org.nr: 964 950 113
    Tillatelse til gravearbeider for tilkobling til offentlig vannledning
    Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
    28.05.2021 - Dokumentnr: 627245 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:59
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Eidsvoll Kommune
    Org.nr: 964 950 113
    28.05.2021 - Dokumentnr: 627259 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:95 Bnr:43
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Eidsvoll Kommune
    Org.nr: 964 950 113


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for Gbnr. 95/126 - Huldertjernvegen 43A og 43B - tomannsbolig og garasje datert 25.10.23. Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: - Ferdigstille tomannsboligen og garasjen på gbnr. 95/665. Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Eiendommen har adkomst via privat vei. 

    Regulerings- og arealplanner
    Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Områdenavna_B Gjør oppmerksom på at det skal settes opp flere tomannsboliger ved siden av denne. Det følger også nabovarsel vedr. utbygging av tomt på andre siden av vegen.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 25.10.23. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. - Boligen er nå eldre enn 6 mnd. og det vil derfor ikke bli stilt garanti.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 270 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 12500,- (Dokumentavgift (Gitt avgiftsgrunnlag (tomteverdi) på 500 000))   26 940,- (Omkostninger totalt)   4 296 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    26940

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastprovisjon stor kr. 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000 ,- oppgjørshonorar kr. 6500,- og visninger kr. 2500, -.  Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr. 2500 ,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr. 25000 ,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Kristina Birkeland

Megler

Kristina Birkeland

91 10 27 84

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev