aktiv-eiendomsmegling
Nyere bolig med en gjennomgående bra standard.
Nyere bolig med en gjennomgående bra standard.

SKIEN Bjørnstadløkka 39

Nyere og tiltalende enebolig i rekke med garasje og hjørnetomt. IN-ordning.

  • kr 2 235 000
  • BRA-i 141 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 2 235 000
  • Omkostningerkr 11 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 995 352
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformAndel
  • Byggeår2019
  • Soverom3
  • Tomt5 234 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Prisantydning: kr 2 235 000,- Andel av fellesgjeld: kr 2 749 112,- Pris inkl. fellesgjeld: kr 4 984 112,-   Omkostninger: Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt): kr 7 200,- Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg): kr 2 800,- Panteattest kjøper: kr 240,- Tinglysingsgebyr pantedokument: kr 500,- Tinglysingsgebyr skjøte: kr 500,- Omkostninger totalt: kr 11 240,-

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Nyere og tiltalende bolig med gjennomgående bra standard og praktiske løsninger. Boligen fremstår i normalt god stand og godt vedlikeholdt. Lettstelt hjørnetomt med solrike terrasser og gressplen på begge sider av boligen. Tomten er flat, pent opparbeidet og omkranset av hekk. Gode parkeringsmuligheter med garasje og asfaltert gårdsplass. Det er tilrettelagt for IN-ordning av andel fellesgjeld, noe som vil redusere felleskostnadene betydelig. Boligen har en attraktiv og sentral beliggenhet mellom Skien og Porsgrunn.
Boligområde er barnevennlig og har lite biltrafikk.

Bjørnstadløkka 39, Telemark

  • Tomt
    5234m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiertomt på ca. 5 234 kvm som ifølge opplysninger fra forretningsfører tilhører borettslaget. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveier og parkeringsarealer. De deler av borettslagets tomt som ikke inngår i de enkelte bruksenhetene, er fellesareal. Hage, slik det fremgår i planheftet, er fellesareal, men andelseieren har eksklusiv bruksrett til sitt respektive areal og har ansvar for klipping og vedlikehold av dette arealet. Boligen har tilhørende hage. Dette er en lettstelt hjørnetomt omkranset med hekk. Hagen er flat og pent opparbeidet med gressplener, diverse beplantning og asfaltert gårdsplass. På fremsiden er det en sydvestvendt og delvis overbygd terrasse i trevirke, hvor du kan nyte ettermiddagssolen. Den sydvestvendte terrassen er på ca. 26 kvm, og er utstyrt med markise. På baksiden er det en nordøstvendt terrasse i trevirke, hvor du kan nyte formiddagssolen. Den nordøstvendte terrassen er på ca. 21 kvm. I hagen er det en frittstående garasje på ca. 16 kvm. Overbygd inngangsparti.

    Beliggenhet
    Boligen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde på Bjørnstad i Skien i Telemark, men har stor grad av tilhørighet til Porsgrunn på grunn av den kortere avstanden til Porsgrunn sentrum. Nabolaget er spesielt anbefalt for de i etableringsfasen, barnefamilier og voksne. Boligområdet er svært barnevennlig og har lite biltrafikk, samt gangavstand til barnehager, skoler og idrettsanlegg. Det er gangavstand til nærmeste dagligvarebutikker, Kiwi Tollnes, Meny på Grenland-Senteret og Rema 1000 på Nenset. På Grenland-Senteret er det også apotek og blomsterbutikk. Fra boligen er det kort avstand med bil til Porsgrunn sentrum, hvor du har kjøpesenter og bylivet med alt av fasiliteter, banker, butikker, frisører og hyggelige restauranter. Det er også kort avstand med bil til Skien sentrum. Like ved boligen er det busstopp med gode forbindelser til både Porsgrunn og Skien sentrum. I området er det fine turmuligheter med blant annet turløyper som sprer seg innover i Klyveskogen.

    Adkomst
    Fra rundkjøringen ved Shell Pors/Kiwi Tollnes: Kjør mot Skien og ta tredje avkjøring i den første rundkjøringen inn på Bjørnstadvegen. Følg Bjørnstadvegen rett frem og ta til venstre rett før en krapp høyresving og en gatebom. Kjør inn på Bjørnstadløkka og hold til venstre der hvor veien deler seg. Rett frem i neste veiskille ligger boligen, merket med en salgsplakat fra Aktiv. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Barnehage/skole/fritid
    Barnehager: Kongerød barnehage (1-5 år) - 101 barn, 1 km Klyveskogen barnehage (0-5 år) - 112 barn, 1.1 km Vestsiden barnehage (1-5 år) - 78 barn, 1.5 km Skoler: Klyve skole (1-7 kl.) - 517 elever, 24 klasser, 0.6 km Kongerød ungdomsskole (8-10 kl.) - 223 elever, 10 klasser, 1.4 km Skogmo videregående skole - 900 elever, 40 klasser, 3.1 km Hjalmar Johansen vgs. - 75 elever, 5.3 km Informasjon om barnehager og skoler er fra Nabolagsprofilen, og er innhentet fra ulike offentlige og private kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser/tid er beregnet basert på korteste kjørbare vei eller gangvei (der kjente gangveier er med i datagrunnlaget). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må det rettes en særskilt henvendelse til kommune for oppdatert informasjon.

    Byggemåte
    Boligen er gjennomgått av en bygningskyndig, og det er utarbeidet en tilstandsrapport som er en teknisk beskrivelse av eiendommen. Boligen fremstår i normalt god stand og godt vedlikeholdt på befaringstidspunktet. Det ble ikke registrert eller avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. For øvrig vises det til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdelene i rapporten. Bygningsdelene har hovedsakelig fått TG1 i rapporten. TG1 betyr at bygningsdelen kan ha mindre avvik, men er som forventet i forhold til alder/bruksslitasje og at strakstiltak ikke anses som nødvendig. Vi gjør spesielt oppmerksom på at badet i 2. etasje har fått TG2 i rapporten, på grunn av utilstrekkelig fallforhold på gulvet til sluk. For mer informasjon, se vedlagte tilstandsrapport, utarbeidet den 16.04.2024 av Sørø Taksering AS. Boligen er iht. tilstandsrapporten oppført støpt plate mot grunn. Ytterveggene er oppført som bindingsverk, kledd med liggende trepanel. Saltak av trekonstruksjoner, tekket med dobbelt falset takstein. Vinduer og terrassedør med tre-lags isolerglass. Garasjen er iht. tilstandsrapporten oppført på støpt dekke med ringmur av betong. Yttervegger er oppført som bindingsverk og kledd utvendig med liggende trepanel. Saltaket er av trekonstruksjoner, tekket med dobbelt falset betongstein. Isolert leddport og ytterdører av tre. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i tilstandsrapporten.

    Standard
    Nyere og tiltalende bolig med en gjennomgående god standard og praktiske løsninger. Innvendig har boligen hovedsakelig trestavs eikeparkett på gulvene, mens vegger og himlinger har malte slette overflater. Boligen er blant annet utstyrt med kjøkkeninnredning fra Marbodal, baderomsinnredninger fra INR, smartløsning for strøm (Luxorliving), balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannbåren gulvvarme i stue og kjøkken, varmekabler i gulvet på begge bad og entré, skyvedørsgarderobe i entré og på et soverom, og sentralstøvsuger. 1. etasje: Innbydende stue med plass til flere sittegrupper. Det er store vindusflater som slipper inn lys. Fra stuen er det direkte utgang til terrasse med ettermiddagssol. Spisestuen har åpen løsning mot kjøkkenet. Flott kjøkkeninnredning med slette fronter og laminert benkeplate. Mellom benkeplaten og overskapene er det fliser som er enkle å rengjøre. Integrerte hvitevarer som induksjonstopp, avtrekksvifte, stekeovn, kjøle- og fryseskap og oppvaskmaskin. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt for noen år tilbake, og kjøper må forvente slitasje som følge av alder og normal bruk. På kjøkkenet er det installert komfyrvakt og automatisk lekkasjestopper. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til terrasse med formiddagssol. Det er vannbåren gulvvarme i stue og kjøkken. Fint og tidløst bad som er flislagt med varmekabler i gulvet. Dusjhjørnet har glassdører og nedsenket gulv. Hvit baderomsmøbel med heldekkende servant og to romslige skuffer. På veggen over baderomsmøbelet er det et speilskap med to dører. Vegghengt toalett. På badet er det opplegg for vaskemaskin med plass til tørketrommel over. Teknisk rom har flislagt gulv med oppkant, og er utstyrt med hvit innredning med slette fronter og laminert benkeplate. På teknisk rom er det gode oppbevaringsmuligheter. Det er også plass til vaskemaskin og tørketrommel. Entréen har flislagt gulv med varmekabler og er utstyrt med skyvedørsgarderobe med speildører. 2. etasje: I denne etasjen er det åpen himling med god takhøyde. Egen TV-stue. Badet er flislagt og har varmekabler i gulvet. Badekar med dusjvegg. Hvit baderomsmøbel med heldekkende dobbelservant og fire skuffer, speil med dobbel belysningsarmatur og vegghengt sideskap. Vegghengt toalett. Tre soverom med plass til dobbeltseng og garderobeløsninger. Hovedsoverommet har stor walk-in closet med skyvedør. Det andre soverommet har skyvedørsgarderobe med speildører. Det tredje soverommet er innredet som gjesterom, kontor og treningsrom. Bod med oppbevaringsmuligheter og opplegg for sentralstøvsuger.

    Innbo og løsøre
    Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør. Vi gjør spesielt oppmerksom på at lysekrone på kjøkken, glasslampe i stue, pendellampe i trapperom og TV-stue, kurvstativer i walk-in closet og utvendig slangetrommel ved overbygd inngangsparti ikke medfølger i handelen.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Borettslaget er tilknyttet Viken Fiber (Altibox) som leverandør av TV og internett, og er inkludert i felleskostnadene.

    Parkering
    Gode parkeringsmuligheter i garasje eller asfaltert gårdsplass. I garasjen er det fastmontert lader for EL-bil som medfølger i handelen. Borettslaget opplyser i sine ordensregler at det ikke skal parkeres på fellesområder eller grøntområder, og at all parkering skal skje i egen oppkjørsel.

    Forsikringsselskap
    If Skadeforsikring NUF

    Polisenummer
    SP0002181014

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Prisantydning: kr 2 235 000,- Andel av fellesgjeld: kr 2 749 112,- Pris inkl. fellesgjeld: kr 4 984 112,-   Omkostninger: Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt): kr 7 200,- Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg): kr 2 800,- Panteattest kjøper: kr 240,- Tinglysingsgebyr pantedokument: kr 500,- Tinglysingsgebyr skjøte: kr 500,- Omkostninger totalt: kr 11 240,-

  • Oppvarming
    Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning/varmepumpe. Vannbåren gulvvarme i stue og kjøkken. Varmekabler i gulvet på badene og i entré. Ellers elektrisk oppvarming.

    Energiklasse
    B

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 kvm. Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Formuesverdi primær
    1258597

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    4782668

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom: Dagboknr. 503381, tinglyst 29.06.2011, type heftelse: Borettslagets eiendom gir rett til å etablere og vedlikeholde vann- og avløpsanlegg samt vi og elektrisk anlegg på eiendommen. Rettigheten er tinglyst på følgende eiendommer med gnr. 221, og bnr. 2309, 2310, 2311, 2312, 2313, 2314, 2315, 2316, 2317 og 2318. Servitutten med kartskisse kan fås ved henvendelse til megler. Servituttene vil følge borettslagets eiendom. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 10.01.2020.

    Vei, vann og avløp
    Borettslagets eiendom har adkomst via kommunale vei. Borettslagets eiendom er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

    Regulerings- og arealplanner
    Borettslagets eiendom ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 %, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000,- (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold: Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold: Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Prisantydning: kr 2 235 000,- Andel av fellesgjeld: kr 2 749 112,- Pris inkl. fellesgjeld: kr 4 984 112,-   Omkostninger: Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt): kr 7 200,- Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg): kr 2 800,- Panteattest kjøper: kr 240,- Tinglysingsgebyr pantedokument: kr 500,- Tinglysingsgebyr skjøte: kr 500,- Omkostninger totalt: kr 11 240,-

    Omk. kjøper beløp
    11240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200,-/4 600,-/5 000,- i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000,- ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til: Vederlag: 2 % av salgssummen Tilrettelegging: kr 15 000,- Oppgjør: kr 6 000,- Markedspakke: kr 23 900,- Oppslag eiendomsregister: kr 2 500,- Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Thomas Johan Nilsen

Megler

Thomas Johan Nilsen

45 41 99 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev