aktiv-eiendomsmegling

Aktiv og Marker Sparebank åpner meglerkontor i Rakkestad

Aktiv Østfold og Aktiv Mysen og Rakkestad satser nå sammen med Marker Sparebank på eiendomsmegling i Rakkestad. Det er eiendomsmegler Anita Heer og eiendomsmegler Trine Merete Krog som vil betjene kontoret som åpnet 16. februar 2024 i lokalene til banken i Storgata 19 i Rakkestad.

Trine Merete Krog og Anita Heer skal megle i RakkestadTrine Merete Krog og Anita Heer skal megle i Rakkestad


– Her vil det alltid være betjent slik at folk kan droppe innom for en boligprat når som helst. I Aktiv er vi opptatt av å være der kunden er. Alle boligmarkeder er lokale, og derfor er lokalkjennskap og tilstedeværelse helt nødvendig for å bistå kundene best mulig. Vi skal også etablere et godt samarbeid med Marker Sparebank, det kommer kundene til gode, sier Heer.

Anita Heer har vært eiendomsmegler i over 25 år, hvorav de siste 10 årene i Aktiv-kjeden. Hun har erfaring med å selge både landbrukseiendom og boliger i Rakkestad, og er selv bosatt i Trømborg, bare 100 meter fra kommunegrensa.

– Jeg kjenner Rakkestad godt fra før, og jeg gleder meg til å gi rakstingene god oppfølging på hele boligreisen. Kombinasjonen av vår rådgivning, gode systemer og banksamarbeid setter oss i stand til å kunne støtte kundene i deres valg og behov for avklaringer og råd i prosessen, sier Heer.

God omsorg for kundene
Aktiv Mysen og Rakkestad er en del av Aktiv Østfold som igjen er etablert av de fire sparebankene, Berg, Eidsberg, Marker og Trøgstad – som alle også er en del av Eika-alliansen. 

I Rakkestad gjøres satsningen sammen med Marker Sparebank. 

– Kombinasjonen av en sterk lokalbank som er tett på kundene og eiendomsmegling med lokal kjennskap vil gi et unikt og attraktivt tilbud her i Rakkestad. Vårt mål er å ha fornøyde kunder, og det skal være vårt konkurransefortrinn. Vi er opptatt av god omsorg for kunden – og det er også Aktiv og Anita og Trine, så her passer vi sammen som hånd i hanske, sier filialleder Steinar Jacobsen i Marker Sparebank.

Hanne Tegneby som leder nysatsningen Aktiv Østfold er opptatt av at etablering av Aktiv i Rakkestad er en naturlig del av strategien.

– Den lokale banken kjenner flest kunder, det har en merverdi både for boligselger og -kjøper. Aktiv allerede selger godt med boliger i Rakkestad i dag og er nr. 2 på markedsandel boligsalg, sier Tegneby.

Tegneby er agronom, oppvokst på gård og har lang erfaring med salg av landbrukseiendom.

 – Da Rakkestad er en av landets største landbrukskommuner og mange av bankens kunder er bønder skal vi naturligvis hjelpe bøndene med både rådgivning, salg og finansiering av gårder Markedet har godt av konkurranse og vi har et bunnsolid produkt vi har stor tro på, sier hun.

Stabilt og variert
Boligmarkedet i Rakkestad hadde i fjor noe lengre omsetningstid, men omtrent samme volum som i 2022.

– Det er et stabilt og sunt marked, men det gjelder å ha de riktige verktøyene og kjennskapen for å finne de riktige kjøperne. Det har vi. Noe av det unike her i Rakkestad er at man har en variert boligmasse sentrumsnært, men også muligheter til å bo landlig i hus eller på gård og småbruk. I tillegg er det et godt næringsliv her. I 2022 flyttet det 484 mennesker til Rakkestad opplyser Heer.

For Aktiv Mysen og Rakkestad utgjør Rakkestad-kontoret en styrking av markedsposisjonen i området gjennom en utvidelse av geografisk tilstedeværelse.

- Vi har en vekstambisjoner og sammen med banken skal vi sørge for å øke vår markedsandel i vårt område. Vi satser på Rakkestad og Anita og Trine er dyktige og fulle av pågangsmot og definitivt de riktige menneskene å bygge denne satsningen. Det tror jeg rakstingene fort får erfare, avslutter Tone Johnsrud, leder for Aktiv Mysen og Rakkestad

 

Tone Johnsrud, leder Aktiv Mysen og RakkestadTone Johnsrud, leder Aktiv Mysen og Rakkestad