aktiv-eiendomsmegling

Aktiv Eiendomsmegling åpner dørene i Porsgrunn

Aktiv Eiendomsmegling etablerer nå et nytt kontor på Kammerherreløkka i Porsgrunn, klar for offisiell åpning 4. mai. Bak åpningen står to lokalkjente meglere, Thomas Johan Nilsen og Kristoffer Ingebretsen, sammen med Skagerrak Sparebank, som de også vil dele lokale med.

Thomas og Kristoffer er begge 31 år. Unge og ambisiøse, men erfarne. De har begge meglet i Grenlandsområdet, men for hvert sitt meglerkontor. I fjor høst fant de hverandre i en felles visjon om å satse på noe eget, og ser nå fram til samarbeidet med Aktiv og Skagerrak.

– Vi hadde møtt hverandre sporadisk i forskjellige profesjonelle sammenhenger, og så begynte vi å utveksle noen tanker og idéer i fjor høst. Vi fant raskt en felles tone. Da Skagerrak lette etter partnere for å starte et Aktiv-kontor, var valget enkelt. Jeg har kjent til Aktiv som en svært kompetent konkurrent i Bamble-området, og har alltid hatt et positivt inntrykk av dem og banken, forteller Thomas Johan Nilsen.

Tre lokalbanker har slått seg sammen og dannet Skagerrak Sparebank – den største banken i Eika Alliansen, med administrasjonssted i Porsgrunn hvor også det nye Aktiv-kontoret er lokalisert. Thomas og Kristoffer blir medeiere av meglerkontoret sammen med Skagerrak.

– Det er en stor fordel å ha banken i ryggen. Det gir trygghet for satsningen, samtidig som vi ved å kombinere en sterk lokalbank og eiendomsmegling, kan bistå kunden på hele boligreisen. Det betyr at vi har et attraktivt verdiforslag til boligkundene, sier Kristoffer Ingebrethsen.

Lokalkjennskap er viktig

Alle boligmarkeder er lokale, derfor er lokalkjennskap viktig for å lykkes. Både Thomas og Kristoffer er født og oppvokst i nærområdet: Thomas i Bamble/Stathelle og Kristoffer i Porsgrunn/Stridsklev.

– Vi har ambisjoner om å ta betydelige markedsandeler i Porsgrunn og Grenlands-området. Med snart 40 000 mennesker bosatt i Porsgrunn alene, ser vi et stort potensial. I usikre tider er god rådgivning avgjørende, og det er her vi med vår lokale ekspertise og erfaring vil utgjøre en forskjell, sier Nilsen som er overbevist om at Aktiv sitt fokus på rådgivning, effektive og profesjonelle systemer og lokalkjennskap er skreddersydd for dagens marked.

– Vi er svært opptatt av å levere eiendomsmegling på høyt nivå, med et klart fokus på kvalitet, lokalkjennskap, og fornøyde kunder. Det er dette som driver oss, og vi tror at ved å holde disse verdiene i front, vil vi kunne gjøre en forskjell i markedet, supplerer Ingebretsen.

Fremtidsplanene inkluderer også vekst. Allerede om noen måneder satser de på å være tre på kontoret, og målet er å utvide teamet til fem medarbeidere over tid.

Aktiv Eiendomsmegling, med over 80 kontorer i hele Norge, har gjennom flere år blitt kåret til å ha Norges mest fornøyde kunder av Norsk kundebarometer.

– Porsgrunn er ett av åtte nye kontorer så langt i 2024. Det er en spennende tid for Aktiv, og med Thomas og Kristoffer ved roret i Porsgrunn, har vi stor tro på at dette vil bli et av våre ledende kontorer gitt det sterke markedspotensialet her, avslutter administrerende direktør, Karsten Onsrud i Aktiv Eiendomsmegling.

Les mer om Aktiv Porsgrunn her.