aktiv-eiendomsmegling

Aktiv Eiendomsmegling åpner på Voss

Aktiv-familien utvides. Sammen med Vekselbanken satser nå vossingen Vegard Fjose med sitt eget meglerkontor på Voss.

Bare 29 år gammel satser Vegard Fjose for seg selv med eget eiendomsmeglerkontor på Voss. Satsingen gjør at vossingene endelig får valgmuligheter når de skal selge boligen sin. Det er boliger og fritidsboliger som blir hovedmarkedet til Aktiv og Fjose.

– Boligmarkedet på Voss er preget av at det er for lite boliger. Det bygges blant annet for få større leiligheter, og dermed blir det ikke tilgjengelige eneboliger for de i etableringsfasen som gjerne vil ha det. Det gir høyt trykk og til dels stive priser. Jeg tror derfor boligprisen vil fortsette å holde seg høye på Voss, selv om renten øker og strømmen er blitt dyr. Jeg er mer spent på hvordan det går med fritidsboligmarkedet i vinter, sier Vegard Fjose. 


Store ambisjoner

Aktiv Eiendomsmegling har mer enn 80 eiendomsmeglerkontorer fra Lyngdal i sør til Narvik i nord. Voss blir det femte nye kontoret i kjeden i år. Mens kjeden vil vokse videre i Norge, har Fjose ambisjoner om å vokse enda mer på Voss og være markedsledende innen få år.

– Jeg starter opp alene, men har god støtte i de gode systemene og løsningene til Aktiv når det gjelder drift og markedsføring av boliger. Målet er at jeg i løpet av det neste året kan ansette en - to stykker til, og nærme meg markedsandel på 50 prosent. På sikt ønsker jeg å bli markedslederen her på Voss, sier Fjose.

Alltid påskrudd

Vegard er vossingen som dro til byen for å studere, men etter fire år som eiendomsmegler i Bergen lokket Voss, skikjøring og naturen han tilbake. Han har allerede meglet et år på Voss, men satser nå for seg selv. Med en far som har drevet butikk på Voss i 30 år, og sterk interesse for salg, så har ønsket om å drive sitt eget ligget der siden ungdommen.

– Jeg har alltid drømt om å starte for meg selv. Jeg kom tilbake til Voss for ett år siden og så fort at det her var plass til en megler til. Konseptet til Aktiv Eiendomsmegling passer meg bra, og derfor satser jeg som en del av Aktiv-kjeden. Det er det som gir meg størst mulighet til å lykkes, sier Fjose og tilføyer:

– Foruten at konseptet til Aktiv med fokus på fornøyde kunder er en konkurransefordel, så er min fordel også at jeg har jobbet fire år i et svært konkurransepreget boligmarked i Bergen. Jeg er vant med å være påskrudd, tett på kunden, og jobbe hardt for å lykkes.

Bidrar til vekst

Administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling, Karsten Onsrud, sier at Vegard passer perfekt inn i Aktiv og at hans drive vil bidra til vekst for kjeden.

– Vegard er en ung, initiativrik og talentfull megler som passer veldig godt inn i Aktiv-kulturen. Jeg er veldig fornøyd med at han vil være med på å etablere Aktiv på Voss. Dette blir en slagkraftig etablering lokalt, og et viktig bidrag til kjedens vekstsatsning nasjonalt, forteller administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling, Karsten Onsrud.

Les mer om Aktiv Eiendomsmegling Voss her.