aktiv-eiendomsmegling

Aktiv Eiendomsmegling åpner sitt fjerde kontor i Bergen

I Bergen har Aktiv eiendomsmegling vokst med 22 meglere på fire år. Nå åpner de nytt kontor i Bergen vest – og som skal dekke områdene Bergen vest, Fyllingsdalen, Sotra, Askøy og Øygarden.

– Dette blir vårt fjerde kontor i Bergen siden 2019. Nå har vi kontorer i Bergen sentrum, på Lagunen, Arna/Åsane og Bergen vest. Vi har gått fra tre til 25 ansatte på drøye tre år. Antallet omsetninger har økt med 329 prosent og med Bergen vest vil det trolig øke med ytterligere 100 prosent, sier Roger Glesnes som leder kjedens Bergenssatsning og er medeier i alle de fire kontorene.

– Bare de beste

Det nye kontoret Aktiv Bergen Vest skal ledes av Tarek Bergfjord, han går også inn som partner i kontoret sammen med Fabian Haukedal som skal være salgssjef og megler. Med seg på laget får de Tommy Myrtvedt som fagansvarlig og megler og Torbjørn Folgerø som eiendomsmeglerfullmektig.

– Vi ansetter bare de beste meglerne i byene. Og disse fire tilhører denne kategorien. Alle har de også jobbet sammen tidligere før de nå meldte overgang til oss, sier Glesnes.

- Aktiv har hatt en veldig fin utvikling i Bergen de siste årene. De er offensive og har et stort potensial for videre vekst her i Bergen. Den reisen vil vi gjerne være med på og bidra til. I tillegg har vi jobbet med Roger og administrerende direktør i kjeden Karsten Onsrud tidligere, og vet at de er flinke folk som vi gjerne vil jobbe sammen med. De bygger noe bra både i Norge og her i Bergen, sier Tarek Bergfjord, daglig leder Aktiv Bergen vest. 

Stor tro på 2023-markedet

Satsningen markerer også stor tro på det bergenske boligmarkedet også i 2023. Fra sin plassering sentralt i Bergen vest vil meglerne også dekke områdene Fyllingsdalen, Sotra, Askøy og Øygarden. Det er en ung, men erfaren gjeng med høy lokal kjennskap som nå skal i gang under Aktiv-fanen. 

- Boligmarkedet i vårt område er veldig bra. Bybanen er nå ferdigstilt til Fyllingsdalen og det øker attraktiviteten til bydelen og gjør at det er god prisvekst, sier Bergfjord.

– Prisveksten i Fyllingsdalen gjør at Bergen vest blir et godt alternativ for mange. Derfor tror vi det er enda mer i vente i vårt marked. Vi kommer samtidig til å ha stort fokus på riktig og god boligpresentasjon. Sammen med smart markedsføring er det helt avgjørende for å finne de rette kjøperne, sier han.

-  Vi har egentlig hatt en utsolgt-situasjon i Bergen generelt på grunn av lavt volum. Det har vært lite boliger til salgs og samtidig har nybygg stoppet opp. Det gir økt etterspørsel etter bruktboliger, og vi forventer derfor at det kommer flere boliger i markedet i tiden fremover, sier Glesnes.

Rentetoppen er også snart nådd. Summen av dette gjør at det vil være et solid boligmarked her i Bergen fremover, sier han.

Les mer om Aktiv Bergen Vest her.