aktiv-eiendomsmegling

Aktiv eiendomsmegling satser i Verdal

Eiendomsmegler Jørgen Sagvold flytter hjem, og tar med seg Aktiv eiendomsmegling og satser sammen med Grong Sparebank på eiendomsmegling i Verdal og Levanger.

Bare 31 år gammel tar verdalingen Jørgen Sagvold sats og etablerer et meglerkontor i sin egen hjemby. Med seg på laget får han Øyvind Krogstad som daglig leder og Trond Undhjem som fagansvarlig, begge innehar også disse rollene hos Aktiv eiendomsmegling i Rørvik,  Namsos, Steinkjer og Verdal vil samarbeide tett. Frem til nyttår jobbet Jørgen for fullt som megler i Trondheim for en annen kjede, noe han hadde gjort i fem år. Før det var han i Forsvaret i 6 år.

– Egentlig hadde jeg tenkt å jobbe som megler i Trondheim en stund til, men da denne muligheten dukket opp fant vi ut at timingen var veldig god. Da kunne jeg ta med meg familien og flytte hjem og bosette seg meg på Trones, samtidig som jeg kunne drive med yrket mitt et sted hvor jeg er veldig godt kjent, sier Sagvold.  

I kombinasjon med Aktivs sterke merkevare, kjedestruktur og toppmoderne systemer, så blir lokalkjennskapen til Verdal en av Aktivs og Jørgens viktigste konkurransefortrinn.

– Det bor henholdsvis 15 000 mennesker i Verdal. Det handler selvfølgelig om god markedsføring og profilering, og der har vi veldig gode systemer, men det handler også om relasjoner og kjennskap til hvem og hva som rører seg på markedet – og ikke minst kunnskap om de ulike bo-områdene, sier Sagvold.  

Fra 1. juni er Aktiv samlokalisert med Grong i nye lokaler Nordgata 6 i Verdal sentrum.  Men eiendomsmeglingen er allerede i gang fra midlertidige lokaler i Nordåkeren 2.

– Jeg har vært tilknyttet Steinkjer-kontoret siden nyttår, men er nå på plass her i Verdal, og er i gang med oppdrag. På mindre steder er det kraften av relasjoner og anbefalinger som ofte gjelder for å få nye oppdrag. Jeg har fokus på gode kundeopplevelser, grundighet og kvalitet og på den måten vil jeg etter hvert bygge opp en virksomhet som vokser, sier Sagvold som gjerne vil at lokalbefolkningen kommer innom for en boligprat.

– Her vil det alltid være slik at folk kan droppe innom for en boligprat når som helst. I Aktiv er vi opptatt av å være der kunden er. Alle boligmarkeder er lokale, og derfor er lokalkjennskap og -tilstedeværelse helt nødvendig for å bistå kundene best mulig. Vi skal også etablere et godt samarbeid med Grong Sparebank, det kommer kundene til gode. Jo bedre vi kjenner kundene, desto bedre kan vi gi råd eller hjelpe dem gjennom hele boligreisen, sier Sagvold.

Med denne etableringen utvider også Grong sparebank sin portefølje av eiendomsmeglerkontoret. Banken overtok Boli eiendomsmegling i 2015 og som ble en del av Aktiv-kjeden i 2022. Kjeden er nå representert i Steinkjer, Rørvik, Namsos og Verdal. I tillegg har Grong etablert Aktiv eiendomsmegling i Trondheim sammen med Orkla sparebank. Verdal-kontoret blir samlokalisert med Grong, i samme bygg, men atskilt.

– Det føles veldig trygt å kunne gjøre denne satsningen sammen med Grong og som en del av de andre kontorene. Jeg tror også at banksamarbeidet og den sterke lokale posisjonen til Aktiv er attraktiv for boligmarkedet i Verdal, sier Sagvold.

Aktiv eiendomsmegling har over 80 kontorer i hele Norge. Kjeden er en del av Eika alliansen, slik som også Grong sparebank er.

– Aktiv har en klar vekststrategi om å styrke oss som kjede, og samtidig bidra til å styrke våre eierbanker. Satsningen til Grong Sparebank og Aktiv eiendomsmegling i Trøndelag og etableringen av ett nytt kontor her i Verdal er godt eksempel på denne strategien, sier administrerende direktør Karsten Onsrud i Aktiv eiendomsmegling.

Les mer om Aktiv Verdal her.