aktiv-eiendomsmegling

Aktiv på plass på Stovner – satser på Groruddalen med nytt kontor

Aktiv eiendomsmegling utvider sin tilstedeværelse i Oslo med åpning av nytt kontor på Stovner i Groruddalen. Kontoret ledes av Marianne Lund Østhagen og består av erfarne meglere med over 40 års erfaring i området. Aktiv Oslo Nord vil være samlokalisert med Romerike Sparebank på Stovner senter.

Med seg på laget har Marianne meglerne Siv Ødegaard og Ove Midtskog, samt en trainee.

- Vi kjenner alle området veldig godt etter mange år sammen som meglere i Groruddalen. Jeg hadde min mors barndomshjem på Høybråten og Ove er oppvokst i Tante Ulrikkes vei, sier daglig leder Marianne Lund Østhagen.

Bak etableringen i Aktiv Oslo Nord står Aktiv Romerike hvor også Romerike Sparebank er en av eierne. Romerike sparebank etablerer seg nå også i Groruddalen. Aktiv Romerike vil nå bestå av avdelingene Råholt, Kløfta, Lillestrøm, Lørenskog og Oslo Nord på Stovner.

Vekstområde

- Jeg har lenge sett på Groruddalen som et veldig interessant område for en etablering av eget kontor. Det er et område i vekst og hvor det foregår mye kjøp og salg av boliger, og hvor omsetningstakten er raskere enn hva vi har på Romerike. Både kjeden og banken ønsket å satse her, og da vi også fant de riktige menneskene, så var det bare å starte opp, sier medeier Lars Olav Venger Pedersen i Aktiv Romerike.

Samarbeidet med Romerike sparebank er noe Marianne Lund Østhagen ser frem til og som hun tror vil gi et konkurransefortrinn i dalen.

- På Stovner er det ingen banker nå. Det er mange som har fortsatt har behov for å møte og snakke med noen, enten man trenger banktjenester eller eiendomsmegling. Vi gleder oss til å komme i gang som Aktiv eiendomsmegling. Sammen vil vi gi kundene en trygg og solid aktør med lokalkunnskap og erfaring og som kan hjelpe dem på hele boligreisen, sier hun.

Aktivs mål er fornøyde kunder, og senest for et par uker siden vant selskapet Kunderserviceprisen for beste kundeopplevelse innen boligmegling.

- Vi lever av fornøyde kunder – og å finne den riktige kjøperen. Jeg gleder meg til å representere Aktiv-merkevaren i Groruddalen, sier Østhagen. 

Variert og undervurdert 

Marianne og Lars har tro på fortsatt god prisutvikling i boligmarkedet lokalt, fordi det flyttes mye internt i området og fordi det er et vekstområde. Det er en stor variasjon i type boliger, og det gjør til et attraktivt område både å megle og bo i, mener de to.

– Groruddalen er undervurdert både som bo-område og boligmarked, med stadig bedre bomiljø og økende priser de siste årene. Området har mye å by på, med nærhet både til Lillomarka og Østmarka og med en stor variasjon fra store eneboligfelt til OBOS-blokker fra 60-tallet og mange nybygg i Økern og flotte villaområder på Grorud, sier Pedersen.

Åpningen i Groruddalen er også et ledd i Aktiv eiendomsmeglings satsning på Oslo. Det blir kjedens niende kontor i Oslo, og er det første av flere kontorer som vil åpne i 2023.

- Vi har en klar ambisjon og en klar strategi. Det er å bli blant de ledende eiendomsmeglerkjedene også i Oslo. Den vekststrategien innebærer å feste grepet om flere deler av byen. Groruddalen er en viktig brikke i denne strategien. Her har vi funnet både de riktige menneskene og samarbeidspartnerne å satse med, sier administrerende direktør, Karsten Onsrud i Aktiv eiendomsmegling.

Les mer om Aktiv Eiendomsmegling Oslo Nord og Lørenskog her.