aktiv-eiendomsmegling

Aktiv rykker inn igjen i Bø

Aktiv Eiendomsmegling er tilbake igjen i Bø med et nytt kontor. På årets første dag begynte Aktiv igjen å konkurrere om boligkundene i Bø og Midt-Telemark. Blir det Rådebank-stemning?

I tv-serien Rådebank blir det drama hvis nye rånere prøver seg på den samme stripa. Avdelingsleder Birthe Hedvall i Aktiv Eiendomsmegling Bø har ikke tenkt å være like dramatisk.

–  Vårt mål er å ha så fornøyde kunder at de vil anbefale oss videre og bruke oss om igjen. Det er slik vi skal vinne markedsandeler.

Hedvall har bodd i Bø flere år og kjenner det lokale eiendomsmarkedet godt – og hun har meglet i Midt-Telemark i flere år med utgangspunkt i Aktivs kontor på Kongsberg.

- Jeg gleder meg til å komme i gang ordentlig her i Bø. Med et eget kontor blir det enda enklere å gjøre en best mulig jobb for kundene. Vi skal gi bedre service, kvalitet og presentasjon enn konkurrentene våre.  

Konkurransekraft fra første dag
Bø-kontoret vil eies av Viken Eiendomsmegling, som også driver Aktiv-kontorene i Kongsberg, Tinn og Notodden. Dette gjør at kontoret har solid konkurransekraft i markedet allerede fra første dag.

- Allerede ved åpning vil vi betjenes tre meglere, og så har vi ansatt en eiendomsmeglerfullmektig som begynner i løpet av første kvartal. Vi er dermed godt rustet fra første dag,  sier Hedvall. 

Aktiv er en kjent og veletablert merkevare med godt renomme i Bø, gjennom et tidligere meglerkontor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev