aktiv-eiendomsmegling

Aktiv Sørlandet åpner sitt sjette kontor i Agder

Aktiv Eiendomsmegling Sørlandet viser ambisjoner ved å åpne sitt sjette kontor i Agder. I Flekkefjord er Aktiv allerede på plass i nye lokaler sammen med Kvinesdal Sparebank, og kan allerede fortelle om mange henvendelser. Det nye kontoret vil ledes av Marita Lervik som kjenner området svært godt.
– Vi mener det er stort potensial i området, og har allerede mottatt mange henvendelser etter åpningen. Det er veldig hyggelig, og vi håper innbyggerne opplever oss som et positivt tilskudd, sier Torstein Hellestøl, daglig leder og eiendomsmegler i Aktiv Eiendomsmegling Sørlandet.
– Målsetning vår er ikke nødvendigvis å bli størst, men vi jobber hver dag for at vi skal ha de mest fornøyde kundene. Det er det viktigste vi gjør, og vi skal gjøre alt vi kan for å oppnå det også i Flekkefjord.

Flekkefjord-kontoret vil drives av Marita Lervik, som i tillegg får med seg Bjørn Skjæveland og Leiv Strand Hompland. Det vil være åpent hele arbeidsuken i normale åpningstider. 

– Bjørn, Marita og Leiv kjenner alle markedet og området godt, og de er erfarne og dyktige meglere. Så håper vi mange vil ta turen innom det nye kontoret, uansett om det er for å kjøpe, selge eller bare for å slå av en prat, forteller Hellestøl. 

Les mer om Aktiv Eiendomsmegling Sørlandet her.

Vil være enda tettere på kundene 

Aktiv Eiendomsmegling Sørlandet har kontorer i Lyngdal, Kvinesdal, Evje, Farsund og Tonstad, i tillegg til nå i Flekkefjord. Det gjør at de nå dekker hele Listerregionen.

– Vi har over lengre tid hatt mange oppdrag i Flekkefjord, og hatt et ønske om å åpne kontor her for å komme enda tettere på kunden. Så dette er noe vi har planlagt og jobbet med over lengre tid, sier Marita Lervik, eiendomsmegler og partner i Aktiv Eiendomsmegling Sørlandet. 

Lervik har jobbet i Aktiv Eiendomsmegling i over fem år, og kjenner nærområdet godt. 

– Flekkefjord har mange fine og sjarmerende områder, og markedet har tatt seg veldig opp det siste året. Det er et spennende marked med en by som er i utvikling, og det gjør at vi det vil være et område i vekst også i tiden fremover. 

Les mer om hvilke boliger Marita selger her.

Positivt tilskudd for innbyggerne

Aktiv Flekkefjord deler kontorlandskap med Kvinesdal Sparebank, men understreker at de jobber med alle kunder uavhengig av bankforbindelse. 

– Vi jobber med alle kunder helt uavhengig av hvilken bank du bruker. Målet vårt er å være et positivt tilskudd for innbyggerne, hvor du skal trygg på en god opplevelse uansett om du selger eller kjøper. Vi tar med oss de samme gode systemene, rutinene og filosofien om fornøyde kunder som du også finner i resten av Aktiv-kjeden, avslutter Lervik.  

Er du interessert i å se boliger til salgs på Sørlandet? Det kan du se her.