aktiv-eiendomsmegling

Boli er nå Aktiv – bedre for kundene

Boli Eiendomsmegling er nå blitt Aktiv Eiendomsmegling. Meglerne er fortsatt de samme og med den samme gode lokalkjennskapen som tidligere. Kombinert med Aktivs gode systemer og teknologi blir dette nå enda bedre for boligkundene i Trøndelag.

– Som Aktiv får vi muligheten til å ta et steg opp. Vi er de samme menneskene, men får nå bedre verktøy som gjør hverdagen enklere for oss. Det gjør at vi kan bruke mer tid på kundene våre. Vi får også tilgang til det beste av det beste innen markedsføring av boliger, sier daglig leder Øyvind Krogstad i Aktiv Eiendomsmegling, Steinkjer.

Finne riktig kjøper

Alle som skal selge en bolig er opptatt av at flest mulig kjøpere vet at boligen er til salgs. Det øker sannsynligheten for å finne den riktige kjøperen. Markedsføring, og da særlig digital markedsføring, er stadig viktigere i arbeidet med å finne riktige kjøpere.

– Det er helt avgjørende at vi kan «matche» riktig interessent med riktig bolig. I Aktiv har vi svært gode teknologiske verktøy som hjelper oss med dette, og som nå endelig boligselgerne i vårt område kan nyte godt av, sier Krogstad. 

Sterk lokal forankring

Boli Eiendomsmegling ble etablert allerede tilbake i 2009. I dag jobber det 11 personer i det som nå heter Aktiv Eiendomsmegling og de omsetter over 500 boliger hvert år. De har kontorer på Steinkjer, Namsos og Rørvik.

– Vi har en meget sterk posisjon lokalt med en markedsandel på om lag 40 prosent i Steinkjer og Namsos. Denne posisjonen ønsker vi å styrke i tiden fremover. Vi har alltid vært og skal fortsette å være opptatt av å være lokale, og kjenne markedet veldig godt. Nå får vi mer tid til det som teller for kundene - å jobbe med kundene og markedet, sier Krogstad.

Administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling, Karsten Onsrud (t.h) er godt fornøyd med at Boli blir en del av Aktiv Eiendomsmegling. Her står han sammen med avdelingsleder i Boli Namsos, Torleif Sommerseth (t.v), og daglig leder i Boli, Øyvind Krogstad, foran kontoret i Steinkjer. 

Styrken i Eika 

Siden 2015 har Boli Eiendomsmegling vært eid av Grong Sparebank som er en bank i Eika-alliansen. Dette eierskapet vil bestå. Aktiv Eiendomsmegling er en del av Eika-alliansen.

 – Med Boli-kontorene får vi en betydelig tilstedeværelse og markedsposisjon i Trøndelag. Den ønsker vi å styrke og bygge på i årene som kommer. Det skal vi blant annet gjøre gjennom godt samarbeid med Grong sparebank. At Boli nå er blitt Aktiv er også et eksempel på styrken i Eika alliansen, sier administrerende direktør Karsten Onsrud i Aktiv Eiendomsmegling.

Kultur for kvalitet

Meglerkontorene vil fortsette i de samme lokalene som før. Tjenestene blir de samme og de vil megle i hele spekteret: fra bruktbolig, fritidsbolig, tomter til nybygg. 

- Rent praktisk har ikke dette ha noen betydning for våre kunder. Alle medarbeidere, all erfaring og kontaktnett er med videre. Aktiv er en sterk merkevare med fokus på kvalitet og kvalitetskontroll. Flere ganger de siste årene har de hatt Norges mest fornøyde eiendomsmeglerkunder. Jeg gleder meg til å lære, og være en del av en kultur som er så god til å ha fornøyde kunder. Her har vi en felles visjon, sier Krogstad. 

Kjede i vekst

Aktiv Eiendomsmegling er i vekst og i løpet av 2022 har de åpnet en fem nye kontorer. Kjeden har ambisjoner om vekst både i Trøndelag og Norge. 

– Boli-miljøet har gjort en veldig god jobb og har en god kultur som passer veldig godt inn i Aktiv. De har allerede en svært solid posisjon lokalt, er faglig kompetente og er gode rådgivere for kundene. Vi kan lære noe av dem, blant annet driver de veldig effektivt; de omsetter et høyt antall boliger i forhold til hvor mange ansatte de er. Det er ordentlig flinke folk er på Aktiv-laget nå, sier avslutter Onsrud.

Les mer om Aktiv Eiendomsmegling Steinkjer her.