aktiv-eiendomsmegling

Bransjeveteraner etablerer Aktiv og tar opp konkurransen i Bodø

Aktiv eiendomsmegling ekspanderer og etablerer seg i Bodø for første gang. Det gjør de sammen med to offensive bransjeveteraner som har tenkt å raskt vinne markedsandeler i årets europeiske kulturhovedstad.

Johnny Sivertsen og Thore Sandvik kjenner boligmarkedet i Bodø svært godt, og mener det er behov for en megler til i Bodø for å øke konkurransen og gi et enda bedre tilbud til boligkundene. Det handlet bare om å finne den riktige partneren. Det fant de i Aktiv eiendomsmegling.

- Aktiv er en sterk merkevare innen eiendomsmegling. Kjeden er allerede over 80 steder i Norge, og vår satsning bringer da Aktiv for første gang til Bodø. Aktivs profil passer godt til dagens marked, samtidig som kultur, struktur og smarte digitale løsninger gjør at vi mener vi blir et kjærkomment alternativ for boligkundene her, sier Sivertsen.

Slagkraftig lag fra første dag

Sivertsen og Sandvik har åpnet Aktiv-kontoret i Havnegata 3 og vil drive det som en franchise. Med seg på laget har de også eiendomsmeglerfullmektig Stevan Vukovic og fagansvarlig advokat Ole Kristian Sandvik. De fire er klare til å ta opp kampen mot etablerte eiendomsmegleraktører i Nord-Norges nest største by.

- Vi har samlet et meget slagkraftig lag som både har lang erfaring, ungt pågangsmot, fagkompetanse, kjennskap til boligmarkedet lokalt og en sterk merkevare i ryggen. Det skal konkurrentene og boligkundene få merke, sier Sivertsen.

Han er ingen novise i bransjen. Snarere tvert i mot.

- Jeg er tilbake i eiendomsmegling etter noen år som salgssjef, men har tidligere jobbet som daglig leder i BBL eiendomsmegling, Postbanken Eiendom, DNB Eiendom og som megler i Meglerhuset.

Kollega Sandvik mangler heller ikke erfaring og har solgt mer enn 3500 boliger i løpet av karrieren. Johnny og Thore har også jobbet sammen tidligere i flere år.

-Thore er særdeles dyktig. Vi jobbet begge i bransjen under Finanskrisen for vel 16 år siden. Da var boligmarkedet labrere enn det er nå, likevel solgte vi godt med boliger den gang, sier Sivertsen.

Fornøyde kunder

– I dagens marked går eiendomssalg ikke nødvendigvis av seg selv. Da er meglernes dyktighet og erfaring avgjørende for å lykkes. I tillegg trenger man gode systemer for markedsføring for å finne den riktige kjøperen. Det har Aktiv, og derfor tror vi at vi har noe å bidra med her i byen. Fornøyde kunder er vårt fokus. Det bygger tillit - og tillit er noe man må gjøre seg fortjent til, det bygges som kjent opp i millimeter og rives i verste fall i meter, sier Sivertsen. 

Aktiv eiendomsmegling er også en del av Eika-alliansen, som eies en rekke uavhengige sparebanker. Det gir også muligheter til å kunne følge kunden gjennom hele boligreisen. 

- Aktiv har løsninger som gjør at vi har tilgang til avanserte systemer og strukturer som optimaliserer budgivningsprosesser og sikrer at all vår databehandling er i tråd med gjeldende lover og regler. Det gjør at kundene våre kan gjennomføre en trygg bolighandel, sier Sivertsen.

– Vi har en klar vekststrategi om å styrke oss som kjede, og da særlig i områder hvor vi ikke har vært så godt representert tidligere. Bodø-kontoret blir det åttende nye Aktiv-kontoret i 2024. Vi gleder oss over å få veldig dyktige og erfarne meglere inn i kjeden. De passer veldig godt inn i vår kultur, sier administrerende direktør Karsten Onsrud i Aktiv eiendomsmegling.