aktiv-eiendomsmegling

Ny meglersatsing i Porsgrunn – Skagerrak sparebank etablerer Aktiv

Skagerrak Sparebank etablerer nå nytt kontor på Kammerherreløkka i Porsgrunn. Det nye kontoret skal også gi plass til et nytt eiendomsmeglerkontor. Nå jakter de på folk til å lede satsningen med Aktiv eiendomsmegling. – Vi har betydelige ambisjoner, sier Jan Kleppe, banksjef i Skagerrak Sparebank.

Tre lokalbanker har blitt til Skagerrak Sparebank – den største banken i Eika Alliansen. Den nye banken skal ha administrasjonssted i Porsgrunn.  I Eika Alliansen finner man også eiendomsmeglerkjeden Aktiv eiendomsmegling. Skagerrak Sparebank starter nå opp et Aktiv-kontor i Porsgrunn. I det nye kontoret i Porsgrunn vil man da få både lokalbank og eiendomsmegling – atskilt, men under samme tak. 

– Kombinasjonen av en sterk lokalbank som er tett på kundene og eiendomsmegling med lokal kjennskap vil gi et unikt og attraktivt tilbud her i Grenlands-området. Vårt mål er å ha fornøyde kunder, og det skal være vårt konkurransefortrinn, sier Jan Kleppe, banksjef i Skagerrak Sparebank.

Aktiv eiendomsmegling har allerede god posisjon lokalt gjennom sine kontorer i Bamble, Kragerø og Arendal. Nå styrkes denne posisjonen med eget kontor i Porsgrunn og ambisjonene er å vokse og ta større markedsandeler i Porsgrunn og Grenland fremover.  Målet er å ha fire meglere på Aktiv-kontoret i Porsgrunn. 

– Bare i Porsgrunn bor det snart 40 000 mennesker. Dette er et stort boligmarked som vi har ambisjoner om å ta betydelige markedsandeler i. Markedet er nå mer usikkert enn før, og i usikre tider trenger både boligselgere og boligkjøpere god rådgivning. Det er nettopp det Aktiv er gode på – og som vi skal være veldig gode på her lokalt, sier Kleppe.  

Kan bli medeiere

Det nye kontoret skal bygges fra bunnen av og Aktiv ser nå etter flere meglere. Kleppe forteller at de i første omgang skal ansette en daglig leder som får jobben med å bygge opp kontoret. Satsningen innebærer også eiermuligheter. 

– Vi ser etter en offensiv person som ønsker å bygge noe spennende sammen med oss, og som gjerne kan tenke seg å bli medeier. Vi i Skagerrak ønsker at kontoret også skal være eid av ledende ansatte, så her blir det gode muligheter for flinke folk til selv å eie sitt eget meglerforetak, sier Kleppe. 

Aktiv eiendomsmegling har over 80 kontorer i hele Norge. I flere år har de blitt kåret til å ha Norges mest fornøyde kunder av Norsk kundebarometer. 

– Det er veldig spennende satsning Skagerrak Sparebank gjør her. Vi er glade for at de starter opp et Aktiv-kontor som vi tror raskt kan bli blant våre største gitt markedspotensialet her. Vi har en klar ambisjon og en klar strategi om å være blant de ledende eiendomsmeglerkjedene i landet, avslutter administrerende direktør, Karsten Onsrud i Aktiv eiendomsmegling.