aktiv-eiendomsmegling

Vil du være med på å forme og selge fremtidens boliger?

Aktiv eiendomsmegling satser nå på prosjektering og etablerer Aktiv Nyboligmegling som eget kontor med fokus på nyboligsalg.

Har du lyst til å utvikle prosjekter og megle nye boliger? Blir du inspirert av tanken på å bygge opp en helt ny avdeling i en offensiv og veldrevet kjede i vekst? Da oppfordrer vi deg til å ta kontakt!

Aktiv jobber med nye boliger og prosjektsalg på de fleste av våre over 80 kontorer. Det skal vi fortsette med, og nå styrker vi satsningen på nye hjem ved å etablere en dedikert enhet i Vika i Oslo for utforming og megling av nye boliger. Aktiv Nyboligmegling vil i samarbeid med våre lokalkontorer tilpasse og formidle nye boliger med moderne og lokalt tilpassede metoder over hele Norge. 

Aktiv Nyboligmegling vil drives av mennesker med lang erfaring innen salg av nye boliger, og allerede fra oppstart trenger vi å bemanne kontoret med en megler til som skal støtte, lære av og samarbeide med dem. Er du denne megleren?

Hvis du er interessert, gi beskjed på eiendom@aktiv.no. For spørsmål, ta gjerne kontakt med administrerende direktør karsten.onsrud@aktiv.no

Aktiv Eiendomsmegling har over 80 kontorer i Norge og vokser stadig. Bare i 2024 har vi åpnet 7 nye kontorer.