aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Valdres søker eiendomsmegler eller fremtidig fullmektig


 

Eiendomsmegler / Jurist / Fullmektig | Heltid | Valdres 

---

Er du vår nye eiendomsmegler eller fremtidig fullmektig?


Arbeidsgiver: Valdres Eiendomskontor AS
Stillingstittel: Eiendomsmegler / Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig
Frist: Fortløpende
Ansettelsesform: Fast


Valdres byr på vill og vakker natur, og midt i dette attraktive hytteområdet har Aktiv Valdres formidlet eiendommer i over 40 år. Vi har stor pågang av kunder og søker derfor eiendomsmegler/jurist/ eiendomsmeglerfullmektig til vårt kontor på Fagernes. 

Med over 18 000 hytter i regionen utgjør fritidsmarkedet en stor del av eiendomsmarkedet, noe som gir våre meglere en spennende og variert hverdag! Vårt kontor ligger sentralt til, og du vil her bli en del av et allerede sterkt team på fire meglere og to backoffice.

Hos oss er vi opptatt av et fagmiljø med høy kompetanse og å ha det gøy på jobb. Vi trives sammen både i og utenfor arbeidstid, og samarbeider tett med våre lokale eiere Valdres Sparebank og Etnedal Sparebank. Gjennom dette solide støtteapparat vil du ha gode muligheter for å lykkes. Hos oss heier vi på hverandre og det preger hele vår kultur.

I Valdres har vi allerede en god posisjon i markedet, men ønsker å styrke den ytterligere, og da trenger vi flere eiendomsmeglere/fullmektiger. Om du er ferdig utdannet først til våren, er ingen hindring!

Bli med på vårt vinnerlag, ta kontakt i dag!

Om arbeidsgiveren

Aktiv Eiendomsmegling en av landets største meglerkjeder og har hovedkontor i Oslo. Kjeden er i vekst og består nå av ca. 80 kontorer landet over.

Aktiv Eiendomsmegling tilbyr tjenester innen salg og kjøp av bolig og fritidseiendom, landbruk, verdivurderinger, prosjektmegling og næringsmegling.

Aktiv Eiendomsmeglings mål er å vinne sammen og skape vinn-vinn for både selger og kjøper. Det må til om vi skal ha Norges mest fornøyde kunder.


La oss ta deg videre.

Stillingens kontaktperson:

Linn Hamre
Daglig leder

Tel: 997 34 264
Mail: linn.hamre@aktiv.no