aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

Eiendomsmegler med ambisjoner om partnerskap?


 

Eiendomsmegler | Heltid | Sandefjord | Frist Fortløpende

---

Eiendomsmegler med ambisjoner om partnerskap?


Bli kjent med Aktiv Eiendomsmegling AS

På Sandefjord-kontoret er vi i dag et sterkt team på fem ansatte. Hos oss er vi opptatt av faglig utvikling og å ha det gøy på jobb. Vi trives sammen både i og utenfor arbeidstid. Vi samarbeider også tett faglig og sosialt med vårt søster-kontor, Aktiv Tønsberg

I Sandefjord har vi allerede en god posisjon i markedet, men ønsker å styrke den ytterligere og da trenger vi flere meglere.

I et boligmarked som Sandefjord er lokalkunnskap viktig, og vi tror derfor at du er bosatt her eller kan tenke deg å flytte hit. 

På Sandefjord-kontoret og i Aktiv-kjeden får du anledning til å jobbe med, samarbeide med og konkurrere med noen av bransjens beste fagfolk. Her får du muligheten til å bli en viktig spiller på et vinnerlag – med mål om felles seirer for selger og kjøper.

Aktiv Eiendomsmegling er en kjede i vekst og i 2023 har vi over 65 kontorer i Norge. Som megler i Aktiv får du både gode utviklingsmuligheter og karrieremuligheter. Hos oss heier vi på hverandre og det preger hele vår kultur.

Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og at man blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: Du har prestasjoner å vise til og du vet at det å være best krever innsats og tid – og kontinuerlig forbedring. Du er selvstendig og forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

I Aktiv har vi også gode støttesystemer og verktøy. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder. Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden.

Bli med på vårt vinnerlag, ta kontakt i dag.

Vi tar deg videre!

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om arbeidsgiveren

Aktiv Eiendomsmegling en av landets største meglerkjeder og har hovedkontor i Oslo. Kjeden er i vekst og består nå av ca. 70 kontorer landet over.

Aktiv Eiendomsmegling tilbyr tjenester innen salg og kjøp av bolig og fritidseiendom, verdivurderinger, prosjektmegling og næringsmegling.

Aktiv Eiendomsmeglings mål er å vinne sammen og skape vinn-vinn for både selger og kjøper. Det må til om vi skal ha Norges mest fornøyde kunder.


Stillingens kontaktperson:

Kaia Hostvedt Dahle
Daglig Leder/ Eiendomsmegler

Tel: 909 82 998
Mail: kaia@aktiv.no