aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Jessheim er i vekst og søker eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig til en spennende jobb med en variert hverdag


 

Eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig | Heltid | Jessheim | FristSnarest

---

Aktiv Jessheim er i vekst og søker eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig til en spennende jobb med en variert hverdag


Stillingstittel: Eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig
Sted: Jessheim
Frist: Snarest

Har du det som kreves for å gjøre kundene fornøyd, er mulighetene for å lykkes store. Det er ikke alle som kan megle på Jessheim. Har du det som kreves?

Aktiv Eiendomsmegling trenger eiendomsmeglere til vårt kontor på Jessheim

Vi tror den vi søker kanskje allerede er megler og bor på Romerike. Men du kan også være student og klar for å starte på meglerhverdagen. Du behøver ikke ha tilknytning til Jessheim, men siden lokalkunnskap er viktig, må du raskt opparbeide den.

Aktiv Eiendomsmegling har en svært sterk markedsposisjon både på Romerike generelt og Jessheim. Du får derfor anledning til å lære av, samarbeide med og konkurrere med noen av bransjens beste fagfolk. Her får du muligheten til å bli en viktig spiller på et vinnerlag – med mål om felles seirer for selger og kjøper. I Aktiv har vi som mål å ha Norges mest fornøyde kunder.

Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden. I Aktiv har vi gode støttesystemer og verktøy. Vi på Aktiv Jessheim har egen backoffice på kontoret. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder.

I Aktiv er det gode utviklingsmuligheter og karrieremuligheter. Hos oss heier vi på hverandre og det preger vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og at man blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: Du har prestasjoner å vise til og du vet at det å være best krever innsats og tid – og kontinuerlig forbedring. Du forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.  

Du vil få muligheten til å jobbe sammen med – og lære av – noen av bransjens beste meglere. Du vil få kolleger som brenner for faget sitt og for Aktiv – og ikke minst for kundene og gode kundeopplevelser.

Du vil få grundig opplæring tilpasset ditt behov, gode støttesystemer og muligheter for kontinuerlig faglig utvikling.

Trivsel er viktig og vi er opptatt av ha det gøy på jobben, derfor står det sosiale i sentrum både i hverdagen, og i forbindelse med kick offs og sosiale samlinger i inn- og utland. Vi har nyoppusset lokaler sentralt på Jessheim.

Vi tilbyr svært konkurransedyktige betingelser og du vil få kolleger som brenner for faget sitt og for Aktiv – og ikke minst for kundene og gode kundeopplevelser.

Bli vår nye kollega – søk i dag!

Ta kontakt med daglig leder Tommy Breen i dag!

Søknadsfrist: snarest 

Om arbeidsgiveren

Aktiv Eiendomsmegling vokser raskt. Vi har omlag 80 kontorer i Norge og omsatte i 2022 over 13000 eiendommer. Men vi vil mer. Ambisjonene er store og vi skal vokse enda mer. Det krever mot og dyktige, ambisiøse medarbeidere.

I Aktiv dyrker vi felleskap, samhold og hverandres suksess. Vi ønsker å ha Norges mest fornøyde boligkunder og vi har tronet øverst på Norsk Kundebarometer med landets mest fornøyde boligkunder en rekke ganger de siste 5 årene.

La oss ta deg videre.

Stillingens kontaktperson:

Tommy Breen
Daglig leder

Tel: 93 22 45 04
Mail: tommy.breen@aktiv.no